“Mucize Doktor” Reytingleri Büyük Oranda Taner Ölmez’in Başarısı!

TV Programları

Mucize Doktor’un ilk bölümünden bu yana 12 bölümde Haftanın dizileri arasında olması tesadüf değil. Bana göre tamamen Taner Ölmez gibi bir oyuncunun başarısı… Otizm hastası rolünde oldukça başarılı. Bu hastalığın tüm belirtilerini vücut dili ile yaşıyor ve yaşatıyor. Bana göre süper başarılı bir oyuncumuz.

Taner Ölmez’i Medcezir dizisinde tanıdım, çok sevmiştim. 8 Ekim 2013 Tarihinde yazdığım blog yazımda; “Medcezir, Mert karakteri ile yeni bir yıldız yarattı / Taner Ölmez” başarısını anlatmıştım. (*) Kıvır kıvır lüle saçları, kara üzüm gibi gözleri, kıpır kıpır bir oyuncumuz demiştim şimdi de öyle, çok daha başarılı. Gerçekten Taner Ölmez Mucize Doktor’da Ali Vefa karakteri ile mucizeler yaratıyor. Bu başarısından dolayı candan tebrik ediyor, alnından öpüyorum. Büyük keyif alarak diziyi seyrediyorum.

Taner Ölmez 33 yaşında olmasına rağmen, minyon görünüşü nedeniyle 20 yaşlarında görünüyor. Tunceli doğumlu olan Ölmez, 6 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etmiş, Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Kapalı Çarşı dizisi ile başlamıştır. Bugüne kadar 15 yakın dizi ve sinema oyunculu yapmıştır. 2013-2014 yıllarında Çağatay Ulusoy ile birlikte oynadığı “Medcezir” dizisinde Mert Asım Serez karakteri ile kendisini göstermiştir.

Mucize Doktor bir Kore dizisinden uyarlama ama bizdeki oyuncuların başarısı nedeniyle orjinali olan “Good Doctor’dan fazla tutulmuştur. Ali Vefa karakteri ile süper bir performans gösteriyor. Rolü adeta yaşayarak oynuyor.

Dizinin bu kadar başarılı olmasında dizide oynayan diğer oyuncuları da gözardı etmeyelim. Ayrıca yardımcı karakterlerde seçilen hasta oyuncular da çok başarılı.

Ferman Hoca sert görünmeye çalışsa da, güzel yüzünün arkasında yumuşacık bir kalbi var. Ali Vefa’nın hamisi görünümündeki Adil Hoca ona tam bir korumacı, merhametli baba rolünde başarısı yadsınamaz.

Ali Vefa’yı seven doktor Nazlı karakteri ile (Sinem Ünsal) başarısından da söz etmeliyiz.

Dizinin oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna (Ferman Hoca), Sinem Ünsal (Nazlı), Hazal Türesan (Beliz), Fırat Altunmeşe (Demir), Murat Aygen (Tanju Hoca) ve Reha Özcan (Adil Hoca) gibi iyi oyuncuları olan dizi reyting rekorları kırmaya devam edecektir.

Taner Ölmez diziyi sürükleyen, seyredilir kılan başarılı bir oyuncumuz olarak göz dolduruyor.

Mucize Doktor’muz (Taner Ölmez) ve tüm kadrosuna, yapımcısından tün kamera arkasında çalışanlara başarıları daim olsun diyor, sezon sonuna kadar ekranlarda görmek istiyorum.

(*) http://blog.milliyet.com.tr/medcezir–mert-karekteri-ile-yeni-bir-yildiz-yaratti—taner-olmez/Blog/?BlogNo=431823

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir