Çağatay Ulusoy’un yeni dizisiyle ilgili haberler toz-duman!

TV Programları

CW40K5vWkAEx4dA

Çağatay Ulusoy dizi sektöründen uzaklaşalı tam bir yıl oldu. Son dizisi Medcezir geçen yıl 12 Haziranda 77.Bölümünde final yaparak sona ermişti. Daha sonra yaz aylarında (Temmuz-Ağustos) sinema filmi Delibal’ı çevirdi. Eylül ayından bu tarafa Amerika’da Los Angelesi Santa Monica’da kalıyor, yabancı dilini geliştiriyor, yeni dizisi ile ilgili çalışmalar yapıyor, ruhunu ve yüzünü dinlendiriyor. Sevenleri ve fanları tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni dizisi bir türlü netleşmiyor.

Belli olan tek şey, Çağatay Ulusoy’un Ay Yapım ile anlaşmalı ve yeni dizisinin yapımcısının Ay Yapım olduğudur.

Filmin konusu belli, romantik yönü de olan hareketli bir polisiye bir dizi olacak. Muhtemelen Leonardo DiCaprio’nun 2006 da baş rolünü oynadığı The Departed sinema filminden uyarlanacak. Dizinin adı da gene muhtemelen Köstebek olacak.

CdxdSs7UsAAn3b0

Dizinin senaryosunu ilk önce Elif Usman Ergüden yazacağı söylendi. Daha sonra Ertan Kurtulan ile anlaşıldığı konuşuldu. Son çıkan haberler göre deneyimli senarist Ece Yörenç’ın yazacağı konuşuluyor.

CdnGRkPWoAEzkUk

Dizide Çağatay Ulusoy’un bayan partneri kim olacağı konusunda bir çok oyuncumuzun adı geçti. Merve Boluğur, Zeynep Farah Abdullah, Serenay Aktaş, Nilay Cafer ve Hazal Kaya… Yapım şirketi bu isimlerle konuşmuş olabilir. Ama şu isim olacak diye deklere etmedi. AFK fanları Hazal Kaya ile oynamasını çok istiyorlar. Feriha – Emir aşkını yıllar geçmesine rağmen unutmadılar. Ama bu defa bu dizi aşk dizisi değil, polisiye… Tabii romantik yönü de var. Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’nın ortak fanları onları değişik shop resimlerle bir araya getirmektedirler.

CXqJA1RWQAAwsOv

Başka bir spekülasyon da yayın kanalı hakkında yaşanıyor. Eylül’de Star Tv’de yayınlanması beklenen dizi dünkü internet sitelerinde Show Tv’de yayınlanacağı yazıldı. Haber sosyal medyayı salladı. Bazı Çağatay Ulusoy fanlarından, bu kanalı beğenmediklerini söyleyenler oldu. Bu haber henüz teyit edilmedi.

Baş rol bayan oyuncunun yanında cast çalışmaları da devam ediliyor. Çetin Tekindoır ve Haluk Bilginer ile konuşmalar yapılmıştır. Neticede Çetin Tekindor, Çağatay Ulusoy’un babası karakterini oynayacakmış.

cats tekindor

Dizinin yönetmeni Ali Bilgin olacağı beklenirken, bu defa Karadayı, Ezel ve son dizilerinin yönetmeni olan Uluç Bayraktar’in ismi geçmeye başladı.

Lafın kısası, Çağatay Ulusoy yeni dizisi ile ilgili, Amerika’da bu haber kirliğinden uzakta günlerini geçiredursun İstanbul’da yeni dizisi ile ilgili haberler toz-duman!

Netice olarak, Çağatay Ulusoy ve menajeri Engin Aykant’ı ulaşamıyorum. Ay Yapım-Persona Sanat’tan aldığım haberlere göre daha hiç bir şey net değil. Yazılan haberler, tamamen kulaktan dolma asparagas haberlerdir. Ay Yapım’da yeni dizi ile çalışmalar ve toplantılar devam ediyor.

Zamanı geldiğinde Çağatay Ulusoy Amerika’dan dönecek, bütün konular netleşecek, Ay Yapım – Persona Sanat tarafından bir basın bülteni ile duyurulacaktır.

Chs-WLyWsAA7agj

Tek bilenen Çağatay Ulusoy’un Ay Yapım ile yeni sezonda, yeni bir sezon dizisi ile ekranlarda olacağıdır.

Ulusoy, Adını Feriha Koydum ve Medcezir aşk dizilerinden sonra, romantik polisiye dizisi ile yeni sezonda, yeni karakteri ile ses getirecektir. Zira 5 yıllık sanat hayatında kendisini ispatlamış, on parmağında on marifet olduğunu göstermiştir.

Son fısıltı gazetesine göre dizinin asıl adı: “İÇERiDE” olarak belirlenmiş. Ve 39 bölüm olcakmış.

Çağatay Ulusoy’a yeni dizinde başarılar dilerim. Reytingi bol ve uzun soluklu bir sezon dizisi olması tek dileğim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır. Emeği geçenlerin eline sağlık.

1 thought on “Çağatay Ulusoy’un yeni dizisiyle ilgili haberler toz-duman!

  1. Bilgileri hep guncellemeye calistiginiz bizim icin cok sagolun. Saglikli uzun omrunuz olsun insallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir