Mucize Doktor 12.Bölümde Neler Olacak?

TV Programları

“Mucize Doktor” reytinglerin tepesinde yoluna devam ediyor. Geçen hafta ekranlara ilk bölümü ile gelen Atv’nin yeni dizisi Kuruluş Osman, haftanın dizilerinde öne geçeceğini beklemiştim ama olmadı, Mucize Doktor’u tahtından indiremedi. Dün akşam ekranlara gelen Kuruluş Osman dizisi 2.bölüm reytingleri ilk bölüme yakın geldi. Geçn hafta Mucize Doktor reytingleri 2 – 3 puan öndeydi. Bu duruma göre bu akşam Mucize Doktor Puanları Kuruluş Osman’nın üstünde gelecek gibi duruyor. Bu hafta da Fox Tv’nin Mucize Doktor reytingleri yüksek çıkacağını umuyorum. Bu nedenle Haftanın ilk sırasında yine Mucize Doktor olabilir!

Gelelim bu akşamki Mucize Doktor’da kısaca neler olacağına. Fox Tv’den verilen özet şöyle;

Nazlı için karar anı gelip çatmıştır. Acil gecesi yanlış entübe ederek ölümüne sebebiyet verdiği hastayı araştırmak için bakanlık tarafından görevlendirilmiş bir heyet hastaneye gelir. Adil’in Nazlı’yı koruma çabaları çabucak boşa çıkar. Ambulans şoföründen başhekimine hastanedeki herkes topun ağzındadır. Nazlı’yı kurtarabilecek tek savunmaysa Dr.Ferman’dadır. Ama bu da Beliz’i ve ekonomik durumu yeni yeni düzelen hastaneyi ateşe atmak anlamına gelir.

Ferman bir seçim yapmakta bocalar. Nazlı korka korka kurula çıkar. Ama sonunda ona umut veren beklenmedik biri olacaktır.

Mucize Doktor’un  bu akşam 12.bölüm Saat:20.00’de Fox Tv ekranlarında… Bakalım Nazlı bu suçlamadan ceza almadan kurtulabilecek mi?

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir