Serenay Sarıkaya ile Şükrü Özyıldız aynı dizide!

TV Programları

cats Serenay - Şükrü

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, tıpkı Medcezir’deki rol arkadaşı Çağatay Ulusoy gibi bir yıldır ekranlardan uzak kalmıştı. Şimdilerde yeni bir sezon diziyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Güzel oyuncunun yeni projesi belli oldu. Proje büyük bir gizlilik içerisinde yürütülürken ünlü oyuncunun partneri de gün yüzüne çıktı. Sarıkaya’nın yeni rol arkadaşı Medcezir dizisinde başrolü paylaştığı Çağatay Ulusoy gibi yine bir yakışıklı Şükrü Özyıldız. Cast çalışmaları devam eden diziye ayrıca Bestemsu Özdemir’in de dahil olduğu söyleniyor.

Serenay Sarıkaya kimdir :

1 Temmuz 1991, Ankara doğumlu, Türk oyuncu ve model. 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı.

İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk kez Sinan Çetin’in Peri Masalı (2008) dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç’in ardından ikinci oldu ve Türkiye’yi Miss Universal yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2012) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldı.

Ayrıca geçiğimiz günlerde tamamlanan Nejat İşler ile başrolü paylaştıkları “İkimiz Yerine” sinema filminin afişi paylaştı. Bir aşk filmi olan “İkimiz Yerine” Ekim ayı içinde vizyona çıkacaktır.

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy ile 2 sezon birlikte oynadıkları Medcezir’de Yaman – Mira olarak, çok güzel bir ikili olmuşlardı. Dizide söyledikleri şarkı performansları ile adlarından bir hayli söz ettirdiler.

55ead141f018fbb8f8989a6c

Dizi ve sinema filmlerinde oynamasının yanı sıra Sarıkaya, reklam filmlerinde de yer aldı ve bazı önemli markalarında reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştır.

Şükrü Özyıldız kimdir :

18 Şubat 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Annesi Rum, babası ise Karadenizli’dir. Kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanıp, İstanbul’da bir yıl okuduktan sonra yeniden sınava girerek, Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü okumaya başlamış daha sonra da Erasmusla Portekiz’e gitmiştir.

Küçüklüğünden beri dövüş sporlarına merakı olan Özyıldız, Portekiz’de kafes dövüşlerine katılmıştır. Daha sonra Kafes dövüşlerini bıraktığını açıklayan Şükrü Özyıldız; hiperaktifliğini dizi setlerinde bastırdığını söylemiştir. Yurtdışında oyunculukla ilgili bir workshopa katılan genç oyuncu bunun ardından oyunculuğu çok sevdiğine karar verip Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.

Şükrü Özyıldız 2013 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan, başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay paylaşmış oldukları “Benim Hala Umudum Var” dizisinde adından söz ettirmişti.

indir şükrü-gizem

Birçok tiyatro oyununda, reklamlarda ve dizilerde rol alan oyuncu ekranlarda ilk olarak 2011 Yılında; Derin Sular (2011), Fatma Gülün Suçu Ne (2011), Uçurum (2012), Çalıkuşu (2013), Benim Hala Umudum Var (2013-2014), Şeref Meselesi (2014), Tatlı Küçük Yalancılar (2015) ve Kış Güneşi (2015) adlı dizilerde oynamıştır. Ayrıca 2013 yılında da ilk sinema filmi “Neva” da ve 2015 yılında Sevimli Tehlikeli adlı sinema filminde oynamıştır.
Filimin adı, senaryosu ve kanalı hakkında bilgi yok. Daha sonra netleştikçe paylaşacağım.

İlk defa bir araya gelecek olan Serenay Sarıkaya ile Şükrü Özyıldız’ın nasıl bir performans çıkartacaklarını ben merak ediyorum.

Keyifli uzun soluklu bir yapım olması dileklerimle…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber, Akşam.com.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir