Çağatay Ulusoy’un Delibal film çekimleri hızla devam ediyor!

Sinema

CLW3-cpWwAAdGBp

Blog yazılarımda çoğunlukla Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya ile ilgili haber, dizi ve film çalışmaları ile ilgili blog yazdığım dikkatinizi çekmiştir. Bazen bazı yorumlarda eleştiri de aldım. Ama twitter’da beni takip eden 160 takipçimin neredeyse tamamı bu iki oyuncumuz fanı ve seveni… Gün yok ki cep telfonuma ve mail kutumu mesaj gelmesin. Hep yazmam için teşvik etmiş ve beğenilerini belirtmişlerdir. Örnek;  ÇAĞATAYIN AŞKISI ‏@ulusoycukk 31 Tem
Bayılıyorum @abbalcilar yazılarına http://blog.milliyet.com.tr/cagatay-ulusoy–dunya-stari-olma-yolunda/Blog/?BlogNo=504768 … @cagatayulusoyy

Genç jenerasyonun bu iki oyuncusu Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy, son 5 yılda bütün dikkatleri üzerine toplamışlar ve yollarına devam ediyorlar ve oyunculuktaki başarıları ile de zaten hak ediyorlar. Ben de başarılarını kaleme alıyor, hem kendimi, hem de okuyucularımı mutlu ediyorum.

Biz gelelim Çağatay Ulusoy’un yeni film haberlerine:

Çağatay Ulusoy’un uzun zamandır beklenen 2.sinema film çekimleri nihayet başladı. Nişantaşı Atiye sokakta sıcak bir İstanbul gününde iş başı yaptılar. Baş rol oyuncuları Çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlu’nun film setinden ilk kare görüntüleri basına yansıdı. Ay Yapım’dan ilk Basın Bülteni duyurusu da geldi.

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı yeni sinema filmi “Delibal” tutkulu ve sürprizlerle dolu bir aşk hikayesini sinema perdesine taşıyacak.

Yönetmenliğini Ali Bilginin, senaristliğini ise Yıldırım Türkerin üstlendiği Delibal’ın çekimleri önceki gün İstanbul’da başladı.

İMAJ YENİLEDİLER!

Aynı üniversitede öğrenci olan Barış (Çağatay Ulusoy) ve Füsun’un (Leyla Lydia Tuğutlu) masalları aratmayan aşk hikayesini konu alan film için oyuncular uzun bir ön hazırlık dönemi geçirdi.

Müzik ve motor tutkunu olan Barış karakteri için 7,5 kilo vererek zayıflayan ve saçlarını uzatan Ulusoy aynı zamanda özel bateri ve motosiklet sürüş dersleri aldı. Leyla Lidya Tuğutlu ise rol aldığı dönem dizisi Karadayı’nın ekranlara veda etmesiyle Delibal için öncelikle saçlarında değişikliğe gitti.

 

Çağatay Ulusoy ve rol arkadaşı Leyla Lydia Tuğutlu Delibal film çekimleri hızla devam ediyor.

İşte o görüntüler:

CLLKB5EXAAAvG_W

Çağatay Ulusoy’un son hali:

CLK907oVAAI9kw_

Delibal Barış’ın sağ kolunda bileklik üstünde bir bileklik dövmesi ve yine ne ifade ettiğini anlamadığımız bir dövme daha…

CLJ3F8KUMAE6Iqv

CLJtGZ6WIAAXEaC

Filmde kareye giren sakat bir tekir kedi de rol almış. Çağatay Ulusoy’un çocukluğundan beri iyi bir hayvansever olduğunu biliyoruz.

Delibal’da Baterist Barış’ın çılgın üniversite hayatını ve aşkını anlatan filmde neler olacak? Sevenleri merakla bekliyor.

CKYBDaaUEAAdVFM

Filmde hangi oyuncuların rol aldığını bilmiyoruz. Sırası geldikçe açıklanacaktır.

Çağatay Ulusoy bu rolü için, 8 kiloya yakın kilo vermiştir. Daha önce bir röportajında; “Olduğu formdan biraz daha daralmaya kilo vermeye çalıştığını söylemişti. Aşağıda İlknur Aykanat’ın Instagram hesabında paylaştığı resimde kilo verdiği görülüyor.

CLQXMMCUYAAfC3t

Genç oyuncu, filme motosiklet sürüş eğitimi ve bateri dersleri alarak hazırlanmıştır.

bateri prova

Delibal filminden Barış ile Füsun’un birlikte göründükleri fotoğraf kareleri gelmeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy’un yeni imajı hayli ilginç. Sakal, bıyıklı ve dağınık saçları ile imajı hayli değişmiş. Çağatay’ın bu rolü ile oldukça sıra dışı bir karakteri canlandığını göreceğiz. Kolundaki ve el parmak üzerindeki dövmeler ve boğazındaki kolyesi ile dikkati çekiyor. Bu arada Füsun karakterini can veren Leyla Lydia Tuğutlu’nun da güzelliği gözden kaçmıyor. Bu filmde “Barış ve Füsun” olarak çok güzel bir ikili oluşturduklarını görüyoruz.

11811336_992992670742379_4948485631253416442_n

Üniversiteli gençlerimiz Barış ile Füsun birlikte piknik yapıyor ve gazeteler göz atıyorlar.

1

Barış sevgilisi Füsun ile el ele…

2

Delibal’ın Barış’ı yaramaz çocuk gibi, çocukluğunu hatırlamış ve sokakta çocuklarla top oynuyor.

11825925 delibal-barış

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı büyük bir merakla beklenen “Delibal” Kasım ayında sinemaseverlerle buluşacak.

Delibal’da Çağatay Ulusoy’un göstereceği performansını, nasıl bir film ortaya koyacağını merakla bekliyor ve başarılar diliyoruz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Kaynak haber ve görseller Ay yapım – Persona Sanat Basın Bülteni. Görseller ve diğer haberler Çağatay Ulusoy resmi twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir