Boran Kuzum’a Hayranlarından Unutulmayacak Doğum Günü Hediyesi!

TV Programları

cats boran kuzum 

Boran Kuzum’a hayranlarından unutulmayacak hediye… Boran Kuzum sevgisi Afrika’da su kuyusu açtırdı.

Son yıllarda sanatçılara olan hayranlık nedeniyle, oyunculara doğum günlerinde hediye vermek adına güzel bir gelenek başlatıldı. Oyuncularımızın hayranları, sanatçının adına fakir ailelere ve çocuklara hediye göndermek gibi güzel bir hareket başlattılar. Geçen hafta Çağatay Ulusoy’un (20 Eylül 2017) 27.yaş günüydü. Sevenleri ve Fanları dünyanın farklı yerlerindeki ihtiyacı olan çocuklara onun adına yardım yaptılar.

Çağatay Ulusoy da sevenlerine bir mesajla teşekkür etmişti.

“Doğum günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Gönderdiğiniz mesajlar ve hediyeler beni çok mutlu etti özellikle benim adıma dünyanın farklı yerlerindeki ihtiyacı olan çocuklara yaptığınız yardımlar en güzel doğum günü hediyesiydi böyle hassas düşündüğünüz için güzel kalplerinize ve size sonsuz teşekkürler! Hep desteğinizi hissettirdiniz. İyi ki varsınız..”

Şimdi de BORAN KUZUM için, hayranlarından örnek bir davranış geldi.

Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Teğmen Leon karakteriyle büyük beğeni toplayan yetenekli, genç oyuncu Boran Kuzum’a hayranlarından unutulmayacak bir doğum günü sürprizi geldi.

thumbnail_image001

Boran Kuzum Dogum gunu4

Boran Kuzum Dogum gunu3

Aylardır bu sürpriz için uğraşan farklı şehirlerden yüzlerce hayran Boran Kuzum adına Afrika’da su kuyusu açtırdı ve Lösev’e bağışta bulundu. Bu anlamlı hediye karşısında çok duygulanan Kuzum, sosyal medyadan paylaştığı bir yazıyla hayranlarına teşekkür etti.

25 yaşıma binlerce güzel kalple birlikte girdim bu sene. Dünyanın en büyük ödülü bu, hiçbir zaman unutmayacağım. Yürüdüğüm yolda ne zorlukla karşılaşırsam karşılaşayım, sizin desteğiniz ve sevginiz her zaman devam etmeme güç verdi. Siz, beni sevenler, destekleyenler, adıma açtırdığınız Afrika’daki bu su kuyusu ve LÖSEV’e yaptığınız bağışla bir sürü insanın hayatı için çok güzel şeylere vesile oldunuz. Umarım her zaman sizin bu sevginize ve temiz yüreklerinize layık olurum. Hepinizi seviyorum. Sevgiyle…

 

Boran Kuzum kimdir:

Boran Kuzum 1 Ekim 1992 yılında Ankara’da doğmuş. 25 yaşında, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu.

Kanal D dizisi Vatanım Sensin’de Teğmen Leon karakteriyle fırtına gibi esen Boran Kuzum, şu sıralar genç izleyicilerin gözdelerinden biri oldu. Vatanım Sensin’de özellikle Miray Daner ile beraber canlandırdığı (Türk kızı ve Yunan Subayı) Hilal – Leon çifti ile dillerden düşmeyen çift oldular.

Ekran AlıntısıVS.26.KP

Bundan önce, Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 20.bölümünde, Şehzade Mustafa’nın (sonradan sultan 1. Mustafa – Deli Mustafa’nın) gençliğini canlandırmıştır.

cingoz-recai-vizyona-girmed

Son olarak da Kenan İmirzalıoğlu’nun sinema filmi olan “Cingöz Recai” filminde rol almıştır. Çapkın hırsız Cüneyt’i canlandırmıştır. Film 13 Ekim Cuma günü vizyonda olacak.

Yolun açık olsun Boran Kuzum; Sanat hayatında nice başarılı yıllara…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak Haber ve görseller, İletişim Deposu Basın bülteni

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir