Maraşlı Dizisi Sağlam Gidiyor!

TV Programları

Atv’nin beğenilen yeni dizisi Maraşlı 2.bölümü Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Birinci bölümde olduğu gibi yine reytinglerde iyiydi. Gecenin en çok seyredilen dizileri arsında 3.sırasında yer aldı. Pazartesi gecesinde çok seyredilen diziler var. Bu gecede reyting almak gerçekten zor.

1.Bölüm Total’de : 5,79    AB’de : 5,14

2.Bölüm Total’de : 6,99   AB’de : 6,30  reyting aldı.

Geçen haftaki yazımda bu seyredilir demiştim, şimdi de bu dizinin önü açık diyorum. İlerleyen bölümlerde hep birlikte göreceğiz.

Bu güzel dizinin yapımcısı Tims & B ortaklığı. Başrollerinde Burak Deniz (Maraşlı), Alina Boz (Mahur), Kerem Atabeyoğlu (Aziz), Saygın Soysal (Savaş), Serhat Kılıç (Necati), Cemil Büyükdögerli (İlhan) ve Rojda Demirer (Fürüzan) oynuyor.

Şimdi tüm dizide geçenleri anlatamam ama, 2.bölüm finali gerçekten güzeldi. Tüm taşlar yerine oturdu. İlerleyen bölümler için ipucu verdi. Mahur’un babası sırf kının can emniyeti için Maraşlı’yı tutmuştu. Ama Mahur; Maraşlı,yı bir türlü sevememiş onu çok kaba-saba buluyordu.

 

Mahur, makinedeki fotoğraf kayıtlarını bilgisayara yükler ve polise Savaş’ı ihbar eder. Baba Aziz ile Maraşlı konuşurken polis gelir ve hepsini tutuklar. Baba Aziz Film kayıtlarını Savaş’a vermiş bu iş bitti demişti. Tehlike bitti diyerek Maraşlı’nın işini son verirler. Aziz Maraşlı’ya kapının daima açık olduğu söyler. Mahur ile vedalaşırlar. Maraşlı Aziz Bey güvenlik sayısını arttırmaları tavsiye eder. Finans Müdürü Ozan işsiz kalan Maraşlı’ya Güvenlikte bir iş ayarlarız diye dalga geçer.  Maraşlı Sahaf dükkanında Mahur’un aradığı “Kaybolan Yıllarım” adlı kitabı hediye eder. Mahur çok memnun olur ve teşekkür eder.

 

Tetikçi Savaş Maraşlı’ya da tehdit savurur. “Burdan çıkıcam Maraşlı.. Çıktığımda da o Afganistan’daki günlerini mumla arayacaksın.”

Maraşlı koşarak karakoldan çıkar. Mahur Hanımın kolundan tutar kenara çeker. “Ailenden biri.. Seni öldürmek isteyen kişi.. Senin ölmeni isteyen kişi ailenin içinden biri…” Mahur şaşırır… Döner ailesine bakar.

Ve ikinci bölüm burada sona erer. Bana göre bu dizi sağlam gidiyor.

İyi Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir