Şeref Meselesi’nin yakışıklı oyuncusu Şükrü Özyıldız evleniyor!

Magazin

cats şükrü-şükran

Bir dizi aşkı daha gerçek oluyor. Kanal D’de oynayan Şeref Meslesi’nin oyuncularından Şükrü Özyıldız ile Şükran Ovalı evlenme kararı almışlar. Dizinin yayınlanmaya başladığı Şubat 2015’den bu yana aşk yaşadıkları söyleniyor.

Akşam Magazin’in haberine göre, geçtiğimiz 17 Mayıs Pazar akşamı final yapan Şeref Meselesi’nin oyuncu çifti evlilik kararı almışlar.

Şimdilerde birlikteliklerini sürdürüyorlar. Geçtiğimiz gün birlikte Etiler’de öğle yemeği yiyen çift, hayranlarının birlikte fotoğraf isteklerini geri çevirmemişler, her şeyin yolunda olduğunu söylemişlerdir.

Şeref Meselesi dizisinde Emir karakterini canlandıran Şükrü Özyıldız, bundan önce de Gizem Karaca ile “Benim Hala Umudum Var” dizisinde “Ozan” karakteri olarak birlikte oynamış ve son derece başarılı olmuştur. O sıralarda Gizem Karaca ile aşk yaşadıkları dedikoduları çıkartılmıştı. Gizem Karaca “Şükrü ile kardeş gibi olduk. 7/24 beraber sahnemiz var ve karakterimiz çok uyuşuyor.” demiştir.

şükrü özyıldız

Kime niyet kime kısmet, bu iki başarılı oyuncumuz Şükrü Özyıldız ile Şükran Ovalı evleniyorlarmış. Biz de mutluluklar dileyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not:Görseller internetten, haber Akşam Magazin’den alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir