Kara Para Aşk / Yol arkadaşlığından gönül arkadaşlığına!

TV Programları

Atv.in polisiye macera ve aşk dizisi “Kara Para Aşk” dün akşam ekranlarımızdaydı. Ay Yapım’ın Sinema filmi tadındaki bu dizi, sevilerek izleniyor ki, reytingleri yüz güldürüyor. AB’de geçen haftaya göre, 3 basamak yükselerek 2.sırada, Total’de de 2 basamak yükselerek, 3.sırada yer almıştır.

Geçen bölüm Metin’in adamı Sıtkı, Elif’ten kardeşinin yerine söylemek için bir milyon istemiş, Elif parayı bulup getirmişti. Eski kulübede Sıtkı öldürülüp sandalyeye hedef olarak bağlanılmış, kapı açılınca tabanca patlayıp, göğsüne saplanmıştı. Elif de benin yüzümden oldu, ben katil değilim diye ağlamaya başlar.

Metin, Sıtkı’nın ne yaptığından haberdardır. Sırtından bıçaklayıp, öldürtmüş sandalyeye bağlamış, Elif’e ders vermek istemiştir.

Ömer’in polis arkadaşları Arda ile Pelin gelir. Sonrada ağabeyi Polis amiri Hüseyin’i çağırırlar. Hüseyin olaya el koyar, kapıyı ben açtım diyerek suçu, Elif’in üstünden alır. Baş Komiser Ali gelir bu olayı deşmelerini pek istemez.

Metin, Nilüfer’i gittikçe sevmeye başlar. Onu alır lüks tekne ile sabah kahvaltısına götürür. Teknede onunla konuşur, ablanın umurunda değilsin o kendi eğlencesinde, der. Metin Nilüfer’e, ablana bir mesaj daha göndermemiz lazım, elmasları vermeden seni benden almaya çalışıyor.

Ekran Alıntısı.PNG 7.6

Elif olayın şokunu atlatamaz. Ömer ile arabada giderken, ayakkabında gördüğü bir damla kan, içini kaldırır. Ömer’in arabayı durdurmasını ister, iner kusar. Sonra bir tulumba başında, tulumbadan su çeker, ellerini aldığı su ile Elif’in yüzünü yıkar. Yüzünü okşarcasına yıkayan Ömer’in elleri Elif’in içini ürpertir, gözlerine bakar bambaşka bir duygu hissetmektedir.

Tayyar Bey Elif’i arar, Ömer telefona cevap verir. Tayyar Bey, niyetim sana aramaktı, o akşamki muhabbetin tadı damağımda kaldı. Tekrarlayalım diyecektim. Biz büyük bir aileyiz, Elif benim kızım sayılır. Aileni çağırıyorsun, bizim çiftlikte tanışalım, ağırlayalım, der. Amacı Ömer’i sıkıştırıp asıl kimliğini öğrenmektedir.

Ekran Alıntısı.PNG 7.1

Ömer ile Elif bir yerde otururlar. Ömer, Elif’e zorla da olsa ayran içirir. O sırada ağabeyi Hüseyin arar, adli tıp daha önce öldürüldüğünü ortaya çıkarttı diyerek, bilgi verir. Elif’i sakin olmasını ister, onu eve bırakayım, der. Elif bu halde eve gidemem, ne olur beni otele götür. Ömer, Elif’i otele gitmen uygun değil der ve kendi evine götürür. Kahvaltı sofrası ortadadır. Annesi çok sevinir. Yengesi, bu kızla Ömer arasında bir şey var. Bir gün elinden tutup getirecek bu eve, der.

Ekran Alıntısı.PNG 7.3

Elif’e açık hava iyi gelir, asma yaprakları arasında temiz havayı ciğerlerine çeker. Çay tesisinin aniden masadan düşmesi, tabancanın patlaması anını, o anı hatırlatır, çığlık atar. Kendini tutamaz, oturur yere ağlar. Ömer’in annesi onu öyle görünce, yanına oturur bir anne gibi kucağına alır okşar, öper.

Arda’nın karısı Çiğdem, Pelin’i yolda yakalar. Kocamı ayarttın, kocamla flört ediyorsun. Senin yüzünden benden boşanmak istiyor, Arda’yı sana bırakmam. O sırada Arda gelir, karısına çabuk Pelin’den özür dile.

Ekran Alıntısı.PNG 7.4

Ömer, Elif hakkında her şeyi annesine anlatır. Annesi, üzüntüsünü kendi üzüntün yapmışsın oğlum, o yüzden “Yol arkadaşı” oldunuz, der. Ömer kahvaltı sonrası Elif’i iş yerine bırakır.

Ablası Aslı ile karşılaşır. Levent Beyin işe tekrar alınması yüzünden tartışır. Odasına geçer, Metin’den aldığı paraları kasaya kilitler. Aslı, Levent Bey ile üçü toplantı yaparlar.

Ömer, ağabeyi komiser Hüseyin ile bir pastahanede buluşurlar. Ömer, olup biteni anlatır. Baş komiser Ali’in ikili oynadığını biliyorlardır. Hüseyin,  kardeşine her konuda yardımcı olmak istemektedir.

Ekran Alıntısı.PNG 7.5

Zerrin Hanım, şirkete kızı Elif’i görmeye gelir. Dün akşam iki gündür tanıdığın adam ile bizim evde kalmışsın, benim de haberim yok diyerek serzenişte bulunur. Ben bu ailenin büyüğüyüm, annenizim. Ailemiz zor bir sınavdan geçerken, benden gizli kapaklı iş yapılmasını asla izin vermem. Metin’den tel gelir, cevap vermez kapatır, anne ben dışarı çıkmam lazım der ve çıkar gider.

Ömer ile buluşurlar. Nilüfer’in telefon mesajını Ömer’e gösterir. Nilüfer, mesajında bu adamlar ciddi ablacığım bu elmasları bul beni kurtar diye mesaj bırakmıştır. Elif gene zırzır ağlıyordur. Ömer, mesaj görüntülerinden bir şey yakalar. Hazır yemek getiren bir firma paketinde adresi bulurlar. Hemen o adrese giderler.

Ekran Alıntısı.PNG 7.7

Mert, babası Tayyar Beyin yazıhanesine gelir. Tayyar Bey, okuldan aradılar, ben Mert’in mazereti var dedim. Uçak biletini gösterir. Mert, gitmeyeceğim. Çok pis ortada bırakıldım. Tayyar Bey, Nilüfer yüzünden mi? O bizim aile dostumuz. Mert, okula odaklanacağım der ve çıkar.

Nilüfer’in yediği yılan balıklı menünün satıldığı yere gelirler. Üç yere gönderilmiştir. İlk adrese gideler. İlk adres boşa çıkar.

Ekran Alıntısı.PNG 7.8

Metin, Baş komiser Ali ile buluşur. Sıtkı’nın öldürülmesi konusunda hata ettiğini söyler. Ali Bey, Ömer cin gibidir her an seni bulabilir.

Metin, Nilüfer için sushimoka aldırır, oturur beraber yerler. Ölen Sibel Andaç’ın annesi Fatma Hanım, Ömer ile Elif’in gazetedeki resimlerini görür. Ömer’in annesi Neriman Hanıma da gider, Ömer’i şikayet eder.

Ömer ile Elif siparişin elden alındığını tespit edip, lokantaya gelirler. Dağıtıcı kurye tedirgin olsa da, adrese bırakmadım, onların isteği adresten teslim ettim. Ömer, görsen tanır mısın? Tanımam mı, yüz lira bahşiş verdi. Ömer, iyice deşer, Heybeli, Büyük Ada böyle bir şey söyledi mi? Direk vapuru kaçırdım, Kınalı Burgaz’ı binerim 45 dakikaya oradayım gibi bir şey söyledi.

Metin, Nilüfer’e kara para aklama görüntülerini gösterir. Senin ablan kara para aklıyor. Ablam asla böyle bir şey yapmaz diyerek tepki gösteren Nilüfer’ i ben hep senin yanındayım diyerek sakinleştirir.

Ekran Alıntısı.PNG 7.2

Zerrin Hanıma Mert gelir, Nilüfer Hakkında endişelerini belir. Kendisini Los Angeles’ten telefon etiğini sevgilisi ile olduğunu söyler. Zerrin Hanın kızı Aslı’yı New York’a göndermek ister.

Ömer, kurye Osman’ın söylediklerinden olayı çözer. Elif, kardeşin Burgaz Adada. Elif, ya Kınalı’ya gittilerse. Ömer, Kınalı olsa yarım saat, Burgaz olduğu için 45 dakika. Kurye Osman gider. Ömer, bulduk kardeşin orada der ve 7.Bölüm burada biter.

Ekran Alıntısı.PNG 7.9

Nilüfer, Metin’in ile zoraki sevgili olmuştur. Sırf kendi huzuru için, Metin’in ilgisine cevap verir gözükmektedir. CD. Seyrettikten sonra, Metin’in kucağında cin gibi bakar, Metin huşu içinde uyumuştur.

Elif ile Ömer, Nilüfer’i bulma yolunda “Yol arkadaşı” olmuşlardır. Bu arkadaşlık anlarda bambaşka duyguları beraberinde getirir. Elif, zor anlarında Ömer’in göğsüne sığınılacak bir liman gibi görür. Önümüzdeki bölümde Ömer ile Elif Burgaz adasına geçecekler. Nilüfer’i bulabilecekler mi? Hep birlikte seyredip, göreceğiz.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve dizifilm.com ve tarafımdan diziden sayfasından alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

1 thoughts on “Kara Para Aşk / Yol arkadaşlığından gönül arkadaşlığına!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir