Çağatay Ulusoy; Netflix Yeni Dizisi İçin Beklemede!

TV Programları

Çağatay Ulusoy’a geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde baş rol oynadığı İçerde dizisi bitmeden, Netflix tarafından internet dizisinde oynamak üzere başrol oyunculuğu teklif edildi. Ulusoy N.İpek Gödel’in Karakalem Ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi romanından uyarlanacak olan Türk dizisinde oynamayı prensipte kabul etti. Ağustos ayında da Çağatay Ulusoy kendi ağzından sesli olarak bu haber duyurmuştu. Daha sonra ileri oyunculuk dersleri ve İngilizcesini geliştirmek üzere Los Angeles’e gitti. Dört aya yakın orada bu dizi ile ilgili çalışmalarını devem ediyor. Daha önceleri Aralık ayında dizi çekimleri başlayacağı söylenmişti. Ancak Çağatay Ulusoy’dan başka oyuncu adı verilmedi. Dizinin adı bile Netflix tarafından açıklanmadı. Dizi hakkında adı açıklanmayan dizi olarak geçiyordu. Untitled Istanbul (O da ad belirlenmedi anlamında bir şey)

Dizininin konusu belli… Romandan aktarılacak, genç bir delikanlı Yavuz Sultan Selim’in tılsımlı gömleğini giymesiyle özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek insanlarla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.

Ama bir türlü Çağatay’ın birlikte oynayacağı bayan oyuncu bulunamaz. Daha önce Burcu Biricik’in adı geçti. Sonra da başka bir dizide rol aldı.

Birsen Altuntaşın haberine göre, Neslihan Atagül’ün Çağatay Ulusoy’un oynayacağı Netflix projesiyle görüştüğü ancak proje gecikince Puhutv’den gelen İntiharcı teklifini kabul ettiği söylendi.

Netflix’in 03 Medya tarafından hazırlıkları yürütülen yerli dizisinin çekimlerinin ocak sonu gibi başlaması planlandığı haberi geldi.  Çağatay Ulusoy’un rol arkadaşları için görüşmelerin sürdürüldüğü söylendi.

Melisa Aslı Pamuk adı geçen isimlerden biri… Duyumlara göre yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni dizisinde partner olayıyla ilgili “Benim favorim Melisa Aslı Pamuk” dediği öğrenildi.

Bir başka haber ise; Serenay Sarıkaya’nın adı bile geçiyormuş. Ancak Sarıkaya şu sıralarda Puhutv’de ‘Fii’ dizisi devam ediyor.

Gelen bölük pörçük haberlere göre Çağatay Ulusoy’lu Netflix dizisi toplam 20 bölüm ve her 3 bölümde bir yönetmen değişeceği söyleniyor. Ben bir türlü anlam veremedim, neden 3 bölümde yönetmen değişiyor?

Partner için Başka bir isim ise; Deren Talu’nun adı geçiyor ve onunla da görüşüldüğü konuşuluyor.

 

PINAR DENİZ

Başka bir bomba isim Pınar Deniz; Son dönemde adından söz ettiren genç oyunculardan. Vatanım Sensin’de Yıldız rolünü üstleniyor.

Vatanım Sensin’in Yıldız’ı Kardeşim Benim  2 filminde boy gösterdi. Pınar Deniz güzelliği kadar oyunculuğundan da söz edilen bir isim.

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın “Yani” adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır. Bu diziden ayrılıp da, Çağatay’ın dizisinde oynar mı bilemem.

 

Çağatay Ulusoy 7 yıldır dizi sektörüne adını altın harflerle yazdırmış bir oyuncumuz. Üç dizi, iki sinema filmi ile bu başarıyı elde etmiş, muazzam oyunculuk ve ekran yüzü ile kendisini kabul ettirmiştir.

6 aydır ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy’un Fanları ve sevenleri tarafından yeni dizisi sabırsızlıkla beklenmektedir. Dilerim Çağatay’a uygun bir partner bulunur da, dizi çekimleri Ocak ayında başlar ve de daha sonra İnternette izlemeye başlarsınız.

Yapımcılığını 03 Medya’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem ile Pınar Bulut yazacak. Ancak senaryoda henüz daha netlik yok.

Çağatay Ulusoy Netflix’in yeni dizisi için hazır ve beklemede… Gösterime girdiğinde ilk defa dünya ülkelerinde Netflix dizisi ile bir Türk Oyuncu kendisini gösterecek, üstün oyunculuk performansı ile Çağatay Ulusoy ismi efsaneleşecektir.

Başarılar Çağatay Ulusoy… 2018 yılı sana ve izleyicilerine uğurlu gelsin.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Haber ve görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından ve internetten alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir