Medcezir 75.Bölümde Yaman ile Mira’nın düğünü var!

TV Programları

CGBCb3yVEAAt9gv

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya‘nın oynadığı, Ay Yapım‘ın fenomen dizisi Medcezir’in 75.Bölümünde mutlu çiftimiz Yaman ile Mira’nın anlı-şanlı düğünü var. 29 Mayıs da Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethetti. Yaman da Mira’nın gönlünü fethedecek.  29 Mayıs Cuma akşamı 20,30’da Star Tv. ekranlarında olacak.

 

Medcezir 75.Bölüm Basın Özeti şöyle: Yaman’ın doğum günü partisinin üzerine atölyenin alevleri düşer… Yaman bu yangını Orkun’un çıkardığını düşünür, olay büyüyünce Faruk duruma müdahale eder. Yaman’a ben yaktım der. Bunu duyan Mira adeta yıkılır.

Altınkoy’un kapıları suratına bir bir kapanırken Orkun giderek daha yalnız ve tehlikeli bir hale gelecektir…

Yaman’ın doğun günü her şeye rağmen mutlu sürprizlerle sabahın ilk ışıklarına kadar sürer.

Öte yandan Turunç Nadir’in kasasından çıkan şeyler bütün Altınkoy’u karıştıracak niteliktedir. Leyla eline geçen bu bombaları birer birer patlatmak için doğru zamanı bekler.

Düğün hazırlıkları Yaman ve Mira için bütün heyecanıyla başladığında Mert de Eylül’e kendini affettirebilmenin yollarını arar.

Yaman ve Mira, aşkları için yaşadıkları bütün zorlukları nihayet arkalarında bırakır ve herkesi kendilerine hayran bırakarak, mutluluklarına doğru el ele yürürler. Onlar mutlu sona yaklaştıkça, Orkun, içinde giderek büyüttüğü nefretini ve kıskançlığını saklayan bir maskeyle pusuda beklemektedir…

Ekran Alıntısımd75.fr4

Orkun gene birtakım planlar peşinde… Yaman’ın silüetini nişangah olarak kullanır ve tabanca atışlarına başlar. Düğünde gene bir melanetlik yapacak mı?

Ekran Alıntısımd75.fr3

Kız tarafında kına gecesi, oğlan tarafında Mert de kardeşi için bekarlığa veda gecesi planlar. Yaman gözleri bağlı götürülür. Veda gecesine mi? Yoksa Orkun’un adamları mı kaçırıyor.

CGBClzPUsAEL0t4

Ekran Alıntısımd75.fr2

Ekran md75.fr1

Bekarlığa veda gecesinde Mert ile Yaman iki kardeş çok güzel harmandalı oynuyorlar. Yaman’ın yerlere vura vura Aydın Efeleri gibi oyununa bayılacaksınız. Veda gecesinde Altınkoy gençleri Yaman’ın mutluluğu şerefine kadeh kaldırırlar.

CGBDIxSUgAE3BtJ

Kız tarafı da Sude Hanımın evinde, Altınkoy kızları ile kına gecesi yaparlar.

CGFAK3NVAAIpyVT

Yaman köşkün bahçesinde berber koltuğuna krallar gibi oturur.

CGBCbBbUEAIZuRi

Davul zurna eşliğinde damat traşı olur. Selim Serez büyük oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşar.

CGBTlPMWMAAXKzJ

Nedense yüzünde bir gerginlik var. Yakışıklı damat Yaman ise son derece keyifli… Selim Bey, manevi oğlu Yaman’ın mürüvvetini gördüğü için ise çok mutludur.

CGFzwj0VAAEgmWz

Mira’ya gelinlik ne kadar yakıştıysa, Yaman’a da damatlık o derece yakışmıştır.

CGGOVJ4U0AEEkq0

Mira nikah defterini eline alır. Artık Mira Koper olmanın keyfini yaşar ve Yaman’ın biricik karısıdır.

556723a061361f1adcafcfee

Yaman mutluluğunu kardeşi Mert ile, Mira da can dostu Eylül ile paylaşır.

556723945659341df00573bc

Düğünden geriye kalan aile tablosu. Beylice’ler – Serez’ler ve Koper’ler…

cats yamira

CGBuvNhW8AAsbJn

Bu dillere destan düğün gecesinin içine kim tüy dikecek. 29 Mayıs Cuma akşamı Star Tv ekranlarında hep birlikte göreceğiz.

Medcezir, bu olağanüstü dizi maalesef 2 bölüm sonra 77.Bölümde 12 Haziranda ekranlara veda ediyor. Çağatay Ulusoy’un ilk dizisi Adını Feriha Koydum’da yaşanan Emir-Feriha aşkı yıllardır unutulmamıştır. Şimdi de 2.dizisi Medcezir de unutulmayan diziler arasına katılıyor. Yıllarca da Medcezir’de yaşanan Yaman-Mira aşkı konuşulacaktır.

 Mede-cezir 75.Bölüm 1. ve 2. Fragmanı yayınlandı. Tıkla izle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir