Ah bu sevgi ah!.. Çağatay Ulusoy sevgisi…

Magazin

CM94pjRWwAQ4zXy

Çağatay Ulusoy Los Ageles’e gideli 15 günü geçti. Sevenleri onu sosyal medyada twitleri ile hiç rahat bırakmadılar, hep onun yanındaydılar. Bu arada sevenleri 23 Eylül Saat:00.00’dan başlayarak, binlerce twit atarak 25. yaş gününü kutladılar. Twitterda defalarca attıkları twitler ile Türkiye gündeminde TT (Trend Topic) oldular, Çağatay’ın doğum gününü kutladılar. Çağatay Ulusoy’da sevenlerine Twitter’dan cevap verdi. Attığı Twitte: “Ne yazsam ne desem az. Her anımda yanımdasınız iyi kötü gün farketmiyor yaptığınız, yazdığınız şeyleri hayranlıkla izliyorum. İyiki varsınız..” Yazdı. Yetmedi, ondan bir de fotoğraf istediler. Dünyanın öbür ucundaki Çağatay Ulusoy’a ulaştılar. İsteye isteye bekledikleri fotoğrafı Instagramdan aldılar. Dün (26 Eylül) 13,30 sularında attığı bisikletli fotoğrafına  20 dakika içinde 15 binin üzerinde beğeni geldi. Bu gün Şu sıralarda bu beğeni sayısı da 90 bini geçmiştir. (96.763)

Abdullah Yüce’nin bir şarkısı var “Bu ne sevgi ah… Bu ne ızdırap…” İşte böyle Çağatay Ulusoy sevgisi.. Fazlası da sevenlerine ızdırap veriyor ama onlar bu ızdıraptan şikayetçi değiller. Bu ınstagram resmini bakıp, beğenme yarışı başladı. Allah ancak sevgili kullarına böyle sevgiyi layık görür. Çağatay da 23 Eylül’de 25 yaşına bastı. Bu yaşta bu sevgi de, her kula nasip olmaz.

Çağatay Ulusoy’un Ingtagram hesabından paylaştığı foto Los Angels caddeleride… Aynı resmin üç tonu:

CP6A6SuW8AAzPt5

CP1F2b9WgAA1an4

CP0j-XwWgAAGtk0

Bakın bu sevgiyi ve takdiri, Lösemili Çocuklar Vakfı Çağatay Ulusoy’a verdiği LÖSEV Yaşam Sertifikası’nda ne güzel dile getirmiş.

12036736_1024093767632269_8691741551289487093_n

Twitter’da Çağatay Ulusoy’u takip edenlerin sayısı da şu günlerde 1 milyonu aştı. (1.002.411 kişi).

‘nin söylediği ve resimlediği gibi: 

Her giydiği kıyafet, her denediği saç modeli kendine yakışan bi insan düşünün, Ben söyleyeyim. İşte böyle bir şey sevgi.

CP61HYIUAAACglA

Allah herkese böyle sevenler nasip etsin.

Çağatay Ulusoy 5 yılda yaptığı işlerle bu sevgiye layık oldu. Adını Feriha Koydum (Emir Sarrafoğlu), Medcezir (Yaman Koper), Anadolu Kartalları (Üsteğmen Ahmet Onur) ve Delibal (Barış Ayaz) ve bundan sonra yapacakları ile… (Ay Yapım ile üçüncü dizisi için anlaştı. Kasım’da yeni dizi çekimleri başlayacak.) Bu sevgiyi ziyadesiyle devam ettirecektir.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir