Güllerin Savaşı yeni sezonda Gülru hamile, bebek davası başladı!

TV Programları

catsgs.50

Kanal D’nin aşk ve drama dizisi ‘Güllerin Savaşı’nın geçtiğimiz Cumartesi akşamı 49.bölümü ekranlarımıza geldi. Heyecan kaldığı yerden başladı. Haziran sezon finalinde Gülru’nun kocası Cihan kendi başına sıktığı bir kurşunla intihar etmişti. Cihan’ın ölmediğini, mucizevi de olsa kurtulduğunu gördük. Başında derin bir ameliyat yarası var, ama kurşun hala başında. Gülru 3 ay önce Ömer’den hamile kalmış, Ömer Amerika’ya çekip gitmişti.

En son sezon finali bölümünde dizinin öykü ve senaryosunu Sırma Yanık yazıyordu. Şimdi yeni 49 bölümde Sırma Yanık ile Melis Civelek tekrar birlikte yazmaya başlamışlar. Dizinin başında beraber başlayan ikili, Melis Civelek’in ayrılmasıyla yalnız kalmış, sonra da iki senarist değişmiştir. Bence bir dizinin başarısı öncelikle güçlü senaryosu ile olur.  Bu ikili çok güzel iş çıkartıyorlar. Bundan sonra inanılmaz sürprizli bölümler sizleri bekliyor olacak.

Ekran AlıntısıGS50.1

Geçen bölümde Cihan iyileşmiş evine dönmüştür. Gülru ablasının evine taşınmış, bebeğini doğurmaya niyetlidir. Bütün kardeşleri bebeğin Cihan’dan olduğunu zanneder. Bu bebek birleşmeleri için bir fırsattır. Gülru öyle düşünmez. Ömer bir gün gelecek ona ve bebeğine sahip çıkacaktır.

55eae16cf0dc1e1234d6799c

Cihan evden kaçar ve Gülru’yu bulur. Bebeğin kendinden olmadığını bilir ve onu karnındaki bebeği ile kabullenir. Ama Gülru onunla köşke dönmeyi kabul etmez ve uzattığı eli tutmaz. Cihan ablası Gülfem’e rağmen evden kaçar, Gülru’ların evinin bitişiğindeki evi kiralar.

Gülfem’in açtığı boşanma davasının günü de gelmiştir. Şimdi ne olacak? Cihan hu durumda Gülru’dan boşanacak mı?

Ömer de bir ameliyat için İstanbul’a geldi. Kendi bebeğinden haberi yok! Öğrenince ne yapacak, Amerika’ya dönmekten vazgeçecek mi?  Gülfem Gülru’yu kardeşi Cihan’dan boşandırmaya başarabilecek mi?

gullerin-savasi-50-bolum-fragmani

Önümüzdeki Cumartesi akşamı 50.bölümde neler olacak? Ömer Gülru’nun evine gelir. Ömer: “Bunca yaptıklarından, hak ettiklerinden sonra düştüğün yerden kalkmak o kadar kolay değil.” Diyerek sesli düşünür. Ömer Gülfem’e gider, Gülru’nun Cihan’ı kandırmasına izin verecek misin, vermeyecek misin? Diye sorar. Cihan; “Karımı geri istiyorum abla…”  diyerek ısrarcıdır.

Ekran AlıntısıGS50.12

Cihan Ömer’e: “Benim hayatımın etrafında dolanmaya çalışırsan, sana yemin ediyorum daha önce hiç görmediğin şeyler göreceksin? Sevdiğim herkesten uzan duracaksın.” Diyerek tehditler savurur.

Ekran AlıntısıGS50.13

Gülru’nun hamile olduğunu gören Ömer, Amerika’ya dönmekten vazgeçecek mi? Ömer Gülru’ya çok pişmanım derse af edebilecek mi?

Bütün bunları bu hafta Cumartesi akşamı 50.bölümde öğreneceğiz. Güllerin Savaşı Cumartesi gecelerinin iddialı dizilerinden olacaktır.

Güllerin Savaşı Medyapım imzalıdır. Yapımcılığını Fatih Aksoy üstlenmiştir. Yönetmen kolruğunda Emre Kabakuşak, senaristleri i,se Melis Civelek ve Sırma Yanık birlikte yapmaktadırlar. Baş rollerinde Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder ve Sercan badur oynuyorlar.

 

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Görseller tarafımdan fragmandan alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir