Medcezir’de Çağatay Ulusoy krizi!

TV Programları

BuvIfsyCAAEWUSk serenay
Ay Yapım’ın süper dizisi Medcezir yeni sezon çekimleri 15 Ağustos’ta başlıyor. Yeni sezon Eylül başlarında (muhtemelen 12 Eylül Cuma akşamı) Star Tv.de başlayacak.

Ancak şu günlerde, Medcezir’de bir Çağatay Ulusoy krizinden bahsediliyor. Ay Yapım’ın değerli senaristi Ece Yörenç ile Çağatay Ulusoy arasındaki soğuk rüzgarlardan söz ediliyor. Akşam gazetesindeki iddiaya göre, Ece Yörenç tartışma yaşadığı Ulusoy’un dizideki rolünü kısaltmış.

BqFGyoDIgAA7WyO ece-cu

İddiaya göre Medcezir’in senaristi Ece Yörenç’in bir süre önce Çağatay Ulusoy ile arası bozulmuş. İkilinin arasındaki gerginliği ise yine fanları fark etmiş. Serenay Sarıkaya’nın bütün paylaşımlarını beğenen ve onunla sürekli iletişim içinde olan Yörenç’in, Çağatay Ulusoy’la soğuk olması izleyenlerin gözünden kaçmamış. Ece Yörenç kendisine bu tip sorular sorulması üzerine Twitter’da; “Her karakteri sevmek zorunda değilim” diye bir tweet atmış. Fakat kısa bir süre sonra yazdığı tweet’i kaldırmış. Yörenç’in sebebi bilinmeyen tartışmalarından ötürü Çağatay Ulusoy’un dizideki rolünü de azalttığı öne sürülüyor.

se-ece-cu

Ben bu iddianın ya yalan, ya da yanlış olduğunu tahmin ediyorum. Usta senarist Ece Yörenç, dizinin en değerli oyuncusu ile böyle bir polemiğe girmez. Bindiği dalı kesmez. Kaldı ki, Çağatay Ulusoy Medcezir’in var olması sebebi, ve de vazgeçilmez oyuncusudur.

Bu durumu bilen yönetim daha dün başrol oyuncularına süper zam yaptı. Çağatay Ulusoy’un bölüm başına ücreti, 25 binden 40 bine çıkartıldı. Serenay Sarıkaya’nın ücreti de 20 binden 30 bine çıktı.

Hal böyle iken, sen hem ücretine zam yapacaksın, hem de dizideki rolünü kısaltacaksın. “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” demezler mi adama. Ece Yörenç akıllı bir kadın, bu tür sürtüşmelere girmez diyorum. İlk ağızdan bu günlerde bir açıklama yapacaktır.

cagatay-ulusoy-sli cu-çeşme

Çağatay Ulusoy bu günlerde Çeşme’de arkadaşları ile tatilini yapıyor. Medcezir için moral depoluyor. Onun da moralini bozmaya gerek yok.

Medcezir dizisine yeni sezonda kadrosunu da zenginleştiriyor. Miss Turkey birincisi Amine Gülşe kadroya dahil edildi. Medcezir, Amine Gülşe’nin ilk dizisi olacak. 21 yaşındaki Miss Turkey birincisi Gülşe, Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un etrafında dolanan bir kız olacakmış.

Ünlü Rus model Irina Shayk’a benzetilen Gülşe birçok ünlüden dizi ve film teklifi almasına rağmen kabul etmemiş, Medcezir’de oynamayı tercih etmiştir. Dizide, Mira ile Yaman’ın çevredeki zengin kızlardan birini canlandıracak olan Amine Gülşe Yaman’a askıntı olacak, Mira’nın da başını epeyce ağrıtacağı benziyor.

daha amine

Amine Gülşe 21 yaşında ve İsveç doğumludur. 2014 yılında yarışmaya İzmir’den başvurmuş, yaklaşık 250 adayın arasından seçilerek yarışmanın birincisi olmuştur. Miss Turkey güzeli Amine Gülşe, Irina Shayk’a benzetilmesine, “Ona benzetilmek hoş, ama ben Amine’yim” diye cevap vermiştir.

İlk sezonda Cuma gecelerinin bilhassa AB grubunda reyting rekortmeni olan Medcezir, ikinci sezonunda daha da iddialı olacaktır. Bu nedenle Çağatay Ulusoy üzerine polemik yapılması diziye zarar verir. Söylediğim gibi Çağatay Ulusoy bu dizinin vazgeçilmezidir. Değerli senarist Ece Yörenç’de bunun bilincindedir.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’tan oluşan güçlü kadrosu ile milyonların favori dizilerden biridir.

Ekran Alıntısı.PNGmd.lp.1

Eylül’de Star Tv. ekran başında Medcezir’deki Yaman-Mira aşkı gene milyonları buluşturacaktır.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır

 

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir