Hakan: Muhafız 2.Sezon Çok Yakında Netflix’te!

TV Programları

Çağatay Ulusoy‘un Hakan: Muhafız dizisini sevenlere müjde… Hakan: Muhafız dizisinin sabırla beklenen 2.sezon bölümleri Nisan ayı içinde Netflix‘te ekranlarınıza geliyor.

Hazar Ergüçlü, katıldığı bir kozmetik reklam şirketinin soru-cevap etkinliğinde The Protector’un (Hakan: Muhafız) 2. Sezonunun Nisan ayında (26 Nisan Cuma günü)) Netflix’te yayınlanacağını açıkladı.

https://www.youtube.com/watch?v=6QYJYPSAKfc

Hakan: Muhafız’ın 2.sezon fragmanında sürpriz bir isim var. Bir zamanlar Yeşilçam’ın yakışıklı jönlerinden duayen oyuncu Cüneyt Arkın var. Dizinin bayan oyuncularından Zeynep karakterini oynayan Hazal Ergüçlü ile Boğaz kıyısında bir bankta oturup dizi konuşurlar.

Aralarında şu konuşma geçer.

Zeynep: “O kadar zor olacağından hiç bahsetmemiştin. Her şeyin bu kadar ters gidebileceğinden… Bir değil bin cephede savaşmamız gerekeceğinden… Ya bu kez başaramazsak.”

Cüneyt Arkın: “Kimse bir günde kahraman olmaz Zeynep. Sinan bu şehrin sülietini çizmeye bir ömür verdi. Fatih İstanbul’u almak için yıllarca doğru zamanı bekledi. Sen Muhafızın yanında yürümeye devam ettiğin sürece bu şehirdeki milyonların sırtı yere gelmeyecek.  Ve Hakan gücünün bilekten değil, buradan (yürekten) geldiğini anlayacak. İşte o gün hepiniz çok büyük zorluklara göğüs gereceğiz. Rabbim atık seni bekler.”

Ara ara 2.sezonda yayınlanacak bölümlerden görüntüler veriliyor

Hakan: Muhafız 2.sezonunda (8 Bölüm) Çağatay Ulusoy (Hakan), Ayça Ayşin Turan (Leyla), Hazar Ergüçlü (Zeynep), Mehmet Kurtuluş (Mazhar öldü. 2.sezonda yok), Okan Yalabık (Faysal Erdem).

 

2.Sezon yeni oyuncular: Cüneyt Arkın, Burçin Terzioğlu (Rüya), Saygın Soysal (Mergen), Boran Kuzum (Ölümsüz) ve Engin Öztürk (Hakan’nın abisi) gibi isimler yer almaktadır.

Şayet, Netflix Hakan: Muhafız’ın  2.sezonunu Nisan ayında yayınlarsa, aktivitesi bol, heyecan dolu bir sezon bizleri bekliyor olacak!

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir