Çukurova’nın Yılmaz’ı Zonguldak’ta Davut Oldu!

TV Programları

“Bir zamanlar Çukurova” dizinde ‘Yılmaz’ karakterine can verip, sırf bu dizide oynamak için ayrılan Uğur Güneş, şimdi de Zonguldak’ta bir maden işçisi Davut olarak karşımıza geliyor.

Gold Film Faruk Teber’in çekeceği bu dizi ünlü romancımız Yaşar Kemal’in “İnce Memed” romanından Zülküf Yücel senaryoya uyguluyor. 1939-40 yıllarda Zonguldak maden ocaklarında geçiyor hikaye.

Dizinin başlıca rollerinde; Murat Daltaban (Malik), Necip Memili (Ali Gelik), Hazar Motan (Fındık Hatçe), Serdem Paçal (Fikriye), Eylül Su Sapan (Behice), Kaan Taşaner (Yavuz), Mine Teber (Fatma), Arif Diren (Teğmen Sezai), Ali Erkazan (Tahir), Onur Kaya (Eyüp), Doğaç Yıldız (Cemal) ve Ezgi Çelik (Asude) gibi isimler-karakterler yer alıyor.

Başrollerini Uğur Güneş (Davut) ve Esra Bilgiç‘in (Gülfem) paylaşacağı Kanunsuz Topraklar dizisinin çekimleri Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürleri Kurumuna bağlı TTK Eğitim Ocağında çekilmeye başlandığı haberi geldi.

Dizi için hem İstanbul’un Beykoz ve Kemer Burgaz gibi yerlerinde hem de Zonguldak’ta platolar hazırlandı. Maden patronları ve maden işçilerinin de hikayesini anlatan dizi, ana karakterleri Davut ve Gülfem karakterleri yer alıyor. Bu ikili arasında aşk da olacağı söyleniyor. Uğur Güneş ile Esra Bilgiç dizide, Çukurova dizisindeki Züleyha & Yılmaz karakter uyumu yakalanacak mı merakla bekleniyor. Bu dizide de, Zengin kız, fakir oğlan hikayesi var. Madeni işleten Melik Beyin güzel kızı ile maden işçisi Davut’un imkansız aşkı anlatılıyor.

DİZİ SETİNE İLK RESMİ ZİYARET

Önceki gün Zonguldak valisi Mustafa Tutulmaz, Emniyet Müdürü Metin Turanlı ve İl Jandarma Komutanı Gönen Süslü, Kanunsuz Topraklar dizi setini ziyaret etmiş, başarılar dilemişler.

Dizi 2021 – 2022 sezonu için Eylül ayında Fox Tv ekranlarında sezon dizisi olarak geliyor. Bakalım Bir Zamanlar Çukurova’nın Yılmaz’ı, Madende Davut olarak sevilecek mi?

Tüm dizi oyuncu ve ekibine başarılar diliyorum.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir