Samanyolu Tv’den yeni günlük dizi: Çınarın Gölgesinde!

TV Programları

yeni-dizi-cinar (1)

Samanyolu TV, yeni sezona erken giriyor. Samanyolu TV’den Sinema tadında günlük dizi geliyor.

“ÇINARIN GÖLGESİNDE”

Günlük dizilerde “İki Dünya Arasında” ile başarılı bir grafik yakalayan Samanyolu TV, şimdi de “Çınarın Gölgesinde” adlı yeni dizisiyle sezonu açıyor.

Oyuncu kadrosu ağırlıkta genç isimlerden oluşan dizide Pelin Bölükbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Ali Alper Türkan, Sevinç Erol, Esra Yıldıran, Ayşegül Aslan ve Ömer Çaltılı gibi oyuncular yer alıyor.

Her bölümü 120 dakikadan oluşan Çınarın Gölgesinde, ekran başındakilere sinema tadında bir günlük dizi keyfi sunuyor. Hikayesiyle de dikkat çeken dizi, uğradığı bir iftira sonucu ömrünün en güzel yıllarını hapiste geçiren ve hem kocasını, hem çocuklarını, hem de özgürlüğünü kaybeden Çınar adındaki bir kadının, 20 yıllık bir esaretten sonra parçalanmış ailesini yeniden bir araya getirme çabasını konu alıyor.

Dizide Çınar karakterinin, yaşadığı büyük sorunlara rağmen tıpkı ismini aldığı ağaç gibi dimdik durarak, her biri bir yana savrulmuş evlatlarına ana olma mücadelesi özellikle annelerin büyük ilgisini çekecek.

yeni-dizi-cinar (5)

5.000 metre karelik dev bir platonun oluşturulduğu ve ilk bölüm çekimleri için yaklaşık yarım milyon dolarlık bir harcamanın yapıldığı dizinin yeni sezonda oldukça ses getirmesi planlanıyor.

yeni-dizi-cinar (4)

yeni-dizi-cinar (3)

yeni-dizi-cinar (2)

yeni-dizi-cinar (6)

yeni dizi-cinarin-golgesinde-

Yönetmenliğini Ahu Atılgan ve İlyas Yavuz’un, yapımcılığını Mustafa Bilgiç’in üstlendiği, senaryosunu ise Küçük Gelin ve İki Dünya Arasında dizileriyle tanınan Erkan Çıplak’ın yazdığı Çınarın Gölgesinde, ^3 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 19.00da Samanyolu TV’de ekrana gelecek.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseler Samanyolu Televizyonu Basın Bülteninden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir