Çağatay Ulusoy’un ‘Centilmen’ Dizi Çekimleri Başladı!

Genel

Çağatay Ulusoy’un adından çok bahsedilen dizi filminin çekimleri, önceki gün itibariyle (25/11/2022) başladı.

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Ebru Şahin’in oynadığı dizi filmi Centilmen çekimleri için motor dedi. Aralık ayı sonuna kadar çekimleri biteceği de söyleniyor.

2023 yılında da Netflix dijital platformunda ekranlara gelecek. Dizide, ‘Saygın’ karakteri olarak genç yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, zengin orta yaşlı bir kadın olan (Şenay Gürler) jigololuk yapar.

Nehir karakteri olarak dizide şarkıcılık yapan Ebru Şahin’in yakın dostu ve arkadaşı Fulya vardır. Fulya karakterini Nazlı Bulum canlandırmaktadır.

Saygın’ın kendisi gibi jigololuk yapan ‘Kado’ isimli bir arkadaşı vardır. Daha ekonomik sınıf anlamda kadınlarla takılır. Kado karakterini Haki Biçici hayat verecektir.

Fulya’nın doğum günü partisinde Saygın, Nehir ile tanışır ve kıza aşık olur. Bu aşk Saygın’ın hayatını değiştirir. Saygın, jigololuk yaptığı kadın ile gerçek aşık olduğu Nehir arasında kalır.

Tüm çekimler bittiğinde diziyi zaman, seyretmeye başladığımızda olayları çözeceğiz.

Çağatay Ulusoy’un 2011 yılından bu yana her oynadığı dizi ve filmleri büyük ses getirmiş, izleyiciden büyük takdir almıştır. Centilmen için de izleyici aynı beklenti içinde…

Aralık ayı sonuna kadar bu yıl tüm bölümler çekilecek, izleyici 2023 yılı içinde ilerleyen aylarda Netflix kanallarında dizi ile buluşacaktır.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir