Medcezir / 62.Bölüm: Aşk fedakarlıktır, Ölümüne Yaman & Mira aşkı!

TV Programları

B-4GIctUEAAWWpD

Star Tv’nin fenomen dizisi “Medcezir” dün gece izleyenlerini perişan etti.  Yaman, Mira’yı ele vermeyerek suçunu üstlendi, sonra Mira Yaman’ın kendisi için nezarette olduğunu öğrenince emniyete gidip, “Kenan Koper’i ben vurdum” dedi. Canından çok sevdiği Yaman’a ailesine rağmen kurtarmak için kendisini ele verdi.

Bu bölümde Mira’nın oyunculuğu tartışmasız süperdi. Serenay Sarıkaya, olayı yaşayarak oynadı, performansı bana göre on numaraydı. Yaman karakterini oynayan Çağatay Ulusoy zaten oyunculuğunun zirvesinde. Tepkileri, jest ve mimikleri görülmeye değerdi. Ayrıca usta oyuncu Barış Falay, Selim Serez olarak bilhassa günümüzde yaşanan kadına taciz olayları ile ilgili yaptığı heyecanlı konuşmalar, alkışlamaya değerdi. Sosyal medyada çok konuşulan olayları dile getirdiği için Ay Yapım’a da kutluyorum.

Medcezir’in bu bölümü gerçekten süperdi. Geçen bölüm duş sahneleri kesildi diyerek tepki almıştı. Ece Yörenç “Kesilen sahneleri #unutmamçünkü ben yazdım” demişti. Sözünde durdu bu bölüm arlarında, duştan sonraki daha ileri giderek, o yatak sahnelerini verdiler. Net olarak gördük ki, Mira artık Yaman’ın olmuş, aşklarını perçinlemişler. Hep eleştirdiğimiz Ece Yörenç’i kutluyorum, izleyiciyi ara sıra ters köşe yapıyor.

Ekran AlıntısıMD62.1

Medcezir bu bölümde reytinglerde sanki biraz toparlanmış gibi. AB’de 5,37 yüzdeyle 3.sırada yer almıştır. Total’de de 4,96 ile 5.sırada yer almış.

Geçen bölüm sonunda annesini Kenan’ın gırtlağını bastığını görünce sırtından tabanca ile vurmuştu. Yaman Mira’yı oradan hemen götürülmesini ister, Kenan’ın yaşadığını görünce derhal acil ambulans ister.

Ekran AlıntısıMD62.2

O sırada gelen Orun, Mira ile Sude Hanımı oradan uzaklaştırır. Yaman Kenan ölmek yok diyerek adeta yalvarır. Yaman gözünü hastanede açar, Mert ile Eylül onun yanındadır. Abisini sorar, ameliyattadır. Mert, nasıl oldu diye sorunca, Kenan’ı kim vurdu Yaman? Gelen Polis komiserine; Ben vurdum, elinde silah vardı, isteyerek yapmadım. Mert, gerçeği söyle Yaman diyerek ısrar eder. Polis Yaman’ı takar kelepçeyi emniyete götürür.

Ekran AlıntısıMD62.3

O sırda sedyede olan abisini, ölmek yok Kenan, beni duyuyor musun? Sude hanım evde Mira’yı banyoya sokar, bir güzel yıkar, şoku atlatmasına çalışır. Sude bir taraftan senin suçun değildi diye söylenir.

Ekran AlıntısıMD62.4

Mira biraz kendini gelince bırak beni git buradan, her şey senin yüzünden oldu. Git, dokunma bana… Ağlar, ağlar. O sırada Orkun, Mira ve Sude Hanımın kanlı elbiselerini çöp kovasında bahçede yakar. Sedef de balkondan görür. Ateşle oynama, evi yakacaksın, der. Suzan Hanımın telefon konuşmasında Yaman’ın abisini öldürdüğünü duyan Sedef, doğruca Mira’ların evine geçer.

Hasan ve Giray da son anda olayı gördükleri için polis şahit olarak onları da götürür. Giray ve Hasan ayrı ayrı ifade verirler.

Evde Mira Yaman ile konuşmak ister, babası Faruk bey telefonu elinden alır. Mira, ben Yaman’ın abisini vurdum, onu öldürdüm. Faruk, Kenan hayatta dese de, Mira Yaman’ı tek başına bırakamam. Benim Yaman’ı görmem lazım. Faruk, sen buna mecbur kaldın, bilerek yapmadın.

Ekran AlıntısıMD62.5

Sedef Hanım bu konuşmaların üstüne gelir. Mira, ben her şeyi anlatacağım. Anne, senden nefret ediyorum, anlıyor musun? Hayatımı mafettin. Senin kızın olduğum için utanıyorum.  Hayatımı mafettin diyerek odadaki her şeyi kırar, döker. Senden nefret ediyorum. Sedef, üst kata çıkar. Mira hala ben senin yüzünden katil oldum diyerek annesini suçlar. Sedef’in geldiğin fark eden Faruk yanına gider. Mira mı vurmuş, peki Yaman ne olacak?

Yaman’ın sorgusu devam ediyordur. Komiser, Yaman’ın Kenan’ın telefonuna gönderdiği ses kayıtlarını dinletir. “Mira bu rezaleti öğrenirse , yemin ediyorum seni öldürürüm. Duydun mu öldürürüm seni”. Mira kim diye sorar? Yaman, kız arkadaşım. Yaman kendisini feda eder, Mira’nın vurduğunu söylemez.

Hasan ve Giray verdikleri ifadelerde Yaman aleyhine ifade verirler. Selim Bey de o sırada sorguya yetişir. Mert, Yaman yapmaz baba, abisine zarar vermez diye panik içinde konuşur.

Ekran AlıntısımMD62.6

Selim bey, Yaman’nın yanına girer, müvekkilim ile yalnız görüşmek istiyorum. Yaman’a şu dakikadan itibaren hiçbir şey söylemiyorsun. Selim ile Yaman yalnız kalırlar. Yaman, ilk görüşmeleri hatırlar, bir gülmedir tutar. Bu sonra sanki ağlamaya döner. Çaresiz selim beyin yüzüne bakar. Selim Bey, bana yalan söylüyorsun?

Ekran AlıntısıMD62.7A

Yaman, yine başladığımız yere yeniden döndük, der. Selim Bey, her şeyi anlatmasını ister.  Yaman, oğlum her şeyi tek tek anlat diye ısrar eder. Yaman, abimi öldürdüm, söyleyecek bir şey yok. O sırada arayan Sedef’in telefonunu açmaz.

Sedef, konuşalım diyen Faruk’a; Ne konuşacağız, kurbanlık koyun gibi Yaman’ı atmışsınız. Faruk, kimse Yaman’dan bir şey istemedi. Gelen Mira’nın doktoru sakinleştirici vurmuştur. Bu hiç iyi olamadı, hastalığının değerleri yükselmiş. Bu krizler hastalığını iyice tetikliyor. Faruk, Mira bir gün bile hapis yatamaz, sağlığı uygun değil. Lütfen buraya gelmemiş, bir şey duymamış ol. Sedef döner evden çıkar, gider. Peşinden Orkun gider. Sude Orkun’a kimseye söylemesine izin verme, der.

Ekran AlıntısıMD62.8

Faruk Bey Sude’ye, sen de burada durma git. Ben seni hiç af etmeyeceğim. Her şey bittiğinde, yüzünü bile görmek istemiyorum. Bundan sonra Mira’dan kızlarımdan uzak dur.

Selim Beye komiser, telefondaki öldürürüm seni sözlerini dinletir. Selim bey, Yaman bana doğruyu söyle… Bana yalan söylüyorsun kimi koruyorsun? Yaman, Selim’e abi diyerek sert tepki verir. Sonra da döner ağlar. Mira’yı sakın bu işe karıştırma, sakın. Sakladığım hiçbir şey yok, ne söylediysem doğrudur.

B-6bxFZVEAAJDJM

Sonra da polis kelepçeleri takar, Yaman’ı götürür. Selim Hasan ve Giray’ı arabasına alarak onlarla konuşmak ister. Arabada sırayla bütün olayları anlatın bakalım.

Ekran AlıntısıMD62.9

Hale Orkun’u arar, Kenan’ın durumunun çok kötü olduğunu her ölebilir. orkun, eee diye cevap verir. Hale ne demek eee, senin aptal planların yüzünden oldu. Orkun ben kimsenin eline silah falan vermedim saçma sapan konuşma. Sen hiç bir şeye karışma. Polis sorarsa, sen hiç bir şey bilmiyorsun. Hale her ikişsini de ben gördendim. Orkun olan oldu, Yaman da artık Mira’yı rüyasında görsün.

Sedef hastaneye gelir, Selim Beyi bulamaz. Orkun’a burda değiller, emniyete gidiyorum. Orkun benim arabayla gidelim. Orkun Sedef’e lütfen bir sakin ol. Sedef sertleşir, sen neden bahsediyorsun. Yaman benim ailemden biri artık. Ben onun kardeş katili damgası yemesine izin vermem.

Ekran AlıntısıMD62.10

Mira doktorun verdiği sakinleştirici ile hayallere dalar. 14 Şubat sevgililer gününde Ağva’da Yaman ile birlikte geçirdikleri günü hatırlar. Yaman seni öyle çok sevicem ki, bıkacaksın. Mira gülerek, hiç bıkarmıyım. Çocuklarımız olunca pabucumu dama atarsın ama. Yaa kız beni çok severse, vallahi hır çıkartırım.

Ekran AlıntısıMD62.11

Yaman, çok iyi bir baba olucam. Benim babam bana ne kadar baba olmadıysa, ben çocuklarıma o kadar çok baba olucam. Çocuklar sevildiğini bilerek büyüyecekler. Yaman gülerek, selim abi gibi baba olucam. Her şeyi koruyucam,etrafınızda görünmez bir duvar olucam. Bütün kötülükler bana çarpıp dışarıda kalacak. hayatımdan daha çok sevicem sizi, koruyucam.

Ekran AlıntısıMD62.12

Bu mutlu gecen birlikteliklerinin tadını çıkartırlar. Koyun koyuna uyurlar. Bu sahneler gerçekten görülmeye değer.

Ekran AlıntısıMD62.13

Mira bu tatlı rüyadan ağlayarak uyanır. Babası Faruk başındadır. Mira, Yaman’a gitmek istiyorum. Faruk, hayır canım, der. Sedef emniyette Selim’in kolundan tutarak çok önemli der. Kenan’ı Mira vurmuş, kendi kulağımla duydum. Yaman onu koruyor. Sude, Faruk hepsi biliyorlar. Selim, ben de biliyorum deyince Sedef, nasıl yani suçu üstlenmesine izin mi vereceksin. Selim, elimden gelen bir şey yok. Yaman konuşmuyor, ben de avukat olarak aksini iddia edemiyorum. Sedef, konuşsun, ikna et, her şeyi anlatsın. İşlemediği bir suç için hapse mi girecek. Selim, doğruyu söylemezse girecek. Yaman koridorda mahsun bir şekilde Sedef’e bakar.

Ekran AlıntısıMD62.14

Yaman o an Hasan’ın yapıklarını hatırlar. Hasan tabancayı Kenan’ın eline tutuşturur. Yaman ne yapıyorsun deyince Mira’yı kurtarmak istemiyor musun? Sonra Yaman’ın eline verir silahı ateşlemesini ister. Yaman havaya bir el ateş eder. Sedef Yaman’ın yanına gelir, oğlum aptallık etme, bütün hayatın söz konusu, bütün geleceğini çöpe atıyorsun. Yaman Orkun’a Mira nasıl? Konuştunuz mu doktoruyla. Orkun, iyi, daha iyi. Sedef, ben ne diyorum, bu ne diyor! Orkun, Mira’dan saklıyoruz bu durumu. Selim Orkun’a seninle de konuşacağız der.

Yaman, kolyesini, cüzdanını teslim eder, cebinden küçük bir parça çıkartır. Ağva’da kaldıkları otel odasında çıkarken Mira bir not yazmıştır. Mira ile Yaman 14-16 Şubat 2015 tarihleri arasında bu odada kaldılar, birbirlerine çok sevdiler. Hep seviceklerini yemin ettiler, bu notla aşklarına yenilediler. Bu notu bulan en az bizim kadar mutlu olsun. Yaman da not ekletir. Mira’yı ben de son nefesime kadar hep çok sevicem, Yaman. Mira da ben Yaman’ı onu beni sevdiğinden daha çok sevicem. Notu odada  bir yere saklarlar. Yaman birer parça bulur, bunlar da bize hatıra olsun diye alır.

Ekran AlıntısıMD62.15A

O parça onu Ağva otel odasına götürmüştür. Sonra da nezarete konur. Selim Bey, Kenan ölürse cinayetten yarğılanacaksın, belki de içeride yılların geçecek. Senin yok, ama Mira’nın adaletin önünde bir şansı var. Bu yaptığın kahramanlık değil Yaman. Aptallık. Selim bey Yaman’ı ikna etmek için konuşur. Yaman, başını sallayarak hayır der. Mira, göz altına bile alınmayacak. Bunların hiçbirini bile yaşamayacak. Selim Bey, son sözün bu mu? Yaman, lütfen beni habersiz bırakma. senden başka bir şey istemiyorum. Mira’yı koru, yalvarıyorum sana, onu koru.

Ekran AlıntısıMD62.16

Polis memuru, içerisi başkadır oğlum, kardeş katilini içeride rahat bırakmazlar. Dua et abin kurtulmuş olsun. Yazık bak, yaşın da genç. Üniversite okuyormuşsun, kayar gider hayatın içeride…

Ekran AlıntısıMD62.17

Nevin Hanım Hasan ile konuşurlar. Nevin  Sude’ye beddua eder, evli kadın yapıştı oğluma… Orkun da oraya gelir, Hasan’a tutamadınız çenenizi. Mira’yı karıştırmadan edemediniz değil mi? O an Nevin Mira ile ne ilgisi var diye sorar. Hasan’ın yakasına yapışır. Giray, abi diye ikaz etse de anlatır. Kenan’ı Mira vurdu, Yaman da suçu üstlendi.  Nevin Yaman’a görmek için yalvarır. Yüksek sesle bağırır. ben her şeyi biliyorum. Yaman, içeriden sakın bana engel olmaya çalışma…

Ekran AlıntısıMD62.18

Nevin Yaman ile konuşmak için iki dakika izin koparır. Yaman’a kendini yakmana izin vermeyeceğim. Yaman, asıl suçlu abim, der. Mira onu durdurmasaydı katil olacaktı. Kenan benim yüzümden onların içine girdi. Mira’nın suçu yok, annesini korudu. Eğer polise bir şey söylersen ömür boyuna yüzüne bakmam. Nevim, bir oğlumu hapse, birini de mezara göndermem ben. O kız hayatımızdan çıkacak, bitti bu iş. Beni çiğneyip onun elini tutmayı düşünüyorsan, sütümü helal etmem sana. Ben diyeceğimi dedim, karar senin.

Selim Bey eve girerken Faruk Beyi görür. Mira’nın başında can arkadaşı Eylül vardır. Faruk hisse senet fiyatlarının düştüğünü görünce çok fena olur.

Ekran AlıntısıMD62.19

Selim Bey, Asım beyden bu olayı nasıl gizleyeceğiz diye Mert ile görüşür. Asım Bey, ne olmuş diye sorar. Asım Bey, eğer benim yapabileceğim bir şey varsa, bana haber ver. Kenan için, Pislik, yaktı çocuğun başını. Sude Asım Beyle eve gitmez, ben Mira ile kalayım, der. Selim Sude’yi kenara çekerek, bana en ince ayrıntısına kadar anlatacaksın.

Eylül Mert’i arar, Mert odasına çıkar konuşur. Eylül Kenan’ın durumu sorar. sonra telefonu Mira alır, Mert yalan söylemek zorunda kalır. Yaman’ın Kenan’ın yanında olduğunu tutuksuz yargılanacağını söyler.

Sude olanları Selim Beye anlatır. Mert de yukarıdan kapıdan dinler. Sedef, bu ilişkiyi çoktan bitirmen gerekirdi. Keşke uçaktan iner inmez gitmeseydin. Selim, sen hiç durmadın, sonrasını düşünmedin.

Ekran AlıntısıMD62.20

Selim, ben en başından beri çocukların öğrenmesinden çok korkuyordum. Öyle bir yere geldik ki, dönüş yok. Sude, Mira beni hiç af etmeyecek. Sedef, bu travmayı nasıl atlatacak. Selim, yaşanacak daha çok şeyler var. Kenan uyanınca, bu işin doğrusunu anlatacak. Selim Bey, Kenan’ın Sude’ye uyguladığı şiddete karşı olduğunu, şiddettin karşısında olduğunu söyler. Erkeklerin kadınlara gösterdiği şiddet hakkında çok güzel sözler söyler. Son günlerde yaşanan Özgecan olayına atıfta bulunmuş oldu.

Mira bu olayı ömür boyu hiç unutmayacak. Yaman ile ilişkileri de etkilenecek, bu olay aralarında buz gibi kalacak. Aşkları ne kadar güçlü olursa olsun, ben böyle bir suçun Yaman’ın alnına yazılmasına asla istemem. Böyle bir yafta ile yaşamamalı o çocuk. daha başından beri uçurumun kenarından yürüdü de, düşmedi. Bataklık onu aşağı çekmek istedi, o çamura bulanmadı. Şimdi sırf aşık, seviyor diye, ben bir baba, bir hukukçu olarak adalet yerini bulmalı Sude. Bu olaya dahil olan herkes için adalet yerini bulmalı. Sude, şu saatten itibaren kızımın sağlığından daha önemli bir şey benim için.

Sude eve giderken Orkun gelir. Mira’yı sorar. Orkun siz neler anlattınız diye sorar. Sude, seni ele vermedim. Çünkü her şey düzeldiğinde senin cezanı kendi ellerimle vericem. Bundan sonra Mira’yı rüyanda görürsün.

Ekran AlıntısıMD62.21

Mira Eylül’ün yardımı ile babasının yanına gelir, ne olduğunu sorar. Nezarette nöbetçi polis yemek getirir, Yaman istemez. Yaman telefon kız arkadaşına etmek ister, ondan telefon ister. Sonra bakalım der. Evde Beren arar, ablası ile konuşurlar. Kimse aramıyor bir şey mi oldu? Ablasına yüzün bembayaz. Hasta mısın diye sorar. Bu arada Yaman’a telefon gelir. Mira konuşurken göz yaşlarını tutamaz. Yaman arar, telefonu Eylül açar. hemen Mira’ya verir. Yaman Kenan’ın hayati tehlikeyi atlattığını söyler. Mira, ben polise teslim olacağım deyince, Yaman saçmalama, her şey düzelecek, kimseye bir şey söyleme. Mira, sen bana kızgınsın. Yama, hayır değilim.

Ekran AlıntısıMD62.22A Ekran AlıntısıMD62.22BB

Şimdi senin yanına gelmek istiyorum. Yaman, hayır gelme, ben senin yanına gelicem, ilk fırsatta. Yaman, Mira benim kapatmam lazım. Yaman’ın gözleri  yaşarır, seni seviyorum. Mira da ağlayarak telefonunu kapatır. Onu arkadaşı Eylül teselli eder, sarılır.

Ekran AlıntısıMD62.23

Kenan’ın başında annesi ağlar sızlar, bir ara fenalaşır. O sırada gelen Hasan onu dışarı çıkartır. Kenan bir ara gözlerini açar. Dışarıda Nevin Hanım, oğlumun canını yakanların kendi canı yansın.

Ekran AlıntısıMD62.24

O sırada Sude Hanım hastaneye gelir, hiç kimseye görünmeden Kenan’ın yanına odaya sessizce girerken hasta bakıcı ikaz eder. Ben bu binayı yaptıran Asım Kaya’nın eşiyim diyerek yanına girer.  Kenan, gözünü açmıştır. Merhaba Kenan, der. Seninle konuşacaklarımız var. Ama güzel şeyler değil. Sude eline yastığı alır. Bana yardım edeceksin, karşılığını ödemeye de hazırım. Kenan, ne istiyorsun? Sude, üç basit kelime. Beni Yaman vurdu. Yastığı gösterir.

Ekran AlıntısıMD62.25

Selim Beyim gece yarısı uykusu kaçar, mutfağa iner. Sedef de mutfakta kendisini yemeğe vermiştir. Biraz kitap okudum ama, aklımdan çıkmıyor. Çocuğu kendi ellerimle aldım kafese koydum. Sedef, ben de ne zaman bu lafı edeceksin diye bakıyordum. Sen elinden geleni yaptın. Deniz ne yok meydanda onun haberi olmadı mı diye sorar. Selim, onu tamamen unuttum. Sedef ara tabi, zaten zar zor barıştınız. Selim, hayır babası durumu için birlikteyiz der. Hasan, Kenan kendine geldi konuşuyor deyince çok sevinirler. Üçü de yumak olup, havalara zıplarlar.

Ekran AlıntısıMD62.26

Hep birlikte hastaneye koşarlar. Nevin oğlunun yanına girer. Çok şükür Allahım seni bana bağışladı. Bir an önce iyileş, kardeşini de içeriden çıkartalım. Kenan, anne beni Yaman vurdu, der.

Mira, evde geçmişteki güzel günleri hatırlar. Birlikte yaptıkları kahvaltıları, Kenan’a şükür yaşıyorsun diye sarılır. Sonra hayır, gerçek değil bu diye yatağında sayıklar.

Ekran AlıntısıMD62.27

Eylül Met ile konuşurken duyar, yok Yaman konusu açılmasın deyince, Mira Yaman’ın aradığı telefonu geri arar. Cep telefon sahibi polis memuru çıkar. Mira, benim erkek arkadaşım dün gece bu numaradan aramıştı da. Ben Polis memuru deyince Mira, Polis mi? Evet nezarethanede nöbetçiydim deyince uyanır. Evet, bu gün mahkemesi var. Mira şok halinde telefonu kapatır. Eylül, duşa girmek ister misin? yoksa ben mi gireyim. Mira sen gir.

Altınkoy, gençleri gazetelerde ve internette haber ararlar ama bulamazlar. Biz Murat yüzünden bir şey olacak diyorduk ama başımıza bu geldi. Burak hep o Murat pisliği yüzünden oldu, sinirlendirdi çocuğu. Kapı çalar, Hale gelir. Orkun’un yanında yeni sevgilisi vardır. Hale Kenan uyanmış  deyince, Orkun yırttı Yaman der. Kaza hakkında konuşurlar.

Mira, giyinir hızla evden çıkar. Salonda Faruk ile annesi Sude tartışıyorlardır. Sude kaç para kaybettin? Faruk, çok der. Kazandığım her şeyi kaybettim. Mira arabasına biner hızla ayrılır. Faruk bey bu ev satılabilir der. Eylül, Mira’yı sorar. Aşağıda yok mu? Arabası da yok deyince herkes seferber olur.  Eylül Mert’i arar,  Mert Mira’yı bul, yoksa her şeyi polise anlatacak.

Ekran AlıntısıMD62.28

Kenan ayrıldığı için polis sorguya başlar. Polis seni vuranı gördün mü diye sorar. Kenan, evet der. Polis, kimdi? Kenan, Yaman vurdu der. Polis Yaman kim, Kenan, kardeşim. Kapıda, annesi Nevin ve Hasan şaşırırlar. Kenan olayın detaylarını anlatır. O gün çok içtiğini söyler. İşte patron ile kavga ettiğini söyler. Evde de içmeye devam ettim. Yaman’dan para istediğini, para vermeyince korkutmak için silahı çıkardığını söyler. Silahı elimden almaya çalışınca. Bilerek mi ateş etti. Kardeşim bilerek karıncayı bile incitmez. Şikayetçi misiniz kardeşinden. Kenan, hayır değilim der.

Selim Beye komiser hastaneden raporu gelir gelmez mahkemeye sevk edeceğiz. Abin de senden şikayetçi olmazsa durumun iyileşir. Ama her türlü hakim karşısına çıkacaksın.

Ekran AlıntısıMD62.29

Mira emniyetin kapısına gelir. Karşısına Yaman’ın annesi Nevin çıkar.   Mira sarılır, Nevin buz gibi soğuk kalır. Yaman kurtulacak kızım. Yaman senin için öldü kızım. Oğlumun yakasını bırakacaksın. Zaten bu olanlardan sonra sizin bir araya gelmenize imkan yok. Anladın mı beni. Siz unutsanız da ben unutmayacağım. Şu koridorda geçirdiğim her dakikayı hatırlayacağım. Eğer Yaman’la arama girersen, iki dünyada da elim yakanızda olur. Yaman’a da söyledim. Senin elini tutarsa, senin yüzüne bakmam.Sütümü helal etmem. Ya ben o dedim. Yaman’ı biraz seviyorsan onu benden koparmaz sın. Oğlum senden ayrılmazsa, sen ondan ayrılacaksın. Anladın mı?

Ekran AlıntısıMD62.30

Senin çocuklarını torunum demicem ben. Sakın unutma. Nevi döner arkasına gider.

Ekran AlıntısıMD62.31

Selim Bey Yaman’a hadi zoru atlattık. Bundan sonrası Kenan da ve gelecek raporda. Dua edelim temiz çıksın. İnşallah abin de seninle aynı şeyleri söylesin de ifadeleriniz tutsun birbirine. O sırada Mert ile Eylül gelir. Selimi gözümüz aydın Yaman kurtuluyor. Yaman Mert’e bakarak sorar, ne oldu? Mert, Mira ortada yok. Eylül, senin aradığın numarayı geri aramış, polisten öğrenmiş durumunu. Mert, Allah korusun teslim olmasın. Yaman, annesini arar, Mira’nın gelip gelmediğini sorar. Şayet gelirse bana söylediklerini sakın ona söyleme. Yalvarıyorum sana ona bir şey söyleme. Nevin cevap vermez telefonunu kaptır. Yaman çok tuhaf olur. Sonra yaman mahkeme salonuna girer.

Ekran AlıntısıMD62.32

Mira nöbetçi polise; Ben bir ihbarda bulunmak istiyorum der. İçeri buyur edilir. Büroya girer. Kenan Koper’i brn vurdum der. Ve 62.bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıMD62.SON

Şimdi ne olacak, Yaman dışarı, Mira içeri mi? Haftaya bekleyip hep birlikte göreceğiz. Kim ne derse desin, Medcezir, bana göre süper bir dizi, sezon sonuna kadar böyle gel-gitlerle devam edecek. Mira o geceden hamile kalacak, anneler isteme de Yaman Mira evliliği olacak. Mira evlenince o hastalığını da yenecek, Yaman ile mutlu bir hayatları olacak. Belki de bir kız çocukları olursa süper olur. Ne dersiniz?

Son söz, aşk fedakarlıktır. Yaman-Mira birbirlerini ölünceye kadar hep seveceklerini belgelediler. İnanmayanlar o belgeyi Ağva’da otel odasında tavana sakladıkları yerden alıp okuyabilirler. O nedenle ölümüne Yaman & Mira aşkı devam edecek, bu bölümde bunu ispatladılar.

 

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller dizifilm.com’dan ve tarafımdan diziden alınmıştır

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir