Çağatay Ulusoy & Ferhan Şensoy yakınlaşması yeni bir aşk mı?

Magazin

cats cu+fş

Çağatay Ulusoy neredeyse üç aya yakın Amerika’da Los Angeles’te oyunculuk eğitimi alıyordu. Bu nedenle İstanbul gecelerinde görünmüyor, magazin basınında yer almıyordu. Geçtiğimiz Pazar akşamı Altın Kelebek Ödülü’nü almak için İstanbul’a döndü. Medcezir dizisinde gösterdiği üstün performans nedeniyle seyirciler tarafından “En İyi Erkek Dizi Oyuncusu” ödülüne layık görülmüştü. Aynı gecede Medcezir’de rol arkadaşı Serenay Sarıkaya da En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü aldı. Dizi dışında da neredeyse bir yıl sevgili olan oyuncular gecede karşılaştılar ve selamlaştılar. İki sevgili ayrılmışlar, Haziran ayından bu yana hiç bir arada olmamışlardır. Serenay Sarıkaya Kerem Bursin ile şu sıralarda ciddi arkadaşlıkları sürüyor.

Çağatay Ulusoy önceki akşam eski arkadaşı Müjgan Ferhan Şensoy ile bir mekanda arkadaşları ile sabaha kadar bir arada olup, eğlenmişler. Gece sonunda basın mensuplarına gözükmemek için arka kapıdan çıkmak istemişler ve gene de yakalanmışlar. Bu gün bütün magazin basında bu haber ile görüntüler ve haberler var.

C.U- Ferhan Şensoy 3 aralık 2015

Çağatay Ulusoy, geçen Mart ayında (22 Mart 2015) Şensoy Kardeşlerin “Pera’daki Hayalet” adlı müzikal tiyatro oyunlarını seyretmeye gitmiş, o zaman da arka kapıdan çıkmıştı. O zaman Ferhan Şensoy “Tiyatromuzun altında Bizans Tünelleri var. Çağatay’ı tünelden kaçırdık” diyerek espri yapmış basında da yer almıştı.

Derya ve Müjgan Ferhan Şensoy kardeşler.

cagatay-ulusoy-tiyatroda

O gece, Derya – Ferhan Şensoy kardeşler Çağatay Ulusoy ile o gece çektirdikleri selfie resminde görülüyorlar.

cagatay-ulusoy-tiyatron-

Önceki yıllarda Çağatay Ulusoy’un bu defa Derya Şensoy ile adı çıkmış, ancak daha sonra Derya Şensoy Çağatay ile sadece arkadaş olduklarını, Seçkin Özdemir ile sevgili oldukları ortaya çıkmıştır. Daha sonraları da bakın Derya Şensoy, Ulusoy için neler söylemiş. “Çağatay da yakın bir arkadaşım ve Çağatay’ın hayatına, yaşam tarzına çok dikkat ettiğini biliyorum. Ve çıkan bazı haberlerin onu üzdüğünü biliyorum. Gerçekten benim tanıdığım en saygılı, en düzgün insanlardan birisi.” demiştir.

Şu günlerde magazin basınında çıkan bu haberler Çağatay’ı üzecek gibi duruyor. Oysa Ulusoy’un Derya Şensoy ve ablası Müjgan Ferhan Şensoy arkadaşlığının çok eskilere dayandığı, aynı mekanda eğlenmelerinin gayet normal olduğunu söyleyebiliriz. Niye arka kapıdan kaçtılar? Çağatay Ulusoy’un 25 Aralık’ta yeni sinema filmi DELİBAL vizyona çıkacak. Magazin basınında aşk dedikoduları ile yer almamak için olsa gerek!

Ama oldu… Yapacak bir şey yok. Bütün magazin sayfalarda bu haber ile çalkalanıyor. Çağatay Ulusoy sosyal medyada en çok adı geçenlerde ilk sırada bulunuyor. Dizi sektörünün şu sıralarda en popüler yıldızı ve aranan bir oyuncusu. Müjgan Ferhan Şensoy ile aralarında yeni bir aşk mı doğuyor? Bence işin doğrusu o gece sadece eski dost, arkadaşça eğlenmiş olmazlar mı? Bekleyip önümüzdeki günlerde göreceğiz.

12289588_1059297417445237_1019153379907146949_n

Çağatay Ulusoy, 25 Aralık’ta Delibal flminin sinemalarda vizyona girmesi ile çok daha fazla konuşulacak gibi duruyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

 

Arka kapıdan çıkarken görüntülenen Ulusoy ve Şenşoy, ilk anda paniklerken daha sonra gülümseyerek taksiye bindi ve mekandan ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir