Çağatay Ulusoy’un Colin’s reklam filmi çekimleri hızla devam ediyor!

Magazin

CezS7x8XEAAyu4O cu

Çağatay Ulusoy’un Colin’s Jeans reklam filmi ve fotoğraf çekimleri Bodrum’um mavi sularında hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Çağatay Ulusoy, Colin’s Erk Pazarlama ve Giyim Sanayi A.Ş. ile firmasının reklam yüzü olması konusunda konuşulmuş ve ürünlerinin reklam yüzü olması karşılığında 1 milyon 800 bin Liraya anlaşmıştı.

Şu günlerde Bodrum koylarındaki bir iskelede bu reklam fotoğrafları ve filmleri çekiliyor. Mavi sularda basından sır gibi saklanan ve açıklama yapılmayan bu çekimler yapılıyor. Bugün bu çekimlerden bir fotoğraf twitter’da paylaşıldı. İşte o fotoğraf.

 

CeyOGQxWsAAJIOi

Çağatay denizde yüzerken, teknede, iskelede resimler çekiliyor. Daha sonra da Colin’s Twitter’den şöyle bir tweet attı.

CezDyt3XEAAXh8c

“Yeni reklam yüzümüz #ÇağatayUlusoy ve #TaylorMarieHill ile reklam çekimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Setten ilk görüntüler saat 17:00’de.” Ve yeni fotoğraflar geldi. İşte son gelen fotoğraflar:

CezSIuQW8AAkXgK

Ayrıca Bodrum’un tarihi mekanlarında, Bodrum Kalesinde çekimler yapılacak. Çekimleri ünlülerin fotoğrafçısı, Mert Alaş yapacaktı. Ücret konusunda anlaşılamayınca, ünlü reklam fotoğrafçılarından Serkan Şedele tarafından çekimler yapılıyormuş.

Ce9BHNvXEAAjQSerkan Şedele ile.

Oldum-olası kameralara meraklı olan Çağatay Ulusoy, ünlü fotoğrafçı Serkan Şedele ile birlikte.

 

CezyyKeWwAACkDt

Çağatay, Colin’s kot gömlek içine boğazına taktığı kırmızı fular çok da yakışmış.

CeyNhx-WwAAEbF9

Çağatay Ulusoy’un bayan partneri olarak daha önce Amerikalı manken Gigi Hadid’in adı geçmişti. Son olarak Victoria Secret meleklerinden Taylor Marie Hill’de karar kılınmış, onunla çekimler yapılıyor.

Çekimler tamamlanmış. İşte birlikte Çağatay ile Taylor:

Ce9lQj6WIAI1_UO

 

Cez8Im5WIAAa0nI

CevBMwVWAAEXO3A

Çağatay Ulusoy bu reklam filmlerinin çekimleri için Amerika Santa Monica’dan sessiz sedasız geldi. Hemen Bodrum’a geçildi ve reklam filmlerinin çekimlerine başlandı.

CezTubTWwAMwXGG

2-3 gün içinde tamamlanacak olan çekimlerden sonra Ulusoy, Nisan ayı başında Dolce & Gabbana’nin İtalya’daki defilesine, Stefano’nun davetlisi olarak katılacaktır. Defile sonrası orada meşhur mankenler ile birlikte olacak, onlarla tanışacaktır.

CcEdwZpW4AAKsR6

Firma patronlarından Setefano Gabbana geçtiğimiz günlerde Los Angeles’te Çağatay Ulusoy’u Pijama partisine davet etmişti. Sonra da sayfasında yayınladığı fotoğrafın bir çok ünlüden daha çok tıklanması dikkatini çekmiş, Ortadoğu ve Arap ülkelerinde firmasının  reklam yüzü olabileceğini söylemiştir. Daha sonra bu hedefini genişleten Gabbana, tüm Avrupa ve dünya ülkelerinde firmasının reklam yüzü olabileceğini ifade etmişti.

Bu tanıtım defilesi ve kokteylden sonra bu teklif resmiyet kazanır, anlaşma imzalanabilir. Daha önceleri de yazdığım gibi Çağatay Ulusoy reklam sektöründe de Dünya sanatçısı olma yolunda.

Haydi Çağatay… Dizilerde, Sinemalarda ve ses sanatçısı olarak Radyolarda kendini gösterdin. Her cephede çarpışıyor, ben de varım diyorsun. Colin’s yeni reklam yüzü Çağatay Ulusoy Colin’s e hayırlı, Çağatay’a da bol şans getirsin.

Bahtın, yolun ve şansın açık olsun Çağatay…

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

2 thoughts on “Çağatay Ulusoy’un Colin’s reklam filmi çekimleri hızla devam ediyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir