Çağatay Ulusoy kiminle beraber, Hazal mı? Serenay ile mi?

Magazin

16 Ocak ’14

Kategori
Magazin
Çağatay Ulusoy kiminle beraber, Hazal mı? Serenay ile mi?

 

Çağatay Ulusoy dizi sektöründe Sosyal Medyada en çok ismi geçen, en çok konuşulan bir isim. Gün yok ki, onu görsel medyada, Twitter’da adı geçmesin. Tabii ki bu, iyi yönde.Star Tv.de oynayan yeni dizisi “Medcezir”  şöhretine şöhret kattı. Bu onun kişisel başarısı, azmi, hırsı ve oyunculuk yönünde kendisini geliştirmesiyle oldu.

Zaman, zaman, magazin basınımızda sansasyonel haberleri çıktı. Gençtir, onun da bir özel hayatı vardır, saygı duyuyorum. Tek olumsuz olay, geçtiğimiz yıl Ocak 2013’de başına gelen o uyuşturucu davası var. Konu yargıda, ikinci mahkemesi 11 Şubat’ta sonuçlanabileceğini tahmin ediyorum.

Asıl konu son günlerde hemen her gün, görsel ve yazılı magazin basınımızda yazılan, çizilen Serenay Sarıkaya ile olan birlikteliği. Çağatay Ulusoy, “Medcezir” dizisinde birlikte oynadığı “Mira” karakterini canlandıran rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile malumunuz dizide çok güzel bir ivme yakaladılar. İnanılmaz bir uyumları var. Yaman ile Mira birbirlerini seven iki sevgili. Aralarındaki o güzel uyumu ve aşkı özel hayatlarına da taşıdılar. Kendileri de set arkadaşlarına, “Biz birbirimize iyi geliyoruz ve çok mutluyuz” demişlerdi.

Yeni dedikodulara göre, (ateş olmayan yerden duman çıkmaz) sete yakın olan Tuzla’da Çağatay Ulusoy bir villa tutmuş, birlikte kaldıkları da söyleniyor. Hatta, villanın aylık kirası olan 4 bin lirayı Çağatay Ulusoy ödüyormuş. Olabilir, gençtirler, hayat onların özel hayatıdır, lafım yok.

Esas benim üzerinde durmak istediğim, Çağatay Ulusoy’un kendisine çok yakıştırılan Hazal Kaya ile duygusal bir birliktelik yaşadığına dair ortaya atılan iddialar. Medyada olayı ilk yazan Habertürk’ ün magazin yazarı Esin Övet oldu. Esin Övet, her ne kadar Çağatay Ulusoy’un adının Serenay Sarıkaya ile anılsa da çevresinden hep Hazal Kaya ile beraber olduğunu köşesinde dile getirmiş.

Bu iddia, iki oyuncunun da fanları sosyal medyadaki fan sayfasında bu birlikteliğin gerçek olduğuna dair haberler yer almış.

Ben aksini iddia ediyorum. Çağatay ile Hazal 2012 Haziran sonunda final yapan “Adını Feriha Koydum” dizisinden sonra hiçbir zaman bir araya gelmemişlerdir. Tek bir karede resimleri hiç yoktur. Ancak sevenleri ve fanları onları dizide birbirlerine çok yakıştırdıkları için, hala her gün yan yana Foto Shop resimlerini koyup sosyal medyada yayınlamaktadırlar. Cep telefonu ile 2012 Eylül’de, Hazal’ın “Son Yaz Balkanlar” dizisine başladığında konuşmuşlar, birbirlerine başarılar dilemişler. Hatta Ocak 2013 de Çağatay’ın başına gelen o olayda, Hazal Kaya Çağatay’ın annesi Refiye Hanım ile görüştüğünü söylemiştir.

Çağatay Ulusoy, ilk dizilerinde Emir ile Feriha inanılmaz bir imkânsız aşkı yaşadılar. Bu aşkları dizideydi, hiçbir zaman gerçek hayatlarına taşımadılar. Çağatay’ın 28 Temmuz 2012 tarihinde Show Tv’de yayınlananVahe’nin bir röportajını hatırlayalım. Vahe’nin “Hazal’ı beğeniyor musun?” sorusuna bakın nasıl cevap vermişti. “Hazal’ı karakter olarak çok beğeniyorum, zaten çok güzel bir kız, çok düzgün, karakter olarak da, dış görünüşü çok güzel bir kız, çok da iyi bir insan.” Vahe aşk konusu deyince; Çağatay, “Garip bir soru oldu bu, iş yaptığım arkadaşla öyle bir şey asla olmaz, olursa ben çıkarırım işte budur derim” demişti. Yani Hazal ile dizi haricinde bir yakınlıkları olmadığını kesin bir dille ifade etmiştir.

Ben iddia ediyorum, Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya arasında günümüzde herhangi bir aşk olamaz. Onları, dizinin Final yaptığı o günden bu güne kadar hep fanları ve sevenleri, dizideki unutamadıkları Emir-Feriha aşkını hep gündeme getirdiler. O tertemiz aşkı hala yaşatıyorlar. Onları birlikte görmek istiyorlar. Gerçekte böyle bir aşk yok.

Çağatay Ulusoy şu günlerde Serenay Sarıkaya ile birlikte. Zaten kendileri de saklamıyorlar. Bu dizide başlayan aşk, Kasım ayı başlarında özel hayatlarına taşınmış, bir gece yarısı Emirgan’daki La Boom isimli mekânda birlikte gözükmeleriyle su yüzüne çıkmıştı. O ilişki şimdilik devam ediyor. Özel hayatlarındaki bu ilişkinin, olağanüstü güzel giden “Medcezir” dizisini etkilememesi tek temennim.

Burada dizinin yönetmeni Kerem Çatay’a çok iş düşüyor. Daha önce kendilerini ikaz etmişti. Kerem Bey, idarecilini ve ağabeyliğini gerektiği şekilde yapacaktır umarım.

Hoş bu ilişkinin dozunu gene Çağatay’ın kendisi ayarlayacaktır. Bu konularda geçmiş yıllardaki röportajlarında çok kesin konuşmaları var. Haziran 2012 sonlarında Posta Gazetesine verdiği röportajda neler söylediğini hatırlatalım. “Bu çevreden biriyle ilişki yaşamam. Büyük konuşuyorum ama 5 sene sonra da 20 sene sonra da bu düşüncede olacağım. Çünkü rahatsız oluyorum, manken ya da oyuncu, hayatta olmaz. Benim bambaşka bir Dünyam var. İşim bu dünya, özelim başka bir dünya. Birlikte olduğum kişiye çok zaman ayırmak isterim. Alıp her yere dolaştırmak isterim. Bu piyasadan birisiyle mümkün olmadığı için, çok sorun çıkar. İlişki bazında bu camiada temiz kalmak zor.” Demiştir Çağatay o zamanlarda.

Gene, 27 Temmuz 2012 tarihinde Show Tv. Muhabiri Hasan Kocabıyık’ın Çağatay ile yaptığı bir röportajda şunları söylemiştir. “Benimle şu ara çok uğraşanlar var, ve sinekten yağ çıkartıyorlar. Gerçekten çok saçma şeyler yazıyorlar. Benim de canımı yakıyorlar, benim canımı yaktıkları yetmiyormuş gibi çevremdeki insanlara da çok zarar veriyorlar”. Hasan Kocabıyık daha önceki iddialı açıklamasını hatırlatıyor Çağatay’a.  “Bir ilişki halinde beni kimse göremeyecek show dünyasından biriyle”. Açıklamasını yapmıştır.

İlahi Çağatay, kendin söylemişsin büyük konuşuyorum demişsin amma, benden sana tavsiye “Büyük lokma ye, büyük konuşma.”

Çağatay Ulusoy’un sevenlerinden çok özür dilerim, çok da özellerine girdim. Benim vurgulamak istediğim, onların özel hayatları değil, milyonları ilgilendiren iş hayatları, önlerinde Star Tv.de oynayan “Medcezir” gibi süper bir dizileri var. 17 Bölüm oynayan bu süper dizi çok da sevildi. Bu ilişkiden bu dizinin gidişatı etkilenmesin.

Onların özellerine karışmak kimin haddine…

Her şey gönlünüzce olsun Çağatay Ulusoy ve de Serenay Sarıkaya.

Unutmayın milyonlarca seveninizin gözleri hep sizin üzerinizde.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır. Ayrıca, yazılarımdan kaynak gösterilmeden izinsiz alıntılar yapılamaz.

 

 

1 thoughts on “Çağatay Ulusoy kiminle beraber, Hazal mı? Serenay ile mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir