Çağatay Ulusoy; Tarihi Dizi Barbaros ile ekranlarda.

TV Programları

Gün yok ki Çağatay Ulusoy ile ilgili bir haber çıkmasın! Dün İnternet haber sitelerinde Çağatay Ulusoy’un yeni bir dizide oynaması için rol teklif edildiği yazıyordu. Gold Film Faruk Turgut TRT1 için çekeceği Barbaros dönem dizisinde baş rol oyuncusu olarak Çağatay Ulusoy ile prensipte anlaştıkları yazıldı. Gold Film ile ilk temas ocak 2020 içinde olmuştu. O zaman Barbaros dizisinde Sinem Kobal ve Ekim Mert Daymaz oynayacağı yazılmıştı.

Koranavirüs öncesi günlerde Çağatay Ulusoy’a Tims-B Yapım “Maraşlı” dizisinde oynaması için teklif götürülmüştü. Ulusoy, kendi yapım çalışmaları olduğu için bu teklifi kabul etmemişti.

Başka bir haber de Ranini Tv’den geldi.  Bu habere göre Es Film tarafından hazırlanan Barbaros isimli dizinin başrolü için Çağatay Ulusoy ile anlaşma sağlandığı yazıldı.

Dizinin hazırlıkları devam ettiği ve büyük bir prodüksiyon olacağı belirtiliyor. Osmanlı İmparatorluğunu ilk denizci paşası Barbaros’un dizisi TRT1’de yayınlanacak. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğindeki Kuruluş Osman dizisini Atv’e kaptıran Trt1, aynı imajı yakalamak için bu büyük projeye dört elle sarılmaktadır.

Şu günlerde Çağatay Ulusoy’un 2 eski dizisi ekranlarda gösterimde. Medcezir, Star Tv ekranlarında cuma akşamları yayınlanıyor.

Başka bir polisiye dizisi olan “İçerde” dizisi de Show Tv ekranlarında hafta arası her akşam ekranlarda… Bu nedenle yakışıklı oyuncu Ulusoy’un adından çok bahsediliyor ve yapımcıları peşinden koşturuyor.

Bakalım bu büyük projeyi kim kapacak ve Çağatay Ulusoy’u Barbaros Hayrettin Paşa projesinde oynatacak.

Şu günlerde Zekeriyaköy’deki villasında kız arkadaşı Duygu Sarışın ile yasaklı günleri geçiren Çağatay, kimse ile konuşmamakta ve misafir kabul etmemektedir. Kendi senaryosunu yazdığı sinema filmi için OG Medya ile birlikte ortaklaşa çekecekleri söyleniyor. Şu virüs günleri biterse 2 ay sonra çekimlerine başlanacakmış.

Dünyada en çok tanınan ve en çok sevilen Türk oyunculardan biri olan Çağatay Ulusoy son olarak Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde  oynamaktadır. 3 sezonu yayında olan bu İnternet dizisinin çekilmiş olan 4.sezonu 2021 yılı içinde ekranlarda olacaktır.

Barbaros Hayrettin Paşanın hayatını anlatan macera dolu tarihi dizi şayet çekimler başlanırsa 2021 ay başından itibaren TRT1 ekranlarda olacak!

Haydi hayırlısı Çağatay bu iki projeyi de gerçekleştirirsen, hem sinema hem de dizi sektöründe adını altın harflerle yazdıracaksın.

Sayın okuyucularım, Çağatay Ulusoy’un bu dizi ve sinema filmi ile ilgili yeni gelişmeler olursa tarafınıza buradan bildireceğim.

Çağatay Ulusoy’un sinema filmi Barbaros ile ilgili gelişme: Diziye önemli bir rol Onur Saylak da katılıyor. Ulusoy’un başrol bayan partnerinin de yabancılar arasından seçileceği söyleniyor. Hadi hayırlısı diyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

2 thoughts on “Çağatay Ulusoy; Tarihi Dizi Barbaros ile ekranlarda.

  1. Gracias por la información, siempre atenta a sus publicaciones de Çagatay Ulusoy ♥
    Bendiciones ❤

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir