Resimli Duvar İlanı İle Evlilik Teklifi!

TV Programları

Bugün internette magazin sayfalarında dolaşırken ilginç bir haber dikkatimi çekti. Haber yeni değil, eski. Geçen yıl 6 Ağustos 2018 tarihinde, Habertürk’ün haber sayfasında yayınlanmış. Bana çok cesurca yapılmış bir evlenme teklifi geldi. Bu teklif “Berkay Hardal” adlı dizi oyuncumuza, ‘Ayşe’ adlı bir Arap hayranı tarafından yapılmış.

Karaköy’de bir apartmanın dış cephesine dev posteri astırmış. Posterin üstüne de; “Berkay sana aşığım, seni çok seviyorum. Beyaz atlı prensim, BENİMLE EVLENİR MİSİN ?”  Ayşe Arabistan’dan. Yazdırmış. Bir bayanın ilanı aşkın böylesini ilk defa gördüm. Berkay ne cevap vermiş bilemiyorum. Ama Berkay için gurur verici bir teklif!

Ne dersiniz, şaşırtıcı bir evlenme teklifi değil mi? Bu dev afişi görenler çok şaşırmışlar, tıpkı benim gibi…

Berkay Hardal genç bir dizi oyuncumuz, 1996 doğumlu 22 yaşında, oldukça da yakışıklı..

Genç oyuncumuz ilk oyunculuk deneyimini Star Tv’de İstanbul’lu Gelin dizisinde Özcan Deniz’in küçük kardeşi Murat’ı canlandırmış. O dizide benim de dikkatimi çekmişti. Sonra 2018’de Show Tv’de Meleklerin Aşkı (Yağmur Duru) baş rolü oynadı. Ancak bu dizi Eylül ayında 11.bölümde final yaptı.

 

2019 Şubat ayında İsrail Tel Aviv’de “TLV Fashion Mall” etkinliğine 5 bin kişi katılmış, (İstanbullu Gelin, İsrail’de çok sevildiği ve Berkay da tanındığı için) Bu seyahat sırasında İsrailli kızlar üzerine hucum etmiş, akşam da kaldığı oteli basmışlardır. Artık Ayşe de aralarında var mıydı bilemiyorum!

Berkay Hardal, son olarak Kardeş Çocukları dizisinde rol alıyor. Furkan Andıç’ın diziden ayrılması üzerine yakışıklı oyuncu Berkay Hardal dizi kadrosuna katılmıştır. 26 Mayıs Pazar akşamı sezon finali yapan dizi 18 Eylül Pazar akşamı, Berkay Hardal’lı kadrosu ile 18.bölümü ile ekranlara gelecek!

Duvar ilanı ile evlilik teklifi alan Berkay Hardal’a Kardeş Çocukları aynı şansı getirecek mi? Diziye yeni bir ruh verecek mi? Hep birlikte göreceğiz!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir