Çağatay Ulusoy – Serenay Sarıkaya iyice kafa karıştırıyor!

Magazin

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Geçtiğimiz akşam Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya Karaköy, Bej’de bir arkadaşlarının doğum günü partisinde birlikte katılıyorlar. Süper Starlife’ın haberine göre, mekandan önce Serenay Sarıkaya tek başına çıkıyor. Muhabirin sorusuna; “-Serenay Hanım Çağatay Ulusoy’la birlikteydiniz içeride, çok samimiydiniz. Neler söyleyeceksiniz?” Sorusuna cevap bile vermiyor doğruca arabanın arka koltuğuna oturuyor, el sallayıp uzaklaşıyor.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Çağatay Ulusoy içeride biriyle bir mühlet konuştuktan sonra, yanında “Medcezir” dizisinden rol arkadaşı (azılı düşmanı Orkun) Metin Akdülger ile içeriden beraber çıkıyor.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Çiçek satan çiçekçi, Çağatay Ulusoy’a “Abi yengeye gül alsana” teklifine bakmamış, sadece tebessüm etmekle yetinmiştir.

 

 

 

 

 

Çağatay Ulusoy, gazetecilerin sorusuna “Serenay Hanım ile içerde beraberdiniz, Neler söyleyeceksiniz? Çağatay arabaya doğru yürüyor, soruyu adeta duymamış gibi davranıyor. Cevap vermiyor. Muhabirin başka bir sorusu olan “Tuzla’da ev tuttuğunuz birlikte yaşadığınız yönünde haber vardı. Doğru mu? Bu soruya da cevap vermiyor. Çağatay Ulusoy: “Kolay gelsin iyi akşamlar herkese.”  Deyip arabaya biniyor ve o da oradan uzaklaşıyor.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

“Medcezir” dizinde Yaman-Mira aşkını doludizgin yaşayan oyuncular. Özel hayatlarında kafa karıştırmaya devam ediyorlar. Bazı haberlere göre Serenay Sarıkaya’nın hala Antalya’ lı iş adamı Murat Süğlün ile hala birlikte olduğu, zira Murat Beyin kiraladığı rezidans dairede oturduğu söyleniyor. Çağatay’ın da o dairede oturduğu söylenmişti. Ben Çağatay Ulusoy’ un son derece onurlu ve de gururlu olduğunu olamayacağını iddia etmiştim.

Çağatay Ulusoy geçmiş yıllarda kendisi ile yapılan röportajlarda “Olursa birisi tutarım elinden, çıkartırım işte budur derim” demişti.

Hala elinden tutup biz Serenay ile sevgiliyiz diyemediğine göre, böyle gizli saklı bu işi yaptığına bakılırsa bu iş ciddi değil, olsa olsa kaçamak olur. Birlikte görüntü vermekten kaçınıyorlar.

Buradan sonra İstinye’deki La Boom’a giden Serenay Sarıkaya, arkasından Çağatay Ulusoy’un da aynı mekana gittiği, gece geç saatlere kadar samimi bir şekilde dans ettikleri söyleniyor.

Neyse, biz onların özel hayatlarına girmeyelim. Gençtirler, dizi arkadaşıdırlar, eğlensinler diyelim.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Not: Görseller, Twitter, Çağatay Ulusoy sayfasından alınmıştır.

1 thought on “Çağatay Ulusoy – Serenay Sarıkaya iyice kafa karıştırıyor!

  1. Şahsen ben onları hakikaten güzel bir ikili olucaqlarını isterdim.Ne biliyim belki olmuşlardıda insanlars söylemeye çekiniyorlardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir