Çağatay Ulusoy’un Terzi Dizisi başlıyor!

Netflix

 

Çağatay Ulusoy‘un son bir yılda adı sıkça gündeme gelen yeni dizisi Terzi dizisnin yayın tarihi belli oldu. Bütün bölümleri ile Netflix’te  tüm dünyada aynı anda yayına giriyor.

İşte o tarih: 2 Mayıs 2023 Salı.

Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy (Peyami), Şifanur Gül (Esvet), Salih Bademci (Dimitri), Olgun Şimşek (Mustafa) gibi güçlü oyuncuların yanında, Berrak Tüzünataç (Cemre), Ece Sükan (Suzi), Engin Şenkan, Evrim Alasya, Vedat Erincin, Celile Toyon, Lila Gürmen gibi oyuncular yer alıyor.

Dizinin görselleri de yayına verildi.

Cem Karcı’nın yönettiği, senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı Terzi, aynı günde tüm dünya ülkelerinde yayına girecek. Bu yayın Sadece Netflix’te olacak. Tabii abone olanlar seyredebilecek!

Genç ve yetenekli bir terzi olan Peyami’nin hikayesinin anlatıldığı dizide Peyami, dedesinin ölümünden sonra herkesten gizlediği babasının sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalır. Bugüne dek uzak durduğu, çevresindeki herkesten gizlediği ne varsa yüzleşmek zorunda kalırken, geçmişin üzerindeki sır perdeleri de bir bir su yüzüne çıkacak.

Ülkemizde ve tüm dünya ülkeleri bu diziyi bir solukta seyredeceklerini tahmin ediyorum.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir