Kurt Seyit ve Şura / Seyit Mürvet’le mutlu olacak mı?

TV Programları

19-2

Ay Yapım’ın aşk ve macera dizisi Kurt Seyit ve Şura İstanbul, Star Tv. ekranlarında devam ediyor. Dizinin 19. bölümünde; Seyit, Mürvet ile kurduğu yeni düzene alışmaya çalışırken Şura, Petro ile evlenmek için hazırlıklara başlayacak. Bildiğiniz gibi 21.Bölümde final yapacak Kurt Seyit ve Şura’da nasıl bir final bizleri bekliyor? Şura, Petro ile gerçekten evlenecek mi, yoksa finalde Seyit dönüp Şura ile mi evlenecek, izleyenlerin merak konusu oldu.

1-1  19-3

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen’in rol aldığı dizide Kurt Seyit, annesi Emine’nin etkisinde kalan Mürvet’i daha yakından tanımak isteyecek. Kalbinde Şura olmasına rağmen yeni düzene ayak uydurmak için çaba sarf eden Seyit, Emine’nin koyduğu yasaklara rağmen Mürvet’i Pera gezisine çıkartacak. Dizinin yeni bölümünde, Mürvet, annesi Emine’nin yasakları ve yengesi Ayşe’nin zehir zemberek sözlerine rağmen Kurt Seyit’i mutlu etmek için elinden geleni yapacak. Seyit’in her an Şura’ya geri dönebileceğini düşünen Mürvet’in nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenen yeni bölümle ekrana gelecek.

19-4

SEYİT, ŞURA’NIN PETRO İLE EVLENECEĞİNİ ÖĞRENECEK!

Heyecan dolu bölümde, Seyit, Şura’nın Petro ile nişanlandığını öğrenecek. Büyük bir acı yaşayan Seyit’in Petro ile hesaplaşması dizinin unutulmaz anlarına sahne olacak. Tüm kalbiyle Seyit’i seven Şura ise onu Petro ile evlenerek unutacağına inanacak.

Şura, Petro ile evlenecek mi?, Şura’nın evleneceği öğrenen Seyit, ona geri dönmek isteyecek mi? gibi soruların yanıt bulacağı Kurt Seyit ve Şura İstanbul’un yeni bölümü 6 Kasım Perşembe günü saat 22:00’da STAR TV’de…

 

Kurt Seyit ve Şura,  Fragmanı izle.

http://www.youtube.com/watch?v=hzSsQ7SU60M&list=PLfePZ0Zu8lFczYEPbGWk4Vrw8TlK8m_91

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Haber ve Görseller Ay Yapım Perona Sanat basın bülteninden alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir