Çağatay Ulusoy & Duygu Sarışın Evliliğe Doğru…

Güncel

Çağatay Ulusoy, yakışıklı olduğu kadar sanat hayatında da başarılı olan, oyuncular arasında öne çıkan bir oyuncumuz. 10 Yıldır oyunculuğunu sürdürüyor. 2016 yılında Duygu Sarışın’ın da rol aldığı “İçerde” dizisinde oynamışlardı. O günlerde başlayan arkadaşlık 5 yıldır sürüyor. Birbirlerine iyice tanımış olmalılar ki, bu aşk evliliğe gidiyor.

Yukarıda Güneş Gazetesinin attığı manşette, “Mutlu Sona Az Kaldı” yazmışlar. Ne diyelim Allah tamamına erdirsin, bir yastık da kocasınlar.

Bu geçen beş yıl içinde haklarında çok yazıldı-çizildi. Ama onlar kararlarından taviz vermediler. Duygu Sarışın Magazin basının sorularını hep güldü geçti. Önceki gün de çıktığı alışveriş esnasında magazincilere cevap vermedi.

Tanıdığım Çağatay Ulusoy, sanat hayatı ile özelini hiç karıştırmadı. Bazen Magazin basının ısrarlı sorularında sinirlendiği oldu. Ama Çağatay sakin tavrını ve efendiliğini hiç bozmadan basının mensuplarına şu cevabı verdi.

“Neredeyse 5 yıldır gayet güzel giden bir ilişkim varken, her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz, bir de kendinizden eminmiş gibi bir tarz sergileyip algı yönetimi çabanız yok mu? Çok üzücü… Gayeniz nedir? Anlamıyorum, bir salın bizi be kardeşim…”

En son BluTv de ilk sezonu ekranlara gelen “Yeşilçam” internet dizisinde izlediğimiz Ulusoy sanat hayatının zirvesinde. Önümüzdeki aylarda 2.sezonu dijitalde yayınlanacak.

Ulusoy, birlikte oturacakları Zekeriyaköy deki evlerini restore ettiriyor ve dekorasyon işlerini müstakbel eşine bıraktığı söyleniyor.

Oyuncumuz Çağatay Ulusoy, kendisi gibi oyuncu olan İzmirli gelin Duygu Sarışın ile dünya evine girecek. Nikaha çok yakın arkadaşları ile aileleri ile birlikte olacaklar.

Allah mutluluklarını daim etsin.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir