Çağatay Ulusoy’un Mücadele Çıkmazı Sinema Film Çekimleri Devam Ediyor!

Sinema

 

Çağatay Ulusoy‘un Mücadele Çıkmazı Sinema filmi çekimleri devam ediyor. 4  Ağustos’ta motor denmişti. O günden bu yana 20 gün geçti.

Film hakkında bilgi yok denecek kadar az. Baş rol erkek oyuncu Çağatay Ulusoy olduğunu biliyoruz ama canlandıracağı karakterin adını bile bilmiyoruz. Şirin çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul oynuyor.

Çağatay Ulusoy “Mücadele Çıkmazı” sinema filminde şimdiye kadar oynamadığı bir rolde, ağır bir dram oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor.

İlk oynadığı dizi; Adını Feriha Koydum bir aşk dizisinde zengin bir delikanlıyı canlandırmıştı.

İlk sinema filmi “Anadolu Kartalları” sinema filminde savaş uçağı pilotu hırslı bir üsteğmeni canlandırmıştı.

Delibal sinema filmi romantik bir aşk filmi idi.  Çağatay Ulusoy, Bipolar hastası üniversiteli bir genci canlandırmış, ama sonu acı bitmişti.

Ulusoy, Medcezir dizininde fakirlikten zengin bir ortama yaşayan bi üniversite öğrencisi olarak karşımıza çıkmış, aşk dizisinde komedi unsurları da yer almaktadır.

İçerde dizisi tam macera, aksiyon, dram , gerilim polisiye dizide gizli polisi canlandırmıştır. Çok da başarılı olmuştur. Şimdi de bu ağır drama filminden sonra canlandırmadığı komedi oyunculuğu kalmıştır.

MÜCADELE ÇIKMAZI FİLMİNİN SEVİMLİ OYUNCUSU EMİR ALİ DOĞRUL

Filmdeki adını bilmiyoruz ama, oldukça sempatik bir oyuncu, Çağatay’a benzerliğine bakılırsa filmde Çağatay’ın oğlu olduğunu tahmin ediyorum.

Filmde, Çağatay Ulusoy‘un yanında Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk ve çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul şimdilik belli olan oyuncular.

İNTERNET’E DÜŞEN FİLİMDEN KARELER

Film Eylül ortasına kadar bitirilecek, ancak sinemalarda gösterimleri 2021 yılının ilk aylarına sarkacaktır.

Film ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Şayet geniş bilgi ve resimler gelirse yazılarımda yer vereceğim.

Ünlü yönetmen Can Ulkay ve ekibine başarılar dilerim.

Çağatay UlusoyMücadele Çıkmazı” filminin çekimleri biter bitmez yeni bir tv. dizi projesine eğilecek. Zira sevenleri bu kış ondan mutlaka bir televizyon dizisi bekliyor.

İyi Çalışmalar

Abdurrahman Balcılar

——————————————————————————————————————————————

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir