İçerde / Sarp, nihayet kebapçı Celal’i hapishanede köşeye sıkıştırdı!

TV Programları

İÇERDE 25 (5)

Dün akşam heyecanla izlenen Show Tv‘nin fenomen dizisi İÇERDE‘nin finalinde Sarp ile kebapçı Celal birlikte girdikleri hapishane koğuşunda, Sarp aylardır sabırla beklediği, hiç konuşmadıkları bişeyi, o soruyu sordu.

CELAL VE KUDRET’İN DÜŞMANLIĞININ NEDENİ ORTAYA ÇIKTI!

Ay Yapım imzalı, ekranların fenomen dizisi İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde izleyici eski dostlar Celal ve Kudret’in nasıl düşmana dönüştüklerinin yanıtını buldu.

Bölümde uzun yıllar önce Celal’in kız kardeşi Nermin ile Kudret’in birbirlerini sevdikleri ortaya çıktı. Celal’in bu ilişkiye onay vermemesiyle Nermin’in intihar etmesi iki dostu düşmana dönüştürdüğü belli oldu.

İÇERDE 25 (2)

Unutulmaz sahnede Nermin’in ölümüyle Kudret’in de ölmek istediği ancak morga girmesine rağmen ölmediğini Kudret, Celal’e anlattı. Nermin’in mezarı başında buluşan iki ezeli düşmanın birbirlerine meydan okuduğu unutulmaz sahnede Celal ve Kudret’in savaşının çok sert geçeceğinin sinyalleri verildi.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

C63UtwsXUAA5Wih

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler’in yer aldığı Show TV’nin fenomen dizisi “İçerde”nin dün akşam ekrana gelen bölümü AB’de 12,79 izlenme oranı (rating), 28,45 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 11,57 izlenme oranı (rating), 24,53 izlenme payı (share), Total’de ise 9,35 izlenme oranı (rating), 20,43 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

“FİLM BAŞLIYOR” SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde #filmbaşlıyor etiketi ile 24.702 tweet atıldı. Twitter’ın Türkiye gündeminde 13 saat 55 dakika, Dünyada ise 5 saat TT listesinde kaldı.

KUDRET İLE SARP’IN TANIŞMASI:

İÇERDE 25 (1)

Kudret ile Sarp Handan ile görüntülerin takasında bir araya geldiler, tanıştılar. Kudret, Sarp’ı merak ediyordu, onun hakkında Alyanak’tan fazlasıyle bilgi almıştı. Sarp, flaş-bellek’i Kudret’in elinden alırken Kudret;  “Bu  videodaki delikanlı değil mi? Handan, evet bu Sarp dedi. Kudret; “İyi resim vermişsin görüntüde, iyi çıkmışsın. Ama kuru sıkıyı herkes sıkar. Gerçek silahta da bu kadar iyi misin? Yoksa sadece bir poz mu, delikanlı.” Sarp; “Sen videodaki kadarını bil yeter.” Ve takas gerçekleşir.

Ekran Alıntısıiç.25.6

Sarp zekasını kullandı. Müdürü ile konuşarak Kebapçı Celal’e itiraf kumpası kurdu. Birlikte hapse girdiler. Bakalım Celal Babasını konuşturabilecek mi?

VE CELAL İLE SARP HAPİSTE!

içerde 25 (3)

Bölümde, Celal ve Sarp’ın, Tahsin’i vurduğu sahte görüntüler internete düştü. Celal ve ardından Sarp cinayet suçlamasıyla tutuklanarak hapishaneye girdi. Yayınlanan flashback sahnesiyle görüntüleri Sarp’ın planladığı oyunla internete verdiği ortaya çıktı. İzleyiciyi şoke eden bölümde Sarp, gerçek görüntüleri ele geçirdikten sonra Yusuf Müdür’e, kardeşi Umut’un karşılığında Celal’e özgürlüğünü vereceğini söylemesi heyecan yarattı. Ardından ekranda 16 saat önce yazmasıyla Celal’in gerçek görüntüleri bulması için Mert’i görevlendirdiği ortaya çıktı.

İÇERDE 25 (9)

Final sahnesinde görüntülerin peşine düşen Mert, Kudret’e deşifre oldu!

Bu bölümde Coşkun’u kısa da olsa gördük. Azılı düşmanı Kebapçı Celal’in hapse düştüğünü televizyondan öğrendi. “Sonunda paket oldun haa… Girişin olsun, çıkışın olmasın Kebapçı Celal…” diyerek evinde keyifle çayını yudumlar.

C60tUwrU4AAmAzY

Füsun Hanım, oğlu Sarp’ın tutuklandığı haberini alınca Emniyete gitti. Celal’den hesap sordu. Çok da üzgündü.

İÇERDE 25 (7)

İçerde’nin 25.bölüm final sahnesinde Sarp kebapçı Celal’in ranzasının karşısına oturdu; Ve yıllardır Celal’e soramadığı o soruyu sordu.

İÇERDE 25 (5)

Sarp; –Bir kardeşim vardı adı Umut.

Celal; –Ne olmuş kardeşine…

Sarp’tan cevap alamayan Celal, biraz da yüksek sesle;

Ne olmuş kardeşine dedim. Saarp…

Ve burada sert bakışmaların ardından 25.bölüm sona erdi. Cevap haftaya kaldı.

Ekran Alıntısıiçerde.25.son

 

YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE HEYECANI DORUĞA TAŞIDI!

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünden ilk sahne heyecanı doruğa taşıdı. Ekrana gelen sahnede Yusuf Müdür, Sarp’ın annesi Füsun ile görüştü.

İşte “İçerde”nin 26. bölümünden ilk sahne!

Yusuf Müdür Sarp’ın annesine gider, bir kenara oturtur; “Oğlun sandığın gibi mafya tetikçisi değil, oğlun namuslu şerefli bir polis, görevinin başında… Çok zor bir görevi var. Onu yapmak için elinden gelen her şeyi yapıyor.” Dedi. Anne Füsun Hanım; “Neler söylüyorsun” diyerek çok mutlu olur. Bütün bu sahneler izleyicinin nefesini tutmasına sebep oldu!

Çağatay Ulusoy, bu dizideki performansı ile yine oyunculuğunun zirvesinde. Bu güne kadar oynadığı her karakterin hakkını veren Ulusoy, ‘Sarp‘ karakterinin de hakkını fazlasıyla veriyor. Karakter ile özdeşleşti. Kardeşi Mert karakterini can veren Aras Bulut İynemli‘nin de hakkını yemeyelim. O da ‘Mert‘ karakterini yaşayarak oynuyor. Diğer usta oyunculara lafım yok, onlar zaten gereğini ziyadesiyle yapıyorlar. Çetin Tekindor (Celal Baba), Mustafa Uğurlu (Müdür Yusuf), Rıza Kocaoğlu (Davut) ve diziye son giren Uğur Yücel (Kudret).

Her dakikası soluk soluğa izlenen İçerde’nin yeni bölümü 20 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Show TV’de ekrana gelecek.

Keyifli Seyirler.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber alıntılar ve görseller Persona Sanat Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir