EGO Bu Akşam Fox Tv. Ekranlarında Başlıyor!

TV Programları

Alperen Duymaz bir sene aradan sonra yeni bir dizi ile nihayet bu akşam ekranlara geliyor. En son Ocak 2021 yılında başlayan Son Yaz dizisinde oynamıştı. 26 Bölüm süren dizi 16 Ekim 2021 tarihinde sona ermişti.

Alperen Duymaz’ı Bodrum Masalı ile tanımış, İzleyici onu Çarpışma dizisi ile sevmiştir.

Bu akşam Fox Tv. ekranlarında yepyeni bir dizi EGO ile uzun adı Erkeğe Güven Olmaz dizisini umarım severek izleyeceksiniz.

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı, yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün’ün kaleme aldığı ‘EGO’ bu akşam Fox Tv. ekranlarında olacak.

 

DİZİNİN KISACA KONUSU

Başarılı oyuncu Alperen Duymaz, “Ego”da fedakar bir adama hayat verecek. Canlandıracağı Erhan karakteri; nişanlısı Elif’i deli gibi sevse de hayatını toptan alt üst edecek büyük bir seçimin eşiğine gelecek ve dolayısıyla her bölüm heyecan daha da artacak.

Öğrenciliği boyunca okulla beraber çalışır, kendi parasını kazanır. Hep kıt kanaat bir hayat yaşadığı için hayali bir gün maddi olarak rahata erebilmek, iyi bir hayat yaşayabilmektir. Korarslan ailesinin holdinginde finans bölümünde orta seviye bir çalışan olan Erhan, nişanlısı Elif’e (Rüya Helin Demirbulut) deliler gibi aşıktır ve birlikte bir hayat kuracakları günü iple çeker. Erhan ve Elif’in hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Elif ile birlikte gittikleri iş gezisinde aldıkları bu haberle, ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirir. Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir.

EGO – Erkeğe Güven Olmaz bu akşam reklamsız Fox tv ekranlarında.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

 

 

Not: Dizi ilgili bilgi ve görseller Fox Tv. sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir