Kara Para Aşk / Elif & Ömer yakınlaşıyorlar!

TV Programları

Ekran Alıntısı.PNG kpa

Atv.in aşk ve polisiye macera dizisi “Kara Para Aşk” dün akşam ekranlarımızdaydı. Elif, kardeşi Nilüfer’e adım adım yaklaşıyor. Elif, Ömer’e hem kızıyor, hem de hoşlanıyor. Ara sırada elini tutması, göğsünde ağlaması aralarındaki yakınlaşma işaretleri. Heyecanlı dizinin reytingleri iyi sayılır. Hem AB’de, hem de Total’de 5.sırada yer almış.

Mert babası ile bir şey konuşmak ister. Nilüfer ile sevgiliyiz. Ben onun için gittim New York’a, sevgiliyiz de. Tayyar Bey oğluna çok kızar, bana daha önce niye söyledin. Üstelik dostumuz Zerrin Hanımın kızı.

Bahar, işten kovulan sevgilisi Levent’e yarın tekrar işe başlayabilirsin. Ben Elif Hanım ile görüştüm. Elif’in bütün özelliklerini, zayıf yönlerini, güçlü yönlerini bir bir anlatır. Bahar Levent’ e, sabah Elif Hanım ile kahvaltı ayarlar.

Ömer ile Elif peşine düştükleri Sıtkı’nın adresine gelirler. Orası yıkımda bir inşaat yeridir. Elif, tekrar balık adam kulübüne gidelim. Ömer, yarın sabah. Elif Ömer’i bir pastane önünde durdurur. İki pasta söyler. Üzülünce şekeri düşer, tatlı yermiş. Ömer, ne oluyor diye sorar. Benden ne saklıyorsun. Mobese kameralarını soruyorsun, benden bir şey kaçırma, arabada ne konuştuysanız anlat. Ömer kalkar, Elif peşinden koşar. Nilüfer orada yalnız, o tecavüzcüler elinde… Ağlamaya başlar, Ömer’in göğsüne yaslanır.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.1

Ömer, Elif’i evine bırakır, git güzel bir uyku çek. Zerrin Hanım Elif’e, Ömer ile ilgili sorguya çeker. Nilüfer’i sorar. Ömer ile tanıştırdın mı?

Metin, amcası Tayyar Bey yemek yerken yanına gelir. Fason mallar için Elif ile görüştün mü? Elindeki çizikleri görür, anneme yardım ederken oldu dese de, Tayyar Bey kadın tırnağı o, sakın Nilüfer’i rahatsız etme. Metin, beni buraya sohbet için çağırmadın herhalde. Tayyar Bey, Mert ile Nilüfer sevgiliymiş, Mert’in ilgisini başka tarafa çekeceğiz.

Metin’in adamı Ömer’i takip eder. Ömer, gece polis Pelin’in evine gider, gece bilgisayarda çalışır. Sabah eve gider, ağabeyi Hüseyin’i rastlar. Yardımları için teşekkür eder. Merdivenlere oturup geçmişten, çocukluklarından konuşurlar. Sibel konusunda yardımcı olamadığını söyler. Bir şeye ihtiyacın olduğunda bana geleceksin.

Tayyar Bey, evde metresi olan kızın gırtlağına yapışır. Sıkarsam öldürürüm, söyle bakalım geçen gece Ömer ile 7 dakika boyunca neler konuştun. Kız neredeyse ölüyordu.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.3

Sabah kahvaltısında Elif Hanım ile Levent buluşurlar. Elif Hanım bir parti verelim, seni personele tanıtalım, der. Levent, başka bir öneri sunar. Personele motivasyon için bir yemek yapalım önerisinde bulunur. Bahar gelir, bu akşam için parti düzenlenmesini ister. O sırada Ömer araba ile gelir korna çalar. Elif aniden kalkar, Ömer ile giderler.

Metin Nilüfer’e Mert’e telefon açtırır. Mert, Nilüfer’in nerede olduğunu sorar. Ben San Francisco’da sevgilim ile beraberim deyince Mert çıldırır. Hiç kimseye bir şey söyleme, diyerek de tehdit eder. Nilüfer sen kimin adamısın diye Metin’e söylenir. Metin, ben hiç kimsenin adamı olmam.

Ömer ile Elif Sıtkı’nın evine giderler. Sıtkı’yı sorarlar, karısı boşandık şeytan görsün yüzünü. Ömer bu sözler ezberlenmiş sözler, yalan söylediğini anlar. Kadın hemen kocasına arar, aradıklarını söyler. Metin konuşmayı duyunca Sıtkı’yı tekrar pataklar, bir güzel döver.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.4

Elif, adamı bulamadık diye sinirlenir. Ömer, Elif’e yaptığı esprilerle önce kızdırır, sonra sakinleştirir. Bak, sinirini benden çıkardın, rahatladın der. Kabul et, benimle didişmek hoşuna gidiyor.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.8

Elif’in telefonu çalar. Arayan Sıtkı, bir milyon getir kardeşini nerede saklanıyor söyleyeyim. Gece yarısından sonra arayacağım. Ömer, bu tuzak olabilir.  Elif, Ömer bana arkanı dönme, sen olsan da olmasan da ben o buluşmaya gideceğim.

Zerrin Hanım, Ömer’i arar. Akşama personelin moral motivasyon gecesi var, geliyorsunuz değil mi? Ömer, geliyoruz.

Elif, Tayyar Beye gider. Ondan para ister. Tayyar Bey bir sıkıntı mı var? Kötü bir şey yok di mi. Bir hafta içinde hesabında olur. Elif, acil der. Ömer’den iste, bir hafta sonra ben geri ödemesini yaparım. Borç almadan, borç vermeden bir adamı tanıyamazsın. Tayyar Bey Metin’e telefon eder, Elif’e payını gönder, çok sıkışmış, benden borç istedi. Metin, neden ki, der.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.5

Ömer, eski ölen nişanlısı Sibel Andaç’ın mezarına gider. Bir kız var Elif, şimdi ona yardım ediyorum. Kardeşini kaçırmışlar, kaçıranları bulursam senin de katilini bulmuş olacağım.

Ömer, polis arkadaşları ile görüşür. Parayı verirken yakalayıp, öttüreceğiz.

Metin, Elif’in arabasının önünü keser. Yine ben, der. Elif ne istiyorsun. Metin, al bakalım dostluğumuzun mühürü olarak. Bir çanta para verir. Elif, sağa sola bakar. Metin, bu caddede mobese yok.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.6

Bahar, bu gece ne yap onu kandır. Levent sinirlenir kenara çeker. Bahar, dokunmak, öpmek yok. Amacımız Elif’in elmasları. Bahar sevgilisi Levent’i öper. Göreyim seni.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.7

Ömer ile Elif arabaya binip giderler. Yolda Ömer, o parayı vermek zorunda kalmayacaksın. Pelin ile bir plan yaptık. Elif, Pelin ile eskiden ilişkiniz mi vardı? Ömer, kıskandın mı? Elif, niye tuhaf imalarda bulunuyorsun. Ömer, ben sevdiğim Sibel’e hala aşığım. Ona veda bile etmedim.

Geceye Zerin Hanım ve Tayyar Beyler gelir. Gazeteciler kapıdadır. Ömer ve Elif içeri el ele girerler.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.9

Elif, Ömer’i Levent ve Bahar Hanım ile tanıştırır. Bahar partinin açılış konuşması için yönetim kurulu başkanı Elif’i mikrofona çağırır. Ömer kısa konuşur. Elif hanımdan ve Ömer ile bir İtalyanca parça söylemesi istenir. Ömer, sesim iyi değildir, parçayı katletmeyelim.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.10

Elif, çok güzel sesi ile parçayı söyler. Zerrin Hanım çıkışta Ömer’i de eve davet eder. Bir yorgunluk kahvesi içelim. Sonra da yorgunum der, izin ister.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.11

Metin ile Nilüfer iyi vakit geçirmeye başlarlar. Beraber poker oynarlar. Kazananın bir soru sorma hakkı vardır. Metin, dışarı çıkınca cep telefonundan telefon etmek ister. Ama Metin çabuk döner yakalanır. Metin Nilüfer’i dudaklarından öper. Bir şey yapmaz.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.12

Tayyar, metresine bu defa Ömer ile iki dakika konuştunuz. Ne söyledin, aranızda ne var? Ben sana soru sordum, cevap alamadım.

Ömer ile Elif uyuyakalırlar. Elif koltukta uyuyan Ömer’in üstüne battaniye örter. Elif’in telefonu çalar. Sıtkı, orman evine gel, der. Beraber oraya giderler. Ömer, sen arabadan çıkma ben etrafı kolaçan edeyim. Tekrar telefon gelir, hemen kulübeye gel, kapı açık. Ömer’i arar, telefonu kapalıdır. Elif kulübeye gider. İçeride tabanca ile düzenek hazırlanmıştır.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.14

Kapıyı itince tetik iple çekilecek, tabanca ateşlenecektir. Kapıdan giren de ölecek. İçeride Sıtkı sandalyede bağlıdır. Belki de öldürülmüş. Ömer, Elif’e dur, diye bağırır, tabanca ateş alır ve 6.bölüm burada sona erer.

Ekran Alıntısı.PNG kpa.13

Bu defa bu iş Metin’in işi mi? Yoksa Tayyar Bey geceden işim var diye ayrıldı, onun işi mi? Ateşlenen tabancadan çıkan kurşunla Elif yara aldı mı?  Haftaya bekleyip hep beraber göreceğiz.

Ömer-Elif aşkı yavaş da olsa filizlenmeye başladı. Elif’in polis kız Pelin’i  kıskanması, elini tutması, Ömer’in göğsünü sığınılacak bir liman olarak görmesi, aşkın yavaş da olsa başladığını gösteriyor.

Ay Yapım’ın bu güzel dizisiniz öykü-senaryosunu, Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon yazıyor. Yönetmen:  Ahmet Katıksız.  Müzik: Toygar Işıklı.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve dizifilm.com ve tarafımdan diziden sayfasından alınmıştır.

 

Not: Görseller internetten ve dizifilm.com ve tarafımdan diziden sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir