Perşembe’ye Süper Bir Dizi Daha Geldi!

TV Programları

Başrollerini Taner Ölmez (Ali Vefa), Onur Tuna (Ferman), Sinem Ünsal (Nazlı) ve Reha Özcan’ın (Ali) oynadığı “Mucize Doktor” dizisi dün akşam Fox Tv’de ekranlara geldi. Perşembe gecesi  ekranlara gelen Atv’nin “Bir Zamanlar Çukurova” dizisine ciddi bir rakip olacağını gösterdi. Bana göre süper bir dizi… İlk bölümünü izleyen izleyiciler yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleyecek ve takip edeceklerdir.

Bir Güney Kore yapımı olan, 2013 yılında ekranlara gelen ‘Mucize Doktor’un daha sonra Amerikan ve Japon versiyonları oynamıştır. İlk bölüm reytingleri oldukça iyi, her üç kategoride ilk sırayı almıştır. AB’de 8,35, Total’de 7,69 ve ABC1’de 8,53 puan almıştır.

Kısaca Konusu:

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından çok horlanan, evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen Savant sendromlu üstün zekalı Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılıyor. Çok sevdiğii çocukluğunda babasının çarptığı tavşanı tedavi eden doktorun da desteği ile özel hastanede yardımcı doktor olarak çalışmaya başlar.

Bu özel hastaneye gelirken hava alanında kaza geçiren küçük bir çocuğun hayatını kurtarır, onu hava alanında tedavi eder. Bu hareketi sosyal medyada ses getir. Cerrah Dr.Ferman asistanı olarak çalışacağı Doktor Ali’yi dışlar. Ali’nin ilk gelişinde Doktor Onur’un odasında yapamadığı renk uyum küresini Ali’nin anında yapması ile çok zeki olduğunu anlar ve kıskançlık başlar.

Taner Ölmez bana göre çok başarılı, korkak ve çekingen, iri gözleri ile ürkek bakışları bambaşka… Medcezir dizisinden Çağatay Ulusoy ile birlikte oynamışlar o zaman da, Taner Ölmez rolü ile çok sevilmiş, dikkatleri üzerinde toplamıştır.

Bu dizi ile bir çok izleyicimiz ‘Otizim’ hastalığı hakkında bilgi sahibi olacaktır. Bu da dizinin öğretici yayını ortaya çıkartıyor.

Bana göre bu dizi tutacak ve reytinglerde başarılı olacaktır.

Reytinglerin bol olsun Mucize Doktor, başarılar Taner Ölmez.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir