Çağatay Ulusoy’a Yapımlarında Oynaması İçin Teklif Yağıyor!

TV Programları

Çağatay Ulusoy en son canlandırdığı Netflix dizisi The Protector (Hakan: Muhafız) dizinden sonra dünya çapında ses getiren bir oyuncu oldu. Tipi, oyun gücü ve kameralar karşısındaki duruşu ile seyirciden tam puan aldı. Bu nedenlerden dolayı yapımcıların aradığı bir oyuncu oldu. Önceki gün Es Yapım TRT 1 için Barbaros dizisinde bu karakteri oynatmak için prensipte anlaştığı yazıldı.

Bu gün de, Nobel Edebiyat ödüllü yazarımız Orhan Pamuk‘un “Masumiyet Müzesi” adlı  romanını Amazon kuruluşu diziye uyarlamak istediğini Ranini, Twitter sayfasından duyurdu.  Orhan Pamuk 12 Ekim 2006 yılında Nobel Edebiyat Ödülü alan bir yazarımızdır.

Ranini’nin açıklamasına göre;

Evet, Orhan Pamuk’un kitabı @PrimeVideo‘ya dizi olacak. 2 yıldır gündemde. Proje, canımız ciğerimiz Erik Barmack ve OGM Pictures ortak yapımı. Ancak başrol Kıvanç Tatlıtuğ değil. Hatta bu oyuncu yapım ortağı olarak da dahil olacak, “nezaket anlaşması” imzalandı. İfadeden anlaşılacağı üzere bu rol için Çağatay Ulusoy’un adı geçiyormuş.

Orhan Pamuk’un 2012 yılında yayımlanan romanının Yapı Kredi Yayınları tarafından paylaşılan tanıtım yazısı şöyle deniliyor.

“1975’te bir bahar günü başlayıp günümüze kadar gelen, İstanbullu zengin çocuğu Kemal ile uzak ve yoksul akrabası Füsun’un hikâyesi: Hızı, hareketi, olaylarının ve kahramanlarının zenginliği, mizah duygusu ve insan ruhunun derinliklerindeki fırtınaları hissettirme gücüyle, ‘Masumiyet Müzesi’ elinizden bırakamayacağınız ve yeniden okuyacağınız kitaplardan biri olacak.

Orhan Pamuk’un bu romanını henüz okumadım ama, en kısa zamanda okuyacağım. Yakından tanıdığım Çağatay Ulusoy’a “Kemal” karakteri rolü çok yakışacak, diziye güç katacaktır.

Ancak, bu kadar teklif arasından Çağatay hangi rolü öncelikle kabul edecek ben de bilemiyorum. Ama şu bir gerçek ki, Çağatay Ulusoy her yönü ile yapımcılar tarafından dizlerde oynatılmak istenen, aranan  bir yüze ve oyun gücüne sahiptir. Yapacağı işin ve karakterin hakkını verecektir.

Saygı ve Sevgiler

Abdurrahman Balcılar

——————————————————————————-

Not: Ranini haberi, FilmLoveess (Erhan Tan) haberi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir