“Kurtlar Vadisi Pusu” Ne zaman yayınlanacak?

TV Programları

 

cats vadi

02 Kasım ’16 Tarihli, “Kurtlar Vadisi Pusu sevenlerine müjde!” başlıklı blog yazımı yayınlamıştım. O yazımda dizinin yeni bölümlerinin çekileceğini ve 2017’nin ilk aylarından itibaren yayınlanacağını belirtmiştim. Ancak herhangi bir açıklama gelmedi. Belirsizlikler devam etti. Bazı söylentilere göre de, Olağan Üstü Hal’in kalkmasından sonra çekimlere başlanacağı söylentileri ortaya atıldı. Bu konuda, ne Pana Film’den, ne de Necati Şaşmaz cephesinden bir açıklama gelmedi.

Önceki gün Star Medya’da bir yazı okudum.

Kurtlar Vadisi pusu ile ilgili haber özetle şöyle;

Geçen sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu perşembe akşamlarına demir atmış ve reyting sıralamasında hep birinci gelmiş, yeni sezonu biraz geç başlayacak diye bir açıklama yapılmış, sonrasında ocak ayı işaret edilmişti. Daha sonra da Kurtlar Vadisi Darbe serisinin çekimlerine başlandığı ve ekrana bu isimle geleceği haberleri yapılmıştı. Konuyla ilgili Necati Şaşmaz’dan ise hiç açıklama gelmedi. Vadi takipçileri hala yeni sezonun başlayacağı umuduyla beklenti içindeler. En kısa sürede bir açıklama yapılmasını istiyorlar. Peki, Kurtlar Vadisi hakkında son çıkan haberler neler? Bu ay yeni sezon başlayacak mı?

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZON NE ZAMAN?
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon merakla beklenirken, yeni sezon hakkında en çarpıcı açıklama ise 360’ta yayınlanan Aklınızda Kalmasın programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan’dan geldi.

Tayyar Işıksaçan, “Mehmet Canbolat ile görüştüm ülkenin içinde bulunan durumu ve sinema filmi hazırlığından dolayı Kurtlar Vadisi’ni bu sezon yapmayacaklar. Önümüzdeki ay ya da bir sonraki ay film çekimleri için setleri hazır. Önce filmi çekecekler sonra yeni sezonun çekimlerine başlayacaklar. Bu sezonu bekleyenlere sadece diziyle ilgili üzücü haber verebilirim. Ama film hazırlıkları bitti. Yakında kamera karşısına geçecekler.” dedi.

Buna göre, Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda dizi olarak ekranlara gelmeyecek. Ancak Kurtlar Vadisi Pusu sevenlere teselli niteliğinde bir gelişme, Kurtlar Vadisi Pusu film olarak yakın zamanda vizyonda olacak. Kurtlar Vadisi Pusu sevenler, sinema filmini beklerken dizinin tekrar bölümlerini TV 360 ile izleyebilecekler.

Kurtlar Vadisi Pusu’da oynayan Defne Samyeli yeni sezon için açıklamada bulunmuş.

zeynep-karuna-rest-cekiyor-kurtlar-vadi

Kurtlar Vadisi Pusu’da Zeynep karakterini canlandıran güzel oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, “Dizinin çekimlerine start verildiği zaman çalışmalara başlayacağız. Amerika’dan yeni döndüm oyunculuk dersleri alarak kendimi geliştirmeye devam ediyorum” demişti.

Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003 yılında ekranlara gelmiştir. Bu bir mafya dizisidir sloganı ile üç sezon Show Tv’de devama etmiştir. Dördüncü sezon, 29 Aralık 2005 yılında yayınlanan 97. bölümü ile Kanal D ekranlarında son bulmuştur.

Kurtlar Vadisi Terör, Türkiye’de yaşanan Mafya – Derin Devlet ilişkisini ve Türkiye’de yaşanan Terör faaliyetlerini ekranlara taşımıştır. Dizinin büyük tepki alması RTÜK tarafından ikinci bölümün yayınlanmasının ardından yayından kaldırılmasına neden olmuştur.

Kurtlar Vadisi Pusu, daha önce ekrana gelen Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğinde çekilmeye başlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu’da yine Türkiye’de yaşanan Mafya – Derin Devlet ilişkisi konu alınarak devam edilmiştir. Son iki yıldır, Kanal D ekranlarında Kurtlar Vadisi Pusu olarak devam etmiştir.

C0gz9yYWIAIOlmf (1)

KURTLAR VADİSİ PUSU” ile ilgili haberler şimdilik böyle… Sevenleri önce çekilecek filmi, sinemalarda izleyecekler. Daha sonra da (Şayet dizi olarak çekilirse) en erken 2017 Eylül dizi sezonunda yeni bölümlerini izleyebileceklerini tahmin ediyorum.

Vadi’nin dizi olarak, yeni konsepti “Kurtlar Vadisi Darbe”mi olacak yada farklı bir isim mi olacak? Kesin olarak ne zaman başlayacak? Pana Film cephesinden gelecek haberle netleşecektir.

Yılların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu sevenleri, şimdilik tv360‘da eski bölümlerin tekrarı ile idare edecekler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 Not: Kaynak Star Haber.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir