Çağatay Ulusoy’un yeni dizi partneri Amine Gülşe mi?

Magazin

cats

Çağatay Ulusoy’un son dizisi Medcezir henüz daha final bile yapmadan, Eylül’de yeni dizisinde oynayacağı partneri Amine Gülşe olacağı haberi yayıldı.

Bu sabah Beyaz Tv’de “Söylemezsem olmaz programı seyrederken, programın yorumcularından Bircan İpek, duyduğu haberi ortaya bomba gibi attı. Çağatay Ulusoy’un Eylül ayında yeni dizisinde Amine Gülşe ile oynayacağını söyledi. Gülşe, şu sıralarda Show Tv’de, Tolgahan Sayışman ile “Asla Vazgeçmem” adlı dizide baş rol oynuyor.

Amine Gülşe 2014 Miss Türkiye güzeli seçilmişti. Geçtiğimiz sezon başında Medcezir’de oynayacağı gündeme gelmişti. Daha sonra 3. güzel Aybüke Pusat diziye girdi ve “Elif” karakterini oynadı.

Amine Gülşe, 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve finali İstanbul’da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. İyi derecede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. İnternational High School Of The Gothenburg Regine mezunu olan Gülşe üniversite eğitimi almak da istemektedir. 1.78 boyunda ve 55 kg olan, 90-62-92 vücut ölçülerine sahipmiş. Gülşe, Göteborg, İsveç 1993 doğumlu, bir Türk kızıdır.

Ekran AlıntısıAG.2

Çağatay Ulusoy, 2011 yılında ilk dizisi “Adını Ferha Koydum” dizisi ile yıldızı parlamış, bu dizide iki sezon oynamıştır. Daha sonra 2 sezondur devam eden Ay  Yapım’ın dizisi Medcezir’de Serenay Sarıkaya ile baş rol oynayarak, kendini aşmış oyunculuğunun zirvesine ulaşmıştır. Bu hafta Medcezir 77.bölümde bitiyor, final yapıyorç

Önümüzdeki ay içinde sinema filmi çekeceği Çağatay Ulusoy tarafından defalarca duyurulmuştur. Ay Yapım’dan Ali Bilgin’in çekeceği söylemiştir. Ancak bu sinema filminden ses seda yok, hiç bir şey belli değil.

CG9sHF1WcAE29Fa

Şayet bu haber kaynağı doğru ise, Çağatay Ulusoy için erken verilmiş bir karar. Amine Gülşe’nin güzelliğine lafım yok, ancak ben Çağatay Ulusoy’un karşındaki partnerinin, en az Çağatay kadar deneyimli bir oyuncunun olmasını beklerdim. Çağatay Ulusoy artık çok deneyimli, usta, çok da kabiliyetli, kariyeri olan bir oyuncu. 3. dizisinde çok daha ses getirecek, tecrübeli bir oyuncu ile oynaması gereklidir. Rol olarak da romantik komedi dizisinde görev almalıdır. Zaten son derece yakışıklı ve sempatik olan Çağatay’ın sevenleri onu başka rollerde görmek  ve oyunculuğunu alkışlamak istiyorlar.

Hakkında hayırlısı ne ise olsun, ama unutma sana yakışanı olsun.

Üçüncü işinde başarılar seninle, şansın bol olsun Çağatay.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber, Beyaz Tv Söylemezsem Olmaz programdan, görseller internetten alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir