Çağatay Ulusoy’un yeni sinema filminin adı konmuş?

Sinema

CI0IQzbVEAALzKm

Çağatay Ulusoy‘un yeni sinema filminde bayan partneri Leyla Lydia Tuğutlu olacağı geçen hafta açıklanmıştı. Önceki gün Cihangir’de Sur Balık’ta yemek yemişler, tanışmışlar ve film hakkında konuşmuşlardı.

Bu gün Twitter’da okuduğum Dedikodu Çocuk’un haberine göre, Çağatay Ulusoy’un Ay Yapım imzalı yeni sinema filminin adı “DELİBAL” olmuş. Daha önce gitaristi canlandıracağı söylenen bu rolde, Çağatay’ın çılgın bir bateristi canlandıracağı Ulusoy’un kendisi bizzat söyledi. Uzun zamandır davul ve beteri dersleri aldığını söylemiştir. Bu nedenle filmin adı cuk oturmuş. Çılgın bir baterist, bal kadar tatlı bir çocuk…

Filmin çekimlerini Ali Bilgin bayramdan sonra 20 Temmuzda başlanacakmış. İstanbul’da çekimleri yapılacak. Yeni tam mekan arayışları devam ediyormuş.

Net bir açıklama yok ama, Konservatuvar eğitimi alan Leyla Lydia Tuğutlu, müzik grubunun solisti ve bateristin sevgilisini canlandıracak. Ulusoy bu film için imajını değiştirmiş, saçlarını uzatmış sakal bırakmıştır. Tam bir deli-dolu müzisyen genç. Yeni imajı fanları ve sevenleri tarafından çok beğenilmiştir. Çağatay Ulusoy’u bundan önce canlandırdığı karakterlerden farklı bir tip olarak sevenlerinin karşısına çıkacak. çok farklı uç bir karakteri canlandıracak . Filmin konusu da çok az işlenmiş bir konu olacakmış. Bundan önceki Emir ve Yaman’dan çok farklı bir karakter olarak onu beyaz perdede izleyeceğiz. Bu da onun için iyi bir sınav olacaktır.

CJnnthvWUAA6j8y

Çok güzel bir ikili olacaklarını, süper bir sinema filmi ortaya çıkacağını tahmin ediyorum.

CI1N7MAXAAA8Ev2

Filmin adı resmen açıklanmadı ama, sızan haber böyle. Filmin adı değişse de Çağatay’ın filmde canlandıracağı karakterin adı Tarık, Lakabı Delibal olacağı ifade ediliyor. Şu sıralarda spor yaparak kilo vermeye, biraz daralmaya çalışıyormuş. Çılgın, hiper-aktif bir karakter, ince çok sportmen olacak. Bayramdan sonra 20 Temmuzda çekimlere başlanacakmış.

CKYBDaaUEAAdVFM

Ay yapım’ın Delibal filminde,  Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’ya başarılar dilerim. Filmin adı gibi , bal kadar tatlı ve keyifli bir sinema filmi olacaktır. Tahmin ederim Ekim-Kasım içinde vizyona çıkacaktır.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir