Hazal Kaya (Feriha) – Çağatay Ulusoy (Emir) Aşkı 7.Yılında…

TV Programları

Bundan tam 7 yıl önce 14 Ocak 2011 yılında başladı Feriha & Emir aşkı… Çağatay Ulusoy 2010 yılında katıldığı “Best Model Of Turkey” isimli yarışmada 2000 kişi arasından sıyrılıp birinci olması ile ilk dizisini Hazal Kaya ile oynamaya hak kazandı. “Adını Feriha Koydum” adlı dizinin ilk bölümü 14 Ocak 2011 Cuma akşamı Show Tv ekranlarında seyircisi ile buluştu.

Daha ilk bölümde gecelerin veliahdı Emir Sarrafoğlu, üniversiteye yeni başlayan Feriha Yılmaz ile küçük bir araba kazasında tanıştı. Bir üst sınıftaki Emir Sarrafoğlu, biraz dik başlı olan Feriha’ya ilk görüşte aşık oldu.

İzleyiciyi ekran başına oturtan Feriha – Emir aşkı her bölümde seyircisini ekran başına kilitledi. Çağatay Ulusoy’un oynadığı Emir karakteri ile Hazal Kaya’nın canlandırdığı kapıcı kızı Feriha arasındaki bu aşk gerçeği aratmayacak kadar gerçekti. Bu nedenle izleyici bu iki karaktere hayran oldu. Hazal ile Çağatay izleyicinin birer fenomeni oldu.

Öyle inanılmazı yaşadılar ki, yaşananlar onları birbirlerine mıknatıs gibi çekti, aralarındaki bu aşk adeta perçinleştirdi.

9.Bölümde Emir:Sen bana ne yaptın Feriha. Ne yapcam ben seninle. Senden başka hiç bir şey kalmadı sanki… Ben sana aşık oldum.

24.Bölümde Emir, karlar altında Feriha’ya evlenme teklif eder. Feriha ben bunu hak etmiyorum diyerek  kabul etmez. Benim bunu hak etmem lazım, şimdi doğru zaman değil. Zamanı geldiğinde parmağıma sen takacaksın, ben hiç çıkarmayacağım. Seni çok seviyorum. Ne olursa olsun o yüzüğü takmanı bekleyeceğim.

Emir Feriha’yı dağ evine kaçırır. Gelen nikah memuru onları evlendirir. Karşılıklı evetlerden sonra; Emir, Kalbim hayatımın sonuna dek şuan yüzüne baktığım gibi çarpacak Feriha Sarrafoğlu diyerek karısını öper.

Yıllar geçer, bu aşk gelgitlerle devam eder. İki yıl ayrılıktan sonra, bu aşk tekrar alevlenir.

Ve 67.Bölüm erken finalde; Feriha ile Emir 2.defa nikah masasına oturdular. Kaderin cilvesi mutluluk dansı yaparken 2 kör kurşun Feriha’yı ebediyete gönderdi. Onların bu inanılmaz aşkı 7 yıl geçti unutulmadı ve unutulacak gibi değil. Sevenlerinin Dünya her yerinde yaptıkları TT ile parlayacak. Sevenlerinin kalplerinin en derin yerinde, bu aşk sönmeyen bir volkan ateşi gibi hep yanacak, yıllar boyu yanacak da…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir