The Protector (Hakan: Muhafız) Dizisinin 2.Sezon Bölümleri geliyor!

TV Programları

Hakan: Muhafız’ın ikinci sezon duyurusunu dizide rol alan; Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu ve Engin Öztürk’ün tek tek ekrana gelerek; İtalycanca, İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça ve Türkçe dillerinde anonslarla yapılar. “Hakan: Muhafız oyuncularının size söylemek istedikleri birşey var” diyerek başlanan videoda başarılı oyuncular eğlenceli geçen çekimde dizinin ikinci sezonunun 26 Nisan tarihinde izleyiciyle buluşacağını duyurdular.

Netflix’in sosyal medya hesaplarından yayınlanan videonun ardından dizinin tutkunları çok sayıda beğeni ve paylaşım yaptılar.

Netflix Türk dizisi; Hakan: Muhafız’ın önemsediğini dünya insanına göstermiş oldu. 26 Nisan 2.Sezon tüm bölümleri yayına verilecek. Hemen arkasından Mayıs ayı içinde 3.Sezon çekimleri başlayacak.

14 Aralık tarihinde ilk sezonu (10 bölüm) yayınlanan Hakan: Muhafız’ın ülkemizde oldukça ilgi gördü. Dünya çapında da ilgi büyüktü. Öyle ki Kapalıçarşı’da bir antikacıda çalışan kendi halinde biriyken İstanbul’u korumak için karanlık güçlere karşı savaşan bir kahramana dönüşen Hakan’ın hikâyesi anlatılıyor. Dünyanın dört bir yanında, 10 milyonu aşkın izleyici tarafından seyredilmiş.

Çağatay Ulusoy’un dizisi en çok nerelerde ilgi gördü? Hakan’ın mistik ve gizemli dünyasının kapısını arayanlar arasında başı Türkler çekiyor dersek, herhalde kimse şaşırmaz. Türkiye’den sonra ise en çok, başta Brezilya ve Meksika olmak üzere, Latin Amerika ülkelerinde seyredildi. Latin Amerika’dan sonra ise en çok Afrika ülkelerinde seyredilmiştir.  Kanada ve Avustralya da da ilgi büyük. Avrupa da başı Fransa, Almanya, İspanya ve İtalya çekiyor.

Bütün Dünya İnsanına Keyifli Seyirler.

Başarılar Hakan: Muhafız… Seyirciniz bol olsun.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

1 thoughts on “The Protector (Hakan: Muhafız) Dizisinin 2.Sezon Bölümleri geliyor!

  1. Just desire to say your article is as surprising. The clarity on your submit is simply spectacular and i could
    suppose you’re knowledgeable on this subject. Fine along with your permission allow
    me to clutch your RSS feed to stay up to date with impending post.
    Thanks a million and please keep up the gratifying work.cheap hockey jerseyshttp://amayahhaal.mee.nu/?entry=3141041http://royal9am1.ek1.pl/2021/01/12/nfl-smart-tank-xliv-prop-proposition-wagers-and-simply-prospects/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir