Hazal Kaya yeni sinema filmine başladı!

Sinema

hazal_kaya

Gün yok ki internette bir haber çıkmasın. Dün Twitter’da Hazal Kaya yeni sinema filmi ile bir haber gözüme çarptı.

Ay Yapım adına Onur Ünlü “Kırık Kalpler Bankası” adlı bir filmin çekeceği duyruluyor.  Baş rollerini, Hazal Kaya, Taner Ölmez, Haluk Bilginer, Zerrin Tekindor ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynuyormuş. Filmin çekimlerini de dün başlandığı yazıyor. Bir de Filmin çekim pano skalasının resmini koymuşlar.

Filmin Yönetmeni Onur Ünlü, kameramanı da Vedat Özdemir… Başka bilgi yok. Geniş bir araştırma yaptım, detaylı bir bilgi bulamasam da, bulduğum bilgileri paylaşıyorum. Hazal Kaya arab fans yukarıdaki bilgilerden farklı olarak filmin çekim panosunu resimli koymuş.

10296836_1030292107027593_1663689095_n

Onur Ünlü’den yeni bir film! Başlıklı, 1 Temmuz 2015 tarihinde Milliyet.com.tr’de bir haber var. Haberin devamı şöyle; Ünlü daha önce yaptığı bir açıklamada yeni filmini baharda çekmeye başlayacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden filmle ilgili bir görsel paylaşıldı ve yeni filmin “Bankası” olacağı duyruldu.

CLGk79NWUAAQ-_n

Haber bu kadar, bana filmin adının sadece “Bankası” olması anlamsız geldi. “Kırık Kalpler Bankası” isminin adı üstünde bir anlamı var.

Taner Ölmez’in twitter sayfasında da bir haber göremedim. Bildiğiniz gibi, Taner Ölmez geçtiğimiz 12 Haziran’da final yapan Medcezir’de Mert Serez karakterini başarı ile canlandırmıştı. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile oynamış Eylül’ün (Hazar Ergüçlü) sevgilini oynamıştır.

Filmin kadrosuna Medcezir’de Yaman’ın belalısı olan, Orkun karakterini canlandıran Metin Akdülger de katılmış. Bakalım Metin’i yine bir kötü karakterde mi izleyeceğiz.

Onur Ünlü yeni filmi ile ilgili FilmLoverss’da çıkan bir haberde, “Yeni filmi bir Romeo ve Juliet uyarlaması olacağını ifade etmiştir. Ve şu açıklamayı yapmıştır. “Fakat galiba, bu ikisinden önce (Celal Tan ve Ailesinin aşırı acıklı hikayesi ve Sen aydınlatırsın Geceyi’den bahsediyor.) ‘Bankası’ adlı filmi çekmem gerekecek. O da bir Romeo Juliet üst-metni aslında. İki amatör futbol takımı arasında geçen bir hikaye… Bu takımlardan bir tanesi de sürekli olarak bir bankayı soymaya çalışıyor.”  Onur Ünlü bu sözleri beş yıl önce söylemiş, o günden bu güne bir takım değişiklikler yapmış olabilir. İlerleyen günlerde film ile ilgili daha detaylı açıklama gelecektir.

Hazal Kaya ve tüm film ekibine başarılar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 thought on “Hazal Kaya yeni sinema filmine başladı!

  1. We want a new project between Hazal Kayaya & Cagatay ulusoy pleas com back I wish we see them together Thank you

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir