İçerde 4.Bölümde neler olacak? Sarp tehlikede!

TV Programları

cuk4cudxeaa7xci

 

Show Tv’nin fenomen dizisi olan “İÇERDE” 4.bölümü ile 10 Ekim Pazartesi akşamı ekranlarımıza geliyor. ilk üç bölümü ile zirveye oturan dizinin baş rollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş ve Damla Colbay oynuyor. Diziyi usta yönetmen Uluç Bayraktar yönetiyor.

Çağatay Ulusoy, üç numara kısa saçları ile, bıçkın bir delikanlı, tam bir mafya tetikçisi görümünü çabucak kabullendi. Doğrusunu söylemek gerekirse, önceki rollerden bambaşka bir imaja büründü. Daha önceki dizilerinde şarkı da söyleyen Ulusoy, mutfakta yemek yaparken ilk defa; “Ela gözlüm ben bu elden gidersem” Diye bir türkü tutturdu, söyledi. Çağatay’ın sesinin türkü formuna da çok yatkın olduğunu gördük. Süper bir ses… Dizinin müziklerini Toygar Işıklı yapıyor ve beğeni topluyor.

1fe5646f9d2d756acd8d693528f887ef_k

Geçen bölümde ormanda Umut olarak bildiği kardeşinin küçüklük fotoğrafını kaybetmişti. Mert bulmuş, bölüm sonunda ormana o fotoğrafı aramaya giden Sarp, Mert ile karşı karşıya gelmişti.

f816c8eacb46618431924fab3b6dae5e_k

Geçen bölümde müdür Yusuf, köfteci Celal’in mekanına baskın yapmış, Sarp da masasının altına böcek yerleştirmişti. Akabinde Celal böceği hemen bulmuş, gizli kamera kayıtlarını bakıp böceği kimin koyduğunu araştırmaya gitmişti. Kayıtlarda şayet Sarp olduğu çıkarsa; Celal’in gözüne daha yeni giren, has adamı olan Sarp’ı yaşatmaz, öldürür. Sarp’ın hayatı tehlike altında demektir!

4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Füsun, Sarp’ın polis olmak yerine Celal’in adamı olmasından dolayı üzüntü içindedir. Bir sabah rahatsızlanır, bayılır.

99977d0d038815eec190cd41cf9f8ec0_k

Eylem hemen Füsun’u hastaneye kaldırır. Bu arada Sarp ormanda yaşanan olaydan sonra Yeşim’in şoförlüğünü yapmak üzere Celal tarafından görevlendirilmiştir. İyileşir iyileşmez yeni görevine başlar.

ekran-alintisi-icerde-4-2-fr

Mert’in; Füsun ve Eylem’le yakınlığını fark den Celal, Mert’i hiç olmadık bir yerde görünce çok sinirlenir.

da4c99a63b44a019b74862cdd12c48dc_k

Bu konuda Mert’i cezalandırmaya karar verir. Melek’e aşık olan Davut, Sarp’la ikisini göl evinde gördüğünden beri Sarp’a karşı dolmaktadır.

ekran-alintisi-icerde-4-2-fragman

Melek bu konuda bir hamle yapmaya karar verir. Füsun’un rahatsızlanmasının üzerine annesini daha fazla üzmek istemeyen Sarp, duygusal olarak içinde bulunduğu görevle annesi arasında kalmış hissetmektedir.

cuk06htxgaa6nm6

Bunu sezen Yusuf Müdür’ün bir planı vardır. Sarp hastanede annesini ziyaret eder.

cuk0-ipw8aascsj

İyileşince hastaneden çıkartır.

cuk06ioweaauk7h

10 Ekim Pazartesi akşamı Show Tv’de; İÇERDE’nin heyecanlı ve aktivitesi bol bir bölüm bizleri bekliyor! Asıl merak edilen konu; Sarp köfteci Celal’in elinden nasıl kurtulacak? Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

4.Bölüm fragmanı:

2.fragman:

https://www.youtube.com/watch?v=lsnAvnZXXUI

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve görseller Show Tv İçerde sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir