Medcezir son bölümünü tüm ekip birlikte izledi ve sonra da eğlendi!

Magazin
CHUE8CAWcAAJOA5
Baş rollerini Çağatay Ulusoy (Yaman), Serenay sarıkaya (Mira), Barış Falay (Selim Serez), Taner Ölmez (Mert), Hazar Ergüçlü (Eylül), Şebnem Dönmez (Sude Kaya), Murat Aygen (Faruk Beylice), Defne Kayalar (Sedef Kaya) ve Can Gürzap (Asım Şekip Kaya rol aldılar.
Diğer rollerde, Sibel Taşçıoğlu (Yaman’ın annesi Nevin), Serhat Parıl (Giray), Metin Akdülger (Orkun), Cenk Kangöz (Hasan), Ali Aksöz (Kenan), Miray Daner (Beren), Batuhan Ekşi (Doruk), Aybüke Pusat (Elif), Ecem Akbil (Tuğçe), Meriç Aral (Hale), Batuhan begimğil (Burak), Ezgi Sözüer (Eda), Hare Sürel (Leyla) ve Gözde Kansu (Olcay) rol almışlardır. Ayrıca iki sezon boyunca onlarca oyuncu diziye girip çıkmıştır.
Medcezir’in finalinin yayınlandığı 12 Haziran akşamı tüm ekip Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’deki Frankie Bar’da tüm ekip toplandı ve dizinin arkasından Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay final partisi verdi.
O geceye Çağatay Ulusoy her zaman olduğu gibi menajeri Engin Aykanat’ın kullandığı araba ile geldi.
CHcWgGNWwAAWfAR
Dizinin yayınlandığı saatlerde, Çağatay Ulusoy Instagram hesabından yazdıkları ile sevenlerine seslendi. “HOŞCAKAL YAMAN KOPER”
Çağatay Ulusoy (#hiçunutmayacağız) paylaşımında şunları yazmış:
CHUZS6wWcAAdZkU
Çağatay Ulusoy rol aldığı dizinin finali şerefine verilen partide rol arkadaşları ile eğlendi. Sabahın 04.30 kadar süren partiye Çağatay biraz erken terk etmiş. Barış Falay (Selim Serez) ve Serenay Sarıkaya alkolü biraz fazla kaçıranlardan oldu. Barış Falay çareyi otelde bir oda tutarak, otelde kaldı. Aynı şekilde iyice sarhoş olan Medcezir’in Mira’sı Serenay Sarıkaya da, dışarıda gazetecilerin olması nedeniyle, rezil olmamak için geceyi o da otelde kalarak geçirenlerden.
Çağatay Ulusoy oteli terk ederken, yüzündeki o tebessümü eksik etmeyerek otelden ayrılırken basın mensuplarının ablukasına alındı.
 CHczb9GWEAEcUkE
Çağatay Ulusoy, Basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
Ekran AlıntısıMDÇU.UÇK4
StarLife’in haberine göre Çağatay  Ulusoy çıkışta sorulara cevap verdi. Sümer Tilmaç’ı kaybetmenin üzüntüsünü belirtti. Diziyi bitirdiklerini, duygusal anlar yaşandığını, güzel bir işi noktaladıklarını söyledi.
Ekran AlıntısıÇU.UÇK.2
Bütün ekipte burukluğun olduğunu, “İki sene boyunca, bir nevi ailemizden ayrıldık. Çok güzel bir ekipti, çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurduk, ama her güzel şey gibi bu da bitti.” Sinema filmiyle ilgili soruya; “İnşallah, yazın bir sinema filmimiz olacak, ondan sonra bakalım, dizi için net  bir şey söyleyemiyorum.” Dedi. Daha sonra “Serenay Hanım var mı kadroda?” sorusuna Çağatay yeni kadroda mı diye karşı soru ile cevap verdi. Sonra da gülerek yok anlamında cevap vermiş oldu.  Uçankuş Tv. muhabirinin “Serenay Sarıkaya nerede?” sorusu karşısında güldü ve “Serenay’ı otelde bıraktık.” cevabını vermiştir.
 Ekran AlıntısıÇU.UÇK.1
Daha sonra arabasına binen Çağatay, herkese iyi geceler dilerdi ve menajeri Engin Aykanat ile oradan ayrıldı.
CHc1-kKWUAAD_Im
Çağatay Ulusoy artık şu günlerde hazırlıklar tamamlanır tamamlanmaz Ay Yapım’dan Ali Bilgin’in çekeceği sinema filminde oynayacak. Geçtiğimiz günlerde ‘Söylemezsem Olmaz’ programında ortaya atılan iddiayı, Amine Gülşe ile Eylül’de bir dizide oynayacağını teyit etmiyor ki, bu haber kesin değil ve de doğru olmadığını görüyoruz.
Her güzel şeyin sonu olduğu gibi Medcezir’in de bu sonu finaliydi. Tüm ekip geceyi çılgınca eğlenerek geçirmiş.
Tüm Medcezir ekibine, Çağatay Ulusoy. ve Serenay sarıkaya’ya bundan sonraki işlerinde başarılar diliyoruz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Kaynak haber Yeniulke.net/magazin. SüperLife ve  Uçankuş Tv. röportajı.  Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir