Vatanım Sensin / Teğmen Leon namlunun ucunda!

TV Programları

 

maxresdefault

O3 Medya’nın yapımcısı olduğu, başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Sayak, Nermin Eroğlu Boran Kuzum, Miray Daner ve Okan Yalabık’ın oynadığı ‘Vatanım Sensin’in 13 Nisan Perşembe 2017 akşamı yayınlanacak yeni bölümünde; Leon, silahların saklandığı sandıkları kontrol ediyor; Yüzbaşı Yakup, onu vurmak için ilk adımı atıyor! Yunan Teğmen Leon ölecek mi? Yüzbaşı Yakup, tetiği çekerek çatışma başlatacak mı? Leon, gördükleri karşısında ne tepki verecek? Leon’un gördükleri karşısında Hilal ne tepki verecek? Leon ile Hilal bir kez daha karşı karşıya gelecekler mi? Cevdet, ailesini koruyabilecek mi? Tüm silahlar Afyon’a ulaşabilecek mi? İngiliz Charles Hamilton’ın planı ne olacak? Tevfik ile evlenen Azize, Cevdet’e ne karşılık verecek? Bütün bu soruların karşılığı ve daha fazlası bu akşam Kanal D ekranlarında olacak.

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Sivas Kongresi kararları, tüm Anadolu’da olduğu gibi İzmir’de de geniş yankı bulur. Milli birlik çağrısı herkese yeni bir umut olurken, savaş için ilk adımlar atılır. Yunan Ordusu, Türklerin dirilişinden korkarken, İtilaf Devleti ajanı İngiliz Charles Hamilton Batı Anadolu’da güçlenecek kuvvadan çekinmektedir.

fragman224136

Üstelik Mustafa Kemal Paşa’nın yükselişi, onu endişelendirmektedir. Mustafa Kemal Paşa’nın Samsun’a çıkarken yalnız olmasına rağmen, şu anda tüm Anadolu’nun ona itimat etmesi, Hamilton’ı düşündürür. Kendisi için olabilecek tehlikeye karşı Miralay Tevfik ile iş birliği yapmaya hazırdır.

Vatanım Sensin yeni 23.bölüm özeti :

Kuva-yi Milliye güçlenirken, Batı Cephesi Komutanı olarak Ali Fuat Paşa görevlendirilir. Batı Anadolu’daki uyanışı sağlamak için silahların İzmir’den Alaşehir’e gönderilmesi gerekmektedir. Alaşehir’de Yunan Ordusu tarafından güç duruma düşürülen Türk halkına yardım edilecektir. Yüzbaşı Yakup ve Cevdet bunun için bir plan yaparlarken, Azize’nin de desteğine ihtiyaçları vardır. Azize’nin tüm mühimmatın Alaşehir’e gidecek trene yüklenmesini sağlaması gerekmektedir. Yüzbaşı Yakup’un, Azize’nin bu görevi kabul edeceğine dair çekincelerini Cevdet sonlandırır. Cevdet, Azize’nin gözünü kırpmadan bu teklifi kabul edeceğine emindir.

Silahların Alaşehir’e yollanması kararı, herkesi harekete geçirir. Aziz eve çocuklarının tek kurtuluş olarak gördükleri bu yola destekleri tamdır. İzmir’deki tüm halkın desteğiyle mühimmat sandıklara saklanır.

58edc9d04020112e3812d8ea

Yunan Ordusu’nun sandıkları kontrol etme ihtimallerine karşı Cevdet, Yüzbaşı Yakup ve Mehmet’i görevlendirir. Herhangi bir tehlike durumunda, gizlendikleri yerden ateş açmaya hazırdırlar.

vatanim-sensin-23-bolumunde-silahlar-yerine-ulast-2806982

Yunan Ordusu, tren hareket etmeden Vasili’nin emriyle sandıkları kontrol etmek isterler. Vasili, bunun için kendi oğlu Leon’u görevlendirir. Leon sandıkları açar; gerçekle yüzleşir. Artık Leon’un ölmesi gerektiği düşüncesi, Yüzbaşı Yakup’u harekete geçirir.

Teğmen Leon, daha önce vatansever Hilal’in kurşunları ile yaralandı, ölmedi. Bu defe Yüzbaşı Yakup’un kurşunlarına hedef olacak! Teğmen Leon ölecek mi?

 

https://www.youtube.com/watch?v=fJqxVYmmSwo

 

https://www.youtube.com/watch?v=bDgUfdjRryU

Heyecan dolu 23.Bölüm bu akşam Kanal D ekranlarında olacak!

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir