Show Tv, AFK’yi katlederek yayınlıyor!

TV Programları

05 Mart ’14

Kategori
TV Programları

 

Show Tv, AFK'yi katlederek yayınlıyor!

Show Tv. bildiğiniz gibi “Adını Feriha Koydum” dizisinin tekrarını yayına koydu. Üç yıl önce başlayan bu süper aşk dizinin tüm bölümlerini izlemiştim. Geçen hafta Perşembe Cuma 1. ve 2.bölümlerini yayınlamış. Dün de 3.bölümü yayınlandı.

Dün yayınlanan 3. Bölüm başındaki karakol sahnelerinin atlandığını gördüm. Acaba ben mi yanılıyorum, atladım herhalde dedim. Olabilir.

Bu gün 4.bölümü yayına girdi. Dizi başladı, alakasız bir yerden girdi. Üşenmedim, internetten 4.bölümün başını seyrettim. Bu gün başlayan atlanan bölüm tam 18 dakika. Anlayacağınız 18 dakika atlayarak diziyi başlattı. Bu 18 dakikalık kısım ki çok önemli Feriha, kapalı kaldıkları amfide kendini, ailesini anlatıyor. Emir, Feriha’yı dinliyor, tanıyor. Daha önce izlememiş olanlar için çok önemli bu sahneler.

Ha, sen dizinin özetini yayınlıyorsan anlarım. Şayet diziyi baştan sona yayınlayacaksan makaslayarak değil, tamamını yayınlarsın.

Bu düpedüz seyirciye saygısızlıktır. Dizinin 4.cü bölümü tamamı 114 dakika. Yayın programında 85 dakika olarak vermiş. Yani 29 dakika keserek yayınlayacak.

Bence yanlış. Önce izleyiciye, sonra da yapımcıya ayıp olmuyor mu?

İkinci konu, yayın saatini internette Show Tv. Yayın akışında 16,15 olarak veriyorsun. İki gündür saat:16.00 yayına giriyorsun. Bu da, ikinci hatası oluyor.

Show Tv.i 2 sezon Cuma gecelerinin reyting rekortmeni yapan, Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy‘un başrollerini paylaştığı diziyi, bu şekilde kuşa döndürerek verecekse, bence hiç yayınlamasın daha iyi.

Show Tv’nin Program sorumlusunuz dikkatine arz ediyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir