Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi haberi balon çıktı!

TV Programları

cats kt+ss

Son birkaç gündür magazin basınında çıkan bir haberde, Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisinde Serenay Sarıkaya ile oynamak istediği haberleri çıktı. Ve Ocak ayında ekranlarda olacakları yazıldı. Medcezir dizisinin bitmesiyle çok yorulan Sarıkaya, yeni dizide rol almayacağını, dinleneceğini açıklamıştı. Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni dizisinde Serenay Sarıkaya ile oynayabilirim açıklaması gelince yeşil ışık yaktığı haberleri yazıldı-çizildi.

Bu haber beni bayağı heyecanlandırmıştı. Serenay Sarıkaya’yı Medcezir’de gösterdiği performansı ile oldukça beğenmiştik. Çağatay Ulusoy ile iyi bir çift oluşturmuşlar, çok güzel bi işe imza atmışlardır. Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu zaten biliyoruz. Yeni sezonda ekranlarımızda yeni bir çift doğuyor derken, Ay Yapım’dan bir açıklama geldi.

İşte o açıklama:

Son günlerde, değerli oyuncularımız ve şirketimizin bilgisi dışında  basında yer alan haberler ve doğru olmayan çeşitli yorumlar üzerine bu açıklamayı yapmak gereği duyuyoruz.

Sayın Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşmamız hali hazırda devam etmektedir.  Kendisi ile yapılacak olan proje Ay Yapım için her zaman  çok önemlidir. Bugün itibarıyla projenin içeriği ve zamanlaması henüz netleşmiş değildir. Dolayısıyla söz konusu projede yer alacak olan başrol oyuncuları ve konusu ile ilgili yazılanlar sadece yorumdan ibarettir.

Ay yapım olarak, tüm önemli oyuncularımızın kendilerinin bilgileri dışında isimleri kullanılarak haberler üretilmesinden ve buradan çeşitli yorumlar yapılmasından hem değerli oyuncularımız hem de şirketimiz adına son derece rahatsızlık duyuyoruz…

Projelerimiz ilerledikçe gerekli bilgilendirmeler şirketimiz tarafından yapılacaktır… Saygılarımızla, AY YAPIM.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın yeni dizi haberi de balon çıktı. Aslında çok güzel bir çift olabilirlerdi. Yapımcıların kulağına kar suyu kaçtı, niye olmasın ki?

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Kaynak, Ay yapım, Persona Sanat Basın Bülten.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir