Ceyda Ateş (Firuze dizisinin Suzan’ı) neyini sakladı?

Magazin

08 Aralık ’13

Kategori
Magazin

 

Ceyda Ateş (Firuze dizisinin Suzan’ı) neyini sakladı?

 

Firuze dizisinin güzel oyuncularından Ceyda Ateş geçtiğimiz akşam gazetecilerden kaçtı. Arkadan fotoğrafının çekilmemesini istedi. Çekilen fotoğrafların da silinmesini istemiş. Nedeni nedir dersiniz?

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Perşembe akşamı,Show TV.de Mahsun Kırmızıgül’ün yapımcısı olduğu “Firuze” dizisinin 1.i bölümü yayınlandı. Başarılı bir yapım olan Firuze’nin ilk bölümü Edition Otelde tüm ekiple beraber kutlamışlar. Dizide kötü kadın “Suzan” karakterini canlandıran Ceyda Ateş gazetecilerin arkadan resimlerinin çekildiğini fark edince hızla uzaklaşmak istemiş. Olan olmuş, daha sonra çekilen Fotoğrafların silinmesini istemiş.

Meğer sakladığı sırtındaki eski sevgilisi Can Yurtsevdi’nin adının yazılı olduğu dövmesiymiş. Saçlarını sırtına kadar salıp kapatmak istemiş, başaramamış. Gazeteciler de fotoğraflamış.

Ceyda Ateş iki yıl önce “Adını Feriha Koydum” dizisinde “Hande” karakterini oynamıştı. O sıralar rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile birlikte ortak arkadaşlarıydı Can Yurtsevdi. Feriha dizisinde Emir’in rol gereği eski kız arkadaşı Ece, “Emir” ismini ensesine yazdırmıştı. Bu Emir yazısı dizide Feriha ve Emir’in başını bayağı ağrıtmıştı. Feriha bir gece eğlence dönüşü, “Onun ensesinde yazan Emir, benim alnımda yazıyor” demişti.

Ne dersinizin?  Ceyda Ateş’de o zamanki diziden mi etkilendi de yazdırdı sevgilisinin adını.

Dövme yaptırmak, kötü bir şey değil aslında. Ama sevgililer ayrılırsa sildirmek gerekli herhalde. Bilmem dövmeler kolay siliniyor mu?

Sevilen oyuncu Ceyda Ateş’e  “Firuze” dizisinde başarılar dilerim.

 

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

Not: Görsel resim ve haber internetten www.haberler.com’danalınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir