Çağatay Ulusoy’da Şeytan tüyü mü var?

Magazin

16 Aralık ’13

Kategori
Magazin
Çağatay Ulusoy’da Şeytan tüyü mü var?

 

Çağatay Ulusoy; günümüzde en sevilen, dizisi en çok tutulan, sosyal medyada en çok yer alan, Twitter’ da en çok tt yapılan,  görsel ve yazılı medyada en çok adı geçen, en sempatik, en tatlı gülümseyen, en yakışıklı, en mütevazi,  en beğenilen bir kişi oldu. Onu tanıdıkça bu enleri çoğaltabilirsiniz.

Acaba, Çağatay Ulusoy’da şeytan tüyü mü var? Bu konuda kendimce bir araştırma yaptım. İnanmayacaksınız ama hakkında bir tek olumsuz bir bilgi yok. Sadece Ocak ayında mahkemeye intikal etmiş, geçtiğimiz Kasım ayında ilk duruşması yapışmış olan uyuşturucu kullanma davası var. Bu olay olmasaymış Çağatay Ulusoy tam bir ilah olacakmış. Neyse bırakalım o adalete intikal etmiş olayı, mahkeme zaten hakkında en doğru kararı verecektir. 11 Şubat 2014 duruşmasında hakkında hayırlısı ne ise, o olsun.

Çağatay Ulusoy’u 2010 Ekiminde katıldığı “Best Model of Turkey” yarışmasında en iyi manken seçilmesi onun en büyük şansı olmuştur. Aynı gecede “Adını Feriha Koydum” dizisinde “Emir” karakteri olarak Hazal kaya ile başrol verilmesi ikinci büyük şansı olmuştur. Dizi oynadığı iki sezon boyunca o kadar çok benimsemiş, sevilmiş ki artık vazgeçilmez bir oyuncu olmuştur. Genç kızlar onu, rüyalarını süsleyen en yakışıklı erkek olarak görmüş, sevmiş ve beğenmiştir. Anneler, babalar adeta kendi oğulları gibi bağırlarına basmıştır. Yaşıtı gençler onu idol olarak kendilerine örnek almışlarıdır. Enteresandır en çok 45 yaş ütü kişiler tarafından beğenilir seyredilir olmuştur. Hazal Kaya ile çok uyumlu bir çift olmuşlar, Feriha-Emir aşkı neredeyse Leyla ile mecnun aşkı gibi anılır olmuştur. Adına fan kulüpleri açılmış, facebook da yüzlerce fan sayfaları oluşturulmuştur.  Yurtiçinde olduğu gibi, Yurtdışında da binlerce fanı oluşmuştur. Yunanistan, Bulgaristan, Bosna-Hersek, Azerbaycan, Pakistan ve Suudi Arabistan gibi Arap ülkelerinde fanları vardır.

2013 yılı başlarında Ay Yapım ile yeni bir dizi olan The O.C. in yerli uyarlamasında oynamak üzere anlaşmıştır. Ağustos 2013 de yeni dizi Medcezir’ in Serenay Sarıkaya ile çekimleri başlamıştır. Eylül başında ilk bölümü Star TV’de ekrana gelmiş, Çağatay Ulusoy faktörü olumlu olarak yansımıştır.

O günlerde Çağatay Ulusoy, Twitter’da neredeyse her gün Trend topic olmuş, toplam 2221 dakika listede kalmıştır. Hakkında o kadar çok twit atılmış ki, tespitlerime göre 2013 yılı içine 695 bin twit atılmıştır. Twitter da takipçi sayısı 121 bin kişiyi geçmiştir.

Çağatay Ulusoy, Medcezir dizisinde 13 bölümde oynadığı “Yaman” karakteri ile büyük performans göstermiş, çok da beğenilmiştir.

Bütün bunları göz önüne alarak soruyorum, gerçekten Çağatay Ulusoy’da Şeytan tüyü mü var?

Bu işin esprisi, gerçeklere bakarsak Çağatay Ulusoy hakikaten çok başarılı ve bir o kadar da sevilen bir kişi. Erkek güzeli olması, tatlı tebessümü ve Medcezir’ de başarılı oyunculuğu ile, o gerçekten bir Star.

Ben 2014 yazında kendisinden bir sinema filmi bekliyorum. Onu ikna edip, oynatacak yapımcıyı şimdiden kutluyorum. Hele bu sinema filmi Hazal Kaya ile olursa, çok isabetli olur. Hem Hazal Kaya’nın, Hem de Çağatay Ulusoy’un fanlarının ortak isteği de budur.

Başarılar Çağatay Ulusoy, şeytan tüyünüz hep sizinle olsun.

Batıl inanç da olsa, sizlerin de bir şeytan tüyünüz olması dileklerimle.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Hanife ÇITA bu blog’u önerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir