Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk Nerede Yayınlanacak?

TV Programları

 

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk 2022’de tam tv8’de yayına girecek derken evdeki hesap çarşıya uymadı, dizinin yayınlanması tehlikeye girdi. Bu tatsız haber tüm sevenlerini üzdü.

OGM Pictures dizinin tek bölümünün maliyetinin 2 milyon liraya mal olduğunu bildirdi. Bu rakamın reklam gelirleri ile çıkmayacağı hesap ortada. Yayıncı kuruluş zarar edeceği bir diziyi yayınlamaz.  Acun Ilıca da bile bile lades demez. Bu nedenle yapımcı ile yayıncı kuruluş arasında sorun çıktı. Dizinin çekiminden şimdilik vaz geçilmiş gibi duruyor.

Bu durumda yapımcı kuruluş çareyi dijital kanallara yönelmekte buldu. Aldığımız duyumlara göre Süslü Korkuluk dizisinin Netflix ya da Disney Plus’ta yayınlanabileceği konuşuluyor. Bakalım hangi dijital kalan alacak. Disney Plus, Çağatay Ulusoy gibi güçlü bir oyuncuyu kendi kanalına almak isteyecektir. Zira Ulusoy, Netflix’de gösterime giren Hakan: Muhafız ve Kağıttan Hayatlar sineme filmi ile oldukça başarılı olmuştur. Bu nedenle aynı oyuncunun başka bir yapımını da portföyüne almak isteyecektir.

Geçtiğimiz yıl BluTv’de yayınlanan Yeşilçam dizisi, Çağatay Ulusoy’un Semih Ateş karakteri ile sadece ülkemizde en çok seyredilen dijital kanal yapımı olmuştur. Burada yapımcı Çağan Irmak’ın ustalığından da söz etmek gerekir.

Sanatçımız Çağatay Ulusoy tekrar bir internet kanalında oynayacak bir dizisi çalışma şartlarının uygun  olması nedeniyle istekli olacaktır. Alacağı ücret değişmez. Ancak Çağatay için internet kanallarının ücretli olması nedeniyle daha az kişi seyredecektir. Halbuki televizyon kanalları ile milyonlarca izleyiciye ulaşılabiliyor.

Çağatay Ulusoy, oyunculuğunun zirvesinde bir sanatçımız. 11 yıldır yaptığı işler ortada, bu nedenle Acun Ilıcalı tv8 için kesenin ağzını açtı ama, şartlar beklediği gibi gelişmedi. Milyonlarca sevenlerinin de beklediği olmaması nedeniyle hüsrana uğradılar.

Önümüzdeki günlerde Süslü Korkuluk’un akıbeti belli olacaktır. Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Çağatay Ulusoy için hayırlısı ne ise o olsun!

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir