Çağatay Ulusoy’un Serenay Sarıkaya ile çekilen aşk resimleri kopyalama!

Magazin

24 Ocak ’14

Kategori
Magazin

 

Çağatay Ulusoy’un Serenay Sarıkaya ile çekilen aşk resimleri kopyalama!

 

Dünkü, “Çağatay Ulusoy’un hastalık haberi sosyal medya’yı karıştırdı!” adlı Blog yazımında Çağatay fanlarının çektikleri resimler sosyal medyada yayınlanmış, Çağatay Ulusoy –Serenay Sarıkaya aşkının dizi dışında var olduğunun ispatı oldu, demiştim. Bu Fanlar tarafından servis edilen ve internette birçok Magazin sitesi tarafından yayınlanan fotoğrafların gerçekle ilgisi olmadığı düşüncesindeyim.

Şöyle ki, bir araştırma yaptım, inceledim. Bu fotoğraflar 3-4 gün önce ortaya çıktı ve servis edildi. Yukarıdaki görmüş olduğunuz fotoğraf ise “Medcezir” dizisinin 15.Bölümünden “Print Screen” yöntemiyle alınmış bir resim. Seyredenler bilir, 15.bölümde Yaman ile Mira sabah kahvaltısı için resimde görülen kafeye gitmişlerdi. Yaman’ın üstünde gri siyah kapşonlu mont, başında aynı bere. Mira’nın da başında siyah bere ve aynı mont var.

Söz konusu resim ve diğer resimler tamamen “Print Scren” yöntemiyle diziden alınmış resimlerdir. 15.bölüm çekimleri 21-25 Aralık’ta yapılmış, bu bölüm 27 Aralık’ta gösterilmiştir. İmkânı olanlar, 15.bölümün 16. Dakikasından itibaren seyredip görebilirler. Yani bu resimler dizi aşkı fotoğrafıdır. Dikkatli bakarsanız arkadan aynı kareyi yakalarsınız.

Ben Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya arasında aşk yok demiyorum. Çünkü aralarında dizi dışı aşkın olduğunu yazanlardanım. Bu onların özeli.

View this content on milliyet.com.tr's website

Lafın kısası bu servis edilen fotoğraflar tamamen diziden alınmıştır. Gerçek aşklarının fotoğrafları değildir. Çekim esnasında seyreden herkes cep telefonu ile resim çekebilir. Çekim aralarında da bu tür resimler alabilirler. Aşağıdaki resim de set arasında çekilmiş normal bir resim. Serenay elini Çağatay’ın omzuna koymuş, rol arkadaşı, anormal bir tarafı yok.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Yiğidi öldür, hakkını yeme. Çağatay Ulusoy aptal değil ulu orta aşklarını sergileyecek kadar. Zaten “Medcezir” de Yaman – Mira aşkını dolu, dolu, yaşıyorlar, izliyoruz. Dizi dışı onların tamamen özel hayatlarıdır, kimseyi de ilgilendirmez.

Ay Yapım’ın bu süper dizisi “Medcezir” de sezon boyunca, Yaman ile Mira’nın çok yaşanacak aşkları var. Hep birlikte Star Tv.de izleyeceğiz.

Ama dizi, ama gerçek sizlerin de yaşanacak aşklarınız olması dileklerimle…

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not. Görseller internetten alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir