Medcezir’in Yaman’ı Çağatay Ulusoy’un Saç Modeli ve Şükrü Dudu:

Magazin

Medecezir dizisinin Yaman’ı Çağatay Ulusoy saç modeli ile gençlerimizin beğenisini kazanıyor.

Çağatay Ulusoy’un berberi olan Şükrü Dudu, Çağatay’ın 4 yıldır saçlarının yaratıcısı imaj makerıdır. Best Model yarışmasından sonra “Adını Feriha Koydum” dizisindeki Emir’in saçlarının yaratıcısıdır.

gallery_image_dizi_VzhWhD4  24112-4-8-dc675

Medcezir dizisindeki Yaman’ın saç modelinin yaratısı Şükrü Dudu şöyle anlatmıştır.

Öncelikle Çağatay Ulusoy’un kuaförü, aynı zamanda birçok ünlünün de birlikte çalıştığı Dudu, dizi başlamadan önce bu saç modeli için saçların uzaması yaklaşık 4 ay bekledi. Saçlar uzadıktan sonra oyuncunun saçları, defrize işlemi ile düzleştirildi. Yaklaşık 3 aya boyunca düz kalacak saçları, 2 ton da açıldı. Böylece şu anki saç modeline kavuşmuş oldu.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Şükrü Dudu sözlerine şöyle devam etmiştir. Tabii şunu da belirtmek lazım ki; her ne kadar dağınık gözükse de o saçlar ile dizinin çekimlerinden önce en az bir saat uğraşılmaktadır. Yani saçlarınıza yukarıdaki işlemleri yaptırdıktan sonra anında aynı görünüme kavuşmasını beklemeyin. Her saç modeli gibi bu saç modeli de düzenli olarak bakım istemektedir. Genel olarak dalgalı gibi gözükse de ciddi anlamda hoş duran bu model, yakın zamanda daha pek çok kişide gözükecek gibi.

Stargazete.com’un haberine göre, ünlülerin berberi Şükrü Dudu,  geçen hafta Londra’da Dünya Saç Tasarım Fuarı’na katılmış. Türkiye’den fuara katılan tek erkek berberi olan Şükrü Dudu, “Hem öğrendik hem öğrettik” diye anlattığı fuardan yeni saç stilleri ile birlikte dönmüş.

251020141150364196094_2

Türkiye’nin en ünlü erkek berberlerinden biri olan Şükrü Dudu, Cuma günü gösterime giren ‘Fury’ filminde Bred Pitt’in kullandığı saç modelinin bu yılın trendi olacağını söyledi. “Erkeksi ve enerjik bir model. Türk erkeğine uygun olduğu için kısa sürede herkeste göreceksiniz. Bu modeli Türkiye’de biz uygulamaya başladık, şimdi müşterilerimiz istiyor.

B03GKyMIMAAukjX    33204[1]

Çağatay Ulusoy ve “Kiraz Mevsimi”  dizisinin yıldızı Serkan Çayoğlu’nun da berberi olan Dudu, trendlerin oluşmasında ünlülerin olduğu gibi Türkiye’de de etkili olduğunu söyledi.

Serkan-Cayoglu-th-375x177   images serkan

Çağatay Ulusoy’un ve Serkan Çayoğlu’nun saç tasarımlarını yaptığını hatırlatan Dudu, “Mustafa Sandal gibi ünlülerin ve iş adamlarını bu modeli uygulamaya başladık bile. Yakında görmeye başlayacaksınız” demiştir.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir